Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ne tepkisi vereceksiniz Allah aşkına, bayramın 3. günü eylem mi yapacaksınız? Polis dağıl deyince bırakıp mı gideceksiniz? Artık tepki süresi çoktan geçti..
Ama o kpss ile saglik egitim emniyet vb bir cok kuruma ayrica 70 bine yakin atama yapildi.onuda gordunuzmu peki.ve kpss 2. AlimA ciktiginida gormussunuzdur...3 aralik engelliler gununde bunuda gormussunuzdur
Erken seçime kaldı hayallerimiz.Bu ısraf ve yolsuzlukla anca 700 oluyornuş.23 bin engelli kamu açığı var. 700 kişi alacaz demeleri bize açlıktan ölün demekle aynı.
Bakan Selçuk'tan Aralık ayında atama müjdesi
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, devlet korumasından yararlanan gençlerin atanma sevincine ortak oldu. Programda konuşan Selçuk, 2019 yılında da bugün yapacağımız yerleştirme işlemi ile de 2 bin 183 kadro için ilana çıktık. Gelecek ay bir yerleştirme daha yapacağız. Böylelikle 2019 yılı içinde 3 bin 200 kadro ve pozisyona ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.
ENGELLİ 'nin sevilmediği bir ülkede yaşıyoruz ne yazık ki .Hani bir tabir vardır : Düşenin dostu OLMAZ . İŞSİZ oluşumuz ve insanların her seferinde bizi ezmeye çalışması bunları unutmayın. ALLAH BÜYÜK GÜN gelir onlarda bu duruma düşecek . ENGELLIYSEN ÖZELDE IŞ YOK.ENGELLIYSEN KAMU DA İŞ YOK. EN İYİSİ BİZ ÖLELİM .
Ben şunu düşünüyorum. DEVLET korumasındaki çocuklara 2134 memur ALIMI yapıyorlarsa , ve Aralık ayında da yine 3000 küsür alım yapacaklarsa büyük ihtimal biz ENGELLİLERE de 2000-3000 sayı verebilirler . 700 VERMEZLER GİBİ UMARIM.
Arkadaşlar tek mağdur olan biz değiliz. Devlet korumasındaki insanlar anasız babasız yurtlarda nasıl psikolojiyle büyüyor yapmayın. Evet bizim hakkımız yeniyor ama onlarda atanmalı tabiki. Benim anladığım kadarıyla bizimle ilgili genel düşünce şu. Devletin en üstündekilerden halkın en cahiline kadar bize bakış açısı bir halta yaramaz arada idare edilen grup gözüyle bakılıyor. Ekonomik tablo iyiyken hadi engellileride sevindirelim dercesine sadaka olarak verilmiş memuriyetler. Şimdi açıklayamasalarda ekonomik durum berbat. Gelecek tepkilerin ölçüsü olarak kitlelerin hacmi baz alınıyor ve maalesef biz hacim olarak en zayıf kitleyiz. Kpss ye 2 milyondan fazla kişi giriyor ekpss ye 100 bin kişi. Siz olsanız hangi grubu karşınıza almayı göze alırdınız? 3 aralıkta ağlak ağlak mesaj atan yavşaklara aldanmayın kimsenin umrunda değiliz. He o şovmen yavşaklara malzeme olan engelli arkadaşlarda birkere tepki göstersin.
Arkadaş itiraz edilen devlet korumasindakilerin atanması değil ki elbette onlarda atanacak.Sorun şu neden onlara 1 ay süreyle atama yapılıyor da biz 11 ay bekletiliyoruz ve alavere dalavere sayılarla ugrastiriliyoruz?
Şehit ve gazi yakınları ataması çok olsun onların hakkı. fakat yetiştirme yurdunda kalanları da sınavla atamaları gerekir. sosyal devlet anlayışında herkes eşitse onlara verilen kadrolardan bizlere de verilmeli. Diyanet onlar da düz memurluk ataması yaparken engelliden hafızlık ve nitelik istiyor. bizlere göre onların kadroları daha çeşitli ve bizde sınava girmemize ragmen ösym'nin takviminde yer almıyoruz.
700 Memur alımı diyen var
1000 kişilik MEMUR alımı diyen var
Daha RESMİ AÇIKLAMA YOK diyen var
Aralık veya OCAK 'ta ALIM var diyen var
Bu sene 2019 alım var diyen var
Bu sene ALIM YOK diyen var
Torpilsiz İŞE giremezsin diyen var
MAYMUN Ettiler bizi !!!
Biz hangisine inanacağız ??? O kadar ÇOK bilgi kirliliği var ki ??
Önceki eylem barış pınarı harekatının başladığı güne denk gelmişti o yüzden bizim eylem haber kanallarında gündeme gelememişti.Bu sefer katılımı yüksek tutalım arkadaşlar sadece buradan boş yazmak yetmiyor.Ayni zamanda kendimizi bakanlık önünde savunmalıyız .Sonuçta hayat sokakta burada değil. KAPİŞ
Hiç MEMUR alımı yapılacak GİBİ durmuyor. Ortalıkta bir sessizlik hakim
%3 lük ENGELLİ kotasının artışı o da yalan oldu.
Yanlış anlamayın eğer bizle ilgili bir ALIM olacağı olsaydı Devlet korumasındaki çocukların röportajında Açıklanırdı .
Ufukta ATAMA YOK gibi Moral bozmak için söylemiyorum.
2018 ilk atamasını haziran temmuz da olması gerekirken tam 14 kasımda duyurmuşlardı müjde aralık da alım olacak diye şaka gibiydi
yani kasım ortası veya sonuna doğru açıklama yapmaları gerekiyor aralıkda ocak da alım olacak vs diye
sınav süresi 4 yıl oldu müjde diye konuşma yapan o zaman ki başbakanımızın Binali Bey'in konuşmasını dinlediyseniz bundan sonra atamalar her yılın ilk ve son çeyreğinde olacak demişti
yani ekim kasım aralık ayına denk geliyor söyledikleri
haftaya eylem olacakmış zaten o zaman ilgili bakan çıkıp açıklama yapabilir
EYLEM olacak haftaya biliyorum AMA 9 Ekim de de EYLEM oldu. Sonuçsuz kaldı .
Benim korkum şu kaç senedir PUAN aldım Atanamıyorum diyenleri duyuyorum EKPSS 'den
5 YILDIR BEKLİYORUM diyenler var
Bunun DOĞRULUK PAYI var mı??
VE bu 2018 EKPSS girenler ÇOK mu şansız??
2016 Temmuz ayında 6000 kişi alınmış
Şimdi YOK ??
Beklediğimiz her gün zehir gibi geliyor. Sanki ömür boyu BÖYLE bekleyecekmişiz gibi ... Sabah gazetesi yazari Faruk Erdemden ses YOK
Twitter ' a da yazmıştı ENGELLİ Memur alımı konunun takipçisi olacağım diyordu. Ve şunu anlayamıyorum.
Engelli memur alımı konusunda çalışmalar sürüyor diyorlar ; ama devlet korumasındaki çocuklar için çalışmalar hemen sonuçlanıyor bır yılda 3 atama olabılıyor. Demek kı ışlerine geldıgı gıbı davranıyorlar. Bızım engellı memur alımı konusundakı çalışmalar ne bitmezmiş ??
bende işimden hiç memnun değilim üzerimde çok büyük baskı var herkes sabret dişini sık bilmem ne diyor ama işim çok zor bende inithar etmeyi düşünüyorum Allah sonumuzu hayır etsin....
Ankaradaki eyleme herkes katilamayabilir bnm şahsi fikrim herkes bulundugu yerde on kisiyle bile olsa es zamanli eylem yapsin mümkün mü bilmiyorum ama #engelliler10000kadroistiyor hashtag iyle canli yayin yapsin cnli yayin ypilmiyosa video kaydi ypilip haber knallarina yollansin
Eğer 2019 Aralık da ATAMA yapılırsa ENGELLİLER gününü hatırladık diye mesaj vererek yapacaklar. YOK 2020 Ocakta ATAMA olursa uzun bir süre belki 10-11 ay bekletecekler ; Çünkü ee 2020 Ocak ayında ATAMA yaptık diyecekler benim kafamdaki tahmini senaryo