Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Begdili Devlet personel başkanlığına baktim birşey gözükmüyor. Bilgi girişi yapılmış diyor yazıda ortada birşey YOK ???

Bilgi girişi dediği mevzuat ve görüşler bölümü olabilir mi? bende bir şey göremedim.

begdili siz ne yazdınız da bu cevap geldi?

bizde yazalım e devletten bişiler ,zaten bunca zaman bekledik hala bekliyoruz.

Devlet bütçesinden ayrı tutulduğunda cimere yazın

Bunalıma girdim enayi yerine konulmaktan arkadaşlar allah yardımcımız olsun

İşkur atamaları boş. 2 sine girdim puanım yüksek olduğu halde gerçekte engelli olmayan parti kendi adamlarını alıyorlar. Tek torpil gerekmeyen ekpss atamaları var onda hile hurda yapamıyorlar benim bildiğim. Özel sektörde bitmiş durumda engelli kontenjanlarını doldurmuyorlar cezayı ödememek için başvuru alıp bulamadık diyorlar.

Kasım 2019 itibariyle kurumların boş engelli sayıları açıklanmış dpb sitesinde

kamu kurumlarındaki 9 bin 379 engelli memur kadrosu da halen boş. Boş tutulan engelli memur kadrolarında 6167 kişiyle Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ilk sırada yer alırken MEB’i, 1606 engelli açığıyla Diyanet İşleri Başkanlığı, 506 boş kontenjanla Adalet Bakanlığı izliyor. Bu rakamlar, milyonlarca engelli çalışmak, üretmek, sosyal yaşama katılmak, ailelerine yük olmamak için iş beklerken, iktidarın yasal zorunluluk olmasına rağmen engelli kontenjanlarını bilerek doldurmadığını gösteriyor. Kamuda boş tutulan engelli işçi-memur kadrosu toplamı 14 bin 118 kişi.

fztahmetygc

Engelli Personel İstatistikleri

odW78X.png

ATAMAYI NEDEN bekletiyorlar ??? Bunu anlamıyorum .Bu kadar AÇIK var iken ?? 1000 MEMUR ALIMI neden gündemde ?? Ya da söylentiler içinde Anlamıyorum ??? ARTIK ilan etsinler kaç aylardır bekliyoruz. INŞALLAH tüm ENGELLİ kardeşlerimiz atanmış olur

Haber bültenlerinin WhatsApp hattına yazın ne kadar çok kişi yazar öyle haber olur
Vee tekrar söylüyorum Twitter , İnstagram’da da paylaşın büyük sayfalardan da rica edin vee CİMER’e yüklenin yoksa yeni sınava kadar 5000+ atama olmazsa binlerce kişinin emeği vakti boşa çıkacaktır izleyici kalmayalım lütfen!.

DEVLET Personel başkanlığı engelli MEMUR açığı sayısını yayınlandığına göre bunu şöyle yorumlayabilir miyiz ???
ÇOK yakında ÖSYM KILAVUZU yayınlar heralde

Ben atama yok olmayacak dedim. GeldiK KASIM ortasına...Hala iddia ediyorum. Bu sene ATAMA OLMAYACAK.

SINAVDAN ÖNCE bir ATAMA OLABİLİR .SINAVDAN SONRA 'ya bırakamaz. ALIRSA DA 2020 OCAK AYINDA ALIR. ÇÜNKÜ 2018 GIRISLILER UZUN ZAMANDIR BEKLIYOR.ALIM SINAVDAN SONRAYA BIRAKILIRSA YIĞILMA OLUR.

DEVLET Personel başkanlığı engelli istatistiklerini yayinladiysa var ki bir sebep yayınladı?? Size bir soru bunca zamandır yayinlamadi da şimdi neden yayinladi??? Demek ki ALIM OLACAK. AMA alımın ne kadar olacağını bilemem.

Bekleyin bekleyin yaparlar ben bunlardan tamamen ümidi kestim bu bakan hanımdan bize hayır yok bence

Devlet personel başkanlığı güncel kadroları duyurdu
P7W0b7.png

gP0q1b.png

Toplam açık 7 bin ama bunun 5 bini MEB yani öğretmen, mühendis vb. kadrolar. Bu demek oluyor ki alım yok. 700 doğruymuş.

Crowley07 arkadaşım MEB sadece öğretmen mühendis değil normal memur da alınıyor MEB deyince sadece öğretmen mühendis anlaman doğru değil bence

Yıl içinde arama olacaktır YASA var abi yasa 31 Aralık’ta olsa yasa gereği alım yapılmalıdır ki yeni sınav öncesi olmaması kaosa yol açar binlerce insan 2-3 yalını bu sınava bel bağlayarak bekledi çoğunun yeni sınavı beklemeye maddi manevi gücü yoktur ha sayı 700 olur 4000 olur bilemem
BURADA BİRBİRİNİZE LAF YETİŞTİRECEĞİNE BEKLEYECEĞİNE ne diyiyoruz sosyal medyaya yazın çevrenizden, büyük sayfalardan rica edin Ana Haber wp hatlarına yazın CİMER’e yazın oturup bekleyip burada yorum yapmakla olmaz Atama olacak ama 700-1000 olması hiç olmamış gibidir sayı önemidir hadi be kardeşler oturmayın.

Crowley07

7 Binden 5 bin çıkarsan bile 2 bin kalıyor , ki arkadasın dediği çok doğru meb sadece öğretmen almıyor.

Tabloya bakıldığında orman genel müdürlüğünün 733 kişi fazladan engelli aldığı görülüyor. Zaten en az yüzde 3 bu demek oluyor ki bakanlıklar kontenjan dolsa bile alım yapabilir

Arkadaşlar hala anlamıyorsunuz, MEB 5 bin kişiyi birden almaz MEB'in alacağı taş çatlasa 1000 kişi, o da öğretmen ağırlıklı olur. geriye kalan 2 bin kişinin 1348 i diyanet yani özel kadro. geriye kalan diğer 600 küsür kişi ise alım yapılmayan kurumlar (Dışişleri vb.)

fztahmetygc
Sanki adam Babasının hayrına alım yapıyor, yok öyle bir şey kota dolduysa alım yapmak zorunda değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt