Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şöyle bi senaryo aklıma geldi . sınava kadar atama olmaz , sınav yapılır . 2020 son çeyreği bekleyin denir . bu arada meclisten kota artışı falan geçmez . olamaz mı ? bence mümkün . ha bu arada işkur alımlarıyla kota sıfıra iner falan . harika ya

Arkadaşlar 700 daha gerisini yazmıyorum siz düşünün o 700den faruk erdeme bizle alay geçmiş

Bizi yakan şu oldu. SINAV PUANI 4 yıla çıkması Alımların az oluşu, ENGELLİ kotasının artmaması bizi bunlar yaktı. Bize faydadan çok zarar getirdi.

Puanlarınız 4 yıl geçerli derken söylemek istedikleri şey aslında atama yapmayacağız sınava girin ve 4 yıl umutla salak gibi bekleyindi. Atama yapmazlarsa hiç şaşırmam. Bir dönem bizi milleti umutsuzluğa sürüklemekle suçlayanlar çıksın şimdi atama tarihi sayısı versin.

Haklısnız pek aktif olamıyorum bende ineterntte yazıyorum ordan bakıyorum
tekrardan kusura bakmayın iyi günler

Bizi salak yerine koyuyolar bende önlisans mezunuyum 81 aldım şuan umudumu kaybettim böyle saçmalık olamaz ya 700 ne demek resmen dalga geçiyolar kafayı yiyecem ya bu gidişle türkiyede hiçbir şekilde adalet göremiyoruz yazık be

2018/2 EKPSS kadroların dağılımı bile çala kalemdi. Kadrolar düzensiz dağılmıştı tercih kılavuzunda . YANİ TERCİH KILAVUZU HAZIRLANIRKEN BİLE DÜZENSİZ HAZIRLANMIŞTI. BİZ ENGELLİLERE GELİNCE BIR BOŞVERMISLIK VAR. BAKIYORUM KI ENGELLİ ÖĞRETMENLER DAHA AZİMLİ VE TERCİH IÇIN ÇOK ÇABALIYORLAR. BİZDE BİRLİK, BÜTÜNLÜK YOK ATAMA IÇIN .LAFIMI yanlış anlamayın bir ÖĞRETMENLER kadar değerimiz YOK

işmiz çok zor devlet memuru olmak hayal oldu artık.. artık yüksek puan alsak bile atanmak çok çok çok zorr ne yapacam bilmiyorum.. yaş geçiyor çok zorlanıyorum nereye varacak bizim sonumuz ?? özel sektörde çok eziyorlar .. :( :( :(

GÜNEY_666

Bende iktisat mezunuyum. Ruhsal engelli olduğum için özelde iş vermiyorlar. Ekpssde bu zamana kadar lisans atamaları çok oluyordu. Bundan sonra olup olmayacağı belli değil. Ekpssye güveniyordum. O da yalan oldu. Sürekli intiharı düşünüyordum iş bulamadigim için ama sabrediyordum. Ama böyle giderse intihardan başka çarem kalmayacak.

hakanyildiz Allahın yarattığı cana kıymayı düşünmek bile büyük günahtır, belki devlet memuru olamayacaksın ama daha güzel bir hayatın olacak bunu kim bilebilir ?

o zaman en ufak bir şeyde hemen intiharı düşünürsek her gün öldürmemiz lazım zira memur olunca bu sefer başka sorunlar çıkacak hayatında bilemezsin ki ?

o nedenle en büyük hazine sağlıktır dua edelim önce Rabbimiz dermansız dert vermesin sonra da rızkımızı geniş eylesin ve kazanacağımız helal işler nasip eylesin gerisi gelir

güzel düşünün güzel olsun sayın hocam

Tüm umudum bu sınavdı zaten psikolojik baskı var üstümde tak etti valla yeter

neden 700 sayisini kabul ediyorsunuz.1 deli tas atti oltaya gelirseniz hep aglarsiniz.daha resmi aciklama yok bisi yok

kesinlikle katılıyorum sana sözde engelli derneklerinin yaptıgı tek şey engelli arkadaşlarımızı kullanarak kendileri için para toplamak başka hiç bir şey değil.sadece engellileri kendi yararlarına göre kullanıyorlar. Burdan bütün engelli derneklerine sesleniyorum hiç birinize zerre itimadım yok yalancı dolandırıcılıktan başka yaptığınız bişey yok....

Arkadaslar umarim guzel bir alim olur ve hepimiz ataniriz. Merak ettiğim bir konu var. Onumuzdeki gunlerde yapilacak atama icerisinde öğetmen atamasi da yapilacakmi? Yoksa öğretmen atamalari 2019/1 atamasindan bağimsizmi gerceklestiriliyor?

Okul.Oncesi

Kadro yok. Öğretmen veya Memur fark etmiyor. Alım falan yok sayı 700, artık devlette engelli açığı yok, adamlar olmayan kadroya mı atama yapacak? Bu kota yasası meclisten geçmediği sürece boş yere umutlanmayın, 7 bin kadro açığı 2018 yılının aralık ayına ait. Tweet atarak kadro alabileceğini sanan dernekler tarafından araştırılmadan ortaya atılan bir rakam.

Atama olmayacak diye bir şey yoktur Crowley07 olacaktır fakat fazla sayı olmayacaktır. büyük ihtimalle kasım sonu netleşecek 700 kadroyu anlaşılan az buldular. olmaması durumunda ekim sonunda açıklama yapabilirlerdi. o yüzden umudumuzu kaybetmeyelim karamsar olmayalım.
Öğretmen atamaları ocak-şubat gibi oluyor genelde ekpss netleşince öğretmen atamaları da peşinden gelecektir.

hala 700 kisi diye diretiyorlar ve beyinlerine enjekte etmisler herkesin..hayret bisisiniz nabiz yokluyorlar sizde kabul ediyosunuz

Nurtan

Anlatamıyorum galiba, kadro yok, devlet dolmuş diyorum. Bakanlık neden talepleri topluyor? Çünkü ihtiyaca göre alım yapılıyor. Çıka çıka 700 çıkıyorsa bir sorun var demektir. Bu sorun size 2 gündür anlatmaya çalıştığım "kota sorunu." Böyle gerçekçi olmayan fikirlerle kendinizi avutmaya devam edebilirsiniz ama matematik yalan söylemez, her şey ortada.

Arkadaşlar bu saatten sonra bıçak kemiğe dayandı.Eylemin tarihi belli olduktan sonra maksimum katılım sağlamalıyız.Polisin en ufak bir müdahalesinde kaçıp dağılmamalıyız.O eylemde birlik olmalıyız.Polisler veya güvenlik görevlileri engelliye herkesin içinde zarar vermeyi göze alamaz.Biraz cesaretli olalım.

.

bence 700 kadro haberi hava cıva .. akp nin kötü yönetim uzantılarından biri ...
güya tasarruf ediyorlar ama zaten normal kpss ile on binlerce atama yapıldı ..

yani olsa olsa istatistikleri çarpıtıyorlar .

zaten tüik enflasyon yada ekonomik istatistikleri istedikleri gibi çarpıta çarpıta lanse etmeye çalışıyorlar ama halka zamları anlatamıyoruz demek zorundalar neden çünkü yönetemiyorlar ülkeyi...

RTE gitsin ..

Ben de buradaki bir çok arkadaş gibi 700 kontenjan haberinin bizdeki yansımasını görme amaçlı yapıldığını düşünüyorum.Tepki durumuna bakacaklar ona göre bir tercih listesi belirleyeceklerdir diye düşünüyorum.Bu şekilde sessiz sedasız günler geçip gidiyor adamakıllı bir itiraz da olmadığı için onlarda 700 kontenjanı kabullendigimizi düşünecekler.KESINLIKLE SUSMAK YOK

Bünye meselesi dostum şimdiye kadar ne boka yaradı bu dakikadan sonra yarıya 89 aldık boşuz ışte herkes biliyor bunların yaptıklarını

700 kontenjan için resmi bir açıklama yok daha önceki atamalar hiç bu kadar düşük olmadı. 700 olsaydı çoktan klavuz çıkmıştı. bizim vereceğimiz tepkiyi biliyorlar. Eylem resmi açıklama olmayan sayıda ne kadar işe yarar bilemeyiz. Eylemden önce bir açıklama yaparlar belki.

700 kişilik bir kontenjan net bir sayı değil ama ortaya atılan bir sayı ve sayının olması olası bir sayı. Çünkü normal kpss de gördük 3 milyon kişinin girdiği kpss de 1000 kişilik bir kontenjan açıldı geçtiğimiz tercihte

murat7044

Normal kpss de tek yol 1 bin kişilik alım degil ki. öğretmen ise ayrı sağlıkcı olarak ayrı. kurumlar ayrı ayrı alıyor. ayrıyetten emniyet +askeriye de alım yapıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt