Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 EKPSS yerleştirme takvimi belli olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet 2020 de tekrar girmen gerek eğitim seviyen değiştiyi için artık o puanın bu yıl sonu bitiyor

[FONT=system-ui]Engellilerin kamuya alımıyla ilgili 1000 kişilik bir alımın yapılacağı konuşuluyor. 700 kişilik kurumlardan bir alım talebi olduğu bilgisi geldi. Aralık veya Ocak ayında E-KPSS ilanı ve yerleştirme kılavuzu yayımlanabilir.[/FONT]

turkuaz06 1000 sayı olarak ÇOK AZ . Lise, önlisans, LİSANS var. Yetmez ki . KAYNAK NEDİR?? RESMİ AÇIKLAMA YOK İKEN ??

Turkuaz06 teşekkür ederim ama 1000 Sayı olarak ÇOK AZ ALLAH yardımcımız olsun. :(

merhaba arkadaşlar o zaman önlisans puanları kaça düşer atanma şansımız nedir önlisans harita kadastro mezunuyum

Bu yazarın dedigine göre 1 bin kişi ise (lisans-önlisans-lise- kura) her biri en fazla 250 kişi alınacak herkez branş sıralamasına göre kafasında şekillendirsin. 2018/2 alımın 2500 kişiydi önlisans düzeyinde 690 kişi yerleşmişti. 690+250 : 950 100 de sapsa diyelim bence yapmıyacak 1050 nin üzeri atama göremiyecek :(

bence minimum 2500 alım olur ama bu sayı 5 bine kadar çıkabilir bunlar benim kişisel tahminim

birde koca yıl boyunca hiç alım yapmadılar ve toplam 2 tane veri toplaması yapıldı...

Alpxx

tabiki bekliyorum. hatta bu post'un en başından beri sen beklemiyorsan. burda işin ne ?

Ne Sabah yazarının yazdığı gibi 1000 kontenjan, ne de burada iyimserlikte çığır açan arkadaşlar gibi 5.000-10.000 kontenjan verileceğini düşünmüyorum.

Kamudaki engelli açığını son 1 - 1.5 yıldır İŞKUR üzerinden, planlı bir şekilde tekil ilanlar (beden işçisi, temizlik işçisi, büro işçisi vs. şeklinde) açarak erittiler toplu alım yapmamak için. Fazla da bir açık kalmadı zaten. O yüzden minimum 2.000 maksimum 3.000 kontenjan bekliyorum. Standart atama sayılarından sapmazlar.

Burada üzerinde durulması gereken asıl önemli nokta, yapılacak bu atama muhtemelen son EKPSS merkezi ataması olacak. Toplu atamaya ihtiyaç kalmadı çünkü artık. Tek-tük ihtiyaçlar oldukça alımları alıştırdıkları üzere İŞKUR üzerinden yaparlar.

Sen sağ ben selamet.

KONTENJANIN %5'E ÇIKARTILMASI ŞART. Onu da kimse bizleri umursamadığı, tepkilerimizi kale almadığı için yapmazlar. Komisyonda bekliyordu en son 7-8 aydır teklif :)

Bunca dezavantaja/zorluğa rağmen verilen bunca emeğe yazık.

ben son ekpssden 80 aldım atanamadım en son alımda 81le kapattı bu alımlarda (1000 kişi) atanır mıyım?

Benimde lisans 81 puanim var.insallah bu sayida olmaz ama hadi olduda 1000 atama yaparlarsa: dUz memurluk gelme sansi varmi.

Benimde 80,475 LİSANS PUANIM var. ALIM AZ biraz ZOR gibi. 90 ve üstü PUAN olanlar varsa ve TERCİH yapmayanlar VAR ise biraz ZOR gibi. Artık EKPSS 90 ve üstü PUAN alanların yerleştiği bir SINAV haline geldi. Simdi bu alımı yaparlar uzun bir süre bizi yine bekletirler. 2020 ARALIK ayını bekleriz artık. ALIM yaptık ya derler 1000 kişi BEKLEYİN derler.

Atandığı halde tercih yapacak olan bencil arkadaşlar var mı aramızda?Umarım yoktur. Eğer varsa sağlam bir beddua yiyecekler..

DAHA önceki yıllarda memur aliminda 1000 kişi ALINDI mı hiç ?? Ortada bir bilgi kirliliği var gibi geçen seferde Ağustosta atama olacak diyorlardı OLMADI

Gecen Kpss Aliminda da 1000 alim olunca sasirmistik.Ama Turan bey olaya dahil olup bakanlikla bu hafta bir gorusme yapmasi vede alimin arttirilmasini ,olumsuz bir cevap alinmasi durumunda hemen akabinde buyuk bir organizasyon yapilmasi gerekir.osym nin soz konusu klavuz calismasi bitmeden bu eylemlerin yapilmasi lazim.

guleman18

Bu seferki hükümete yakın bir gazeteci, büyük ihtimalle doğru. 90 aldım açıkta kaldım arkadaşlar, 2020 sınavına gireceklere tavsiye boşa çabalamayın, puan iyi de olsa elinizde olan yalnızca bir sonuç belgesi. Tek gözümle 12 soru bankası bitirdim, sabah-akşam çalıştım çabaladım, verdikleri kadro 1000 küfür etseler daha iyiydi.

Bugün bize yapılan bu zulüm bu ülkede yıllardır farklı gruplara yapılıyordu. Bu maalesef ülkece bizim tercihimiz. Alımın sayısı ayrı aylardır yapılan muamele ayrı sorun. Hakkım haram olsun.

Atama bekleyen engellilerin bir kaç gün sonra açıklayacağımız eyleme katılmaları önem arz etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Türkiye Engelliler Platformu
Ankara İl Temsilciliği

Arkadaş neden her şehirde eylem yapılmıyor. Engelli ve de işsiz insanları ikidebir Ankara'ya çağırıp bir de katılım az diye yakınmaktan başka ne yapıyor engelli platformu? Platform ve konfederasyon Bu süreçte sınıfta kaldı. Benim gözümde bir önemleri yok. Meclisin tatil edileceği tarih ilan edilmiş konfederasyon tatilden 2 gün sonra randevu almaya çalışıyor. Daha önce de söyledim yine söylüyorum en etkili eylem 3 Aralık'ta olur. Zaten o tarihe kadar bişi olmaz. Olursa da böyle saçma sapan 1000 kişilik atama olur onun da yarısı imam olur. 3 Aralıkta twit atanlara açlık greviyle cevap vermeliyiz. 2500 kişilik bile atama yapılmayacak dediğimizde burda bizi tefe koydular.

AKP gençlik teşkilatından 5 bin bekçi alındı onlar bugün polis olmuş, siz hala kpss mi çalışıyorsunuz?
bu buz dağının görünen küçük kısmı yani artık bizim devlette işimiz olmaz şu an olmamız gereken yerde başka birileri var.

merhaba arkadaşlar konya üniversitesi işçi alımı yapacakmış başvurular 4 kasımda başlıyor şartlarını biliyormusunuz

işkurdan olacak

iskur-universite-kadrosuna-04-08-kasim-arasi-lise-ve-onlisans-mezunu-h82006.html
anlamadımda arkadaşlar yardımcı olurmusunuz

https://www.kamupersoneli.net/iskur-is-ilanlari/iskur-universite-kadrosuna-04-08-kasim-arasi-lise-ve-onlisans-mezunu-h82006.html

1000 civarında kadro olmaz 2019'da hiç atama olmadı ve sınava girmiş o kadar insan var.
toplanan kadrolar az ise elde bulunan kadrolarla birleştirilsin. eğer 1000 civarı olursa bunu zaten yine diyanet oluşturacak ve yine açıkta kalacağız. sağlık bakanlığı işkur alımıyla kadroları doldurup 2018 de kadro kalmadı dedi. bu alımların kadro sayısı daha yüksek olmalı. yeni sınav zamanı yaklaştı. yığılmalar daha fazla olacak yoksa.

1000 kadro olayı nereden duydunuz bilmiyorum ama şayet doğruysa çok yazık olur

bu ay sonuna kadar sabır edin her şey netleşir ama bin kadro gelirse çoğu kişinin hayalleri suya düşer umarım öyle olmaz

Hiçbir şeye üzülmem de bunlara verdiğim oy a üzülüyorum zamanında dalga mı geçiyolar 1000 kadro ne ya inşallah doğru değildir rabbim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt