Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019'un 2. yarısında 2022 aylıklarına ne kadar zam gelir?

rıdo21

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
2022 aylıkları 2019 ikinci dönem ne kadar olur ?

hikmet7945

Aman ne büyük zam yapacaklarmış 756 lira çok büyük para bozdur bozdur bitmez hele ekonomiz krizdeyken hiç bitmez :D Bunlar engelliye git öl diyor resmen...

Kendileri soygun yapıyor bize gelince para yok............

Gelin cimer yazalım seçimden önce sesimiz çıksın koyun olmayalım dünyanın neresinde var bu

Nöro Behçet 55 ama özür oranı 46

Arkadaşlar şimdi hastayım çıkamıyorum dışarı ama düzenli Yardım alıyorum dosyam var İnternet üzeri nereye başvursam vakfa bildirirler

Temmuz 2019 2022 engelli Aylığı miktarı

Merhaba, temmuz ayında farklarla birlikte toplam ne kadar alacağız?konuyla ilgili bilgisi olanlar cevap yazabilirler mi acaba?
Teşekkürler

Güncel maaşlar
%40-69 arası 480
%70-100 arası 720
65 yaş aylığı 601
evde bakım maaşı 1305

Yüzde 5 zam gelirse
%40-69 arası 504 haziran farkıyla temmuzda 528 diğer aylar 504
%70-100 arası 756 haziran farkıyla temmuzda 792 diğer aylar 756
65 yaş aylığı 631 haziran farkıyla temmuzda 661 diğer aylar 631
evde bakım maaşı 1367 haziran farkıyla temmuzda 1429 diğer aylar 1367

Yüzde 6 zam gelirse
%40-69 arası 508 haziran farkıyla beraber temmuzda 536 diğer aylar 508
%70-100 arası 763 haziran farkıyla temmuzda 826 diğer aylar 763
65 yaş aylığı 636 haziran farkıyla beraber temmuzda 672 diğer aylar 636
evde bakım maaşı 1383 haziran farkıyla temmuzda 1461 diğer aylar 1383

Yüzde 7 zam gelirse
%40-69 arası 513 haziran farkıyla temmuzda 546 diğer aylar 513
%70-100 arası 770 haziran farkıyla beraber temmuzda 820 diğer aylar 770
65 yaş aylığı 643 haziran farkıyla beraber temmuzda 685 diğer aylar 643
evde bakım maaşı 1396 haziran farkıyla beraber temmuzda 1487 diğer aylar 1396

not: fark dediğimiz biz maaşlarımızı önden aldığımız için haziran zammını almadık onu temmuzda alıcaz kismet olursa tabi şimdiden hakkımızda hayırlısı inş 7 üstü zam gelir HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN

Yüzde beş kesin ama 6 - 7 muallakta cünkü fazla zam vermemek için enflasyon oranını düşük gösterebilirler ama 7 değilde 6 olur gibi gelior bana ama inşallah daha fazla olur oranları tek tek hesapladım 25 kuruş 50 kuruş küsuratları yazmadım ortalama maaşlar bu daha kesin değil enflasyon oranı kesinleşsin farklarıyla birlikte alıcaz biraz geçikti çünkü harçama cok yapıldı bu ay seçim meçim ikramiye derken bide bi açıklama daha yaptı zehra zümrüt selcuk hanım terettüd etmeden suriyelilere 37 milyar dolar harcadık dedi bize gelince maaş zammı 25-30 lira kızdıkmı kızdı oluoz
https://www.kamuilanlari.com/calism...eddut-etmeden-37-milyar-dolar-harcadik/13453/

Engelli maaşları neredeyse 5 aylık enflasyon kesinleşmiş bi bilgidir zam %5 farkı 0.99 verilecek
NET MAAŞ 504 TL % 40 69 arası TEMMUZ da alacağımız FARKI İLE 537TL
NET MAAŞ 763 TL % 70 99 arası TEMMUZ da alacağımız FARKI İLE 806 TL

EĞERKİ %7.7 TEMMUZDAN GELİRSE BİLGİLER KESİN DEĞİL TEMMUZ ENFLASYON AÇIKLANMADIĞI İÇİN
DOLARIN 5,25 LERDEN 6.20 ARASI OYNAMASI ZAAM İÇİN İYİ OLDU EXTRA DAN 10 TL 15 FAZLA ALDIK GİBİ
Dolar seçimlerden ve s400 gelmesi ile 6.40 bandında çıkacak gibi belki de 6,75 görür, bekleyeceğiz artık,

AŞAĞIDAKİ VERİLER %75 NETLEŞMİŞTİR
%70-99 Net maaş 775- FARKLI 831 TL
%40-69 Net maaş 516 -FARKLI 553 TL

Son düzenleme:
hakanbeg yüzde beşden hesapladıysan 504 yüzde 5.99 dan hesapladıysan 508.985178 yapar yüzde kaçtan hesapladın ? yüzde 7.7 den mi hesapladın oda 517.19694 yapar ? ki oda bize verilmez bizim maaşlarla memur emekli maaşlarının zammı aynı değil normal çalışan memur maaşın katsayıları ne kadar artarsa o kadar artar o hesabıda en iyi kalem abla yapıor Memur maaş katsayısı X Gösterge Rakamı = Net Engelli Yardım Aylığı biz zam üzerinden tahmini hesaplıoz

2 dk mı aldı Araştırdım çok az yanılmışımdır ama memur zamı VS
belli zaten de enflasyonu beklemek gerekiyor katsayısı vb
3,5 dk hesap yapıp sonuç çıkıyor
çok da zor değil çözüm bulmak
kalem bilmem de
şizofrenix Bizde bakan aylığından bahsetmiyoruz zaten
senin bilgilendirmelerin de pek farklı bilgi değil
neye takıldın anlıyamadık

Net konuşanlara takılıom birileride bayram önü dedi maaşlar sende %75 maaşlar bu dedin ona takılıom kesin konuşanlara takığım bu olabilir desen amennah ama kesin bu dendimi takılıom ümit edip belki 50 lira borç alıcak arkadaşlar senin dediğin zamlar gelmedi diyelim adam aldığı borcu ödeyemedi vebali sana değilmi güzel kardeşim niye net konuşuorsunuz ben 12 yıldır alıyorum ben net konuşmuyorum kalem ablayıda bilmion yenisin onun için lütfen net konuşmayalım olabilir de burayı karıştırıp gidenler var onlardan olma kalıcı ol yıkıcı değil dost ol düşman değil
BEN TAHMİNİ YAZMIŞIM SENDE BENİ ÇİĞNER GEÇER HAREKETLE KESİN BU DİYORSUN yapma güzel kardeşim böle hareketler ikimizde insanız senin dediğinde olabilir bi yerden görmüşündür yada zam rakamları net diye ilan eden haberleri görüp hesaplamışındır olabilir dediğinde gelebbilir

evet hesap doğru ama enflasyon farksız böyle oluyo 100 de 5 den
tv de duydum 100 de 2,5 enflasyon farkı die

Uzun yıllardır takip ediyoruz yeni üye olduk diye ne olmuş yani kalem:üye öğretmen kendisi
%75 net değil dedik sabaha kadar takıl kendi yorumların kesinmki insanlara umut veriyorsun ortalığı karıştırıyorsun
bizleri karalamaya küçük düşürmeye çalışma,site her kez indir
özgürce forum kurallarına uyduğu sürece kimse kimseye kıskançlıkla yürüyemez
site moderatörü gerektiğinde uyarır müdahele edebilir sizden izin alacak değiliz düşüncelerimizi paylaşabiliriz
kimse 7 yaşında bi cahil değil herkesin bi aklı vardır lafa göre para almazlar
Merkez bankası maliye mevzuad resmi gazete vb kesin yerlerden bil gi alıyoruz
boş işlerle uğraşmıyalım lütfen biraz saygılı olalım işimize gücümüze odaklanalım

2022 maaşına 2019 temmuz ayında ne kadar zam olacak

arkadaşlar temmuz ayında maaşlarımıza zam bekliyoruz bu hepimizin malumu bilindiği üzere hayat pahalı ikramiye almıyoruz bu tamam da cüzzide olsa ne kadar zam alacağız bi tahmini yada bir bilgisi olan varmı ayrıca bu gün yks sınavına katılmış arkadaşlara başarılar dilerim

daha kesin değil heryerde farklı yazıor bazıları kesinmiş gibi konuşup ortalık bulandırıyor

hakan bak sert tavır takınma ben sana kesin demedim ama %75 net yazan ben değilim kalem malem tanımam diyende sensin üslubunu düzeltmeden cevap vermem bida saygılı yaz naptığının farkında değilsin

Evet yazdım %80 hattadiyorum
dusuncemizide soyleyemiyecegiz
İstediğimi yazarım sana ne oluyor
Kalem h.biseydedigimiz yokda
Tanımak zorun dada değilim
Sen kendi üslubuna dikkat et
Saygılı yazarım zatende saygısız kisilerle
Konusmak istemiyorum
insanları germeye hakkınız yok.

Son düzenleme:
%5 yada 6 zam gelse işte hesaplayın.
720 lira alanlar 760 lira
480 lira alanlarda 505 civarı bişey alır yeni zamla birlikte. ilk maaş 20 lira civarı fark verilir.
5-6 lira az yada çok olabilir.

Arkdaslar zam ne kdar ve ne zmn alcaz bilgisi olan warmi acaba

Türk-İş Genel Başkanı Atalay, 2019 Dönemi Kamu Kesimi Toplu İş Sözleşmesine dair taleplerini Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk'a sundu.

Türk-İşi tüm kamu işçilerine seyyanen brüt 300 lira zam, ilk altı ay yüzde 15, iki, üç ve dördüncü altı aylar enflasyon+3 puan refah payı talep etti.

AYRINTILAR GELİYOR... Bu ne demek

Buna göre %8 mi zam olacak

Üst Alt