Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 Ağustos 2022 aylıkları bayram öncesi verilir mi?

Konular
7
Reaksiyonlar
0
Ağustos 2022 aylıkları erken yatar mı acaba bayram 31;1'2'3 denk geliyor

abi bismillah daha bu gün aldık.daha 1 ay var kimse bilemez bunun cevabini

Bende biliyorum yeni alındığını kardeşim daha önceden böle denk gelip verdiler mi diye sordum fikir almak için

Burda amaç daha önceden böle denk gelip verildi mi onu sormak istedim

2022 maasları kurban bayyramı öncesi verilebilirmi

Sayın yöneticiler ve degerli üyeler 2022 engelli maasları kurban bayyramı öncesi verilebilirmi acaba

Aynen gecen yil boyle herkes bekledi verilmemisti bu yilda verilmez

arkadaşlar tavsiyem sizlere şudur. 16 gün var zaman kaybetmeden. nakdi ihtiyacı olanlar. cimer üzerinden. durumunu hali vaktini okunaklı anlaşılır şekilde arz edip. aile ve sosyal politika bakanlığına direk iletsin. bayramda maaş lar yatmaz. daha öncede yaşandı. uygun görüleen baş vurular dikkate alınır. 200 ile 300 tl harçlık vere bilirler ki uygun gördüklerine veriyorlar. not. bayram haşlığı yazmayın. direk nakdi yardım talebinde bulunun. bu tür istekler yoğunlaşırsa daha bir dikkat çeker yetkililer tarafından..

Tati_serhat

Daha once erken verildigi oldu ama gecen sene bir kac gun olmasina ragmen verilmemisti.

Devlet baba şu engelli kardeşlerinin ne zaman yuzunu güldurecek ne olcak sanki 1 haftada erken versen maaşlari en azindan bayramam mutlu bi şekilde gireriz arada fazla gun oynamiyo belki aile bakani bu konuya el atar inslh

Yunus45

br kısının demesıylen olmuyor dostum burda kalem abla duyuruyor ancak sesımızı onlara bır de bız söylemeden onların yapması lazım bu konu üzerıne duşmesı lazım

Arkadaşlar 2022 aylıklarına zam yıllık olarak mı yoksa 6 ayda bir şeklindemi yapılıyor?

Her ayin 5inde odenen issizlik odenegi bu ayin 27sinde odenecekmis.insallah engelli ayliginida erken verirler.kalem hanimin destegine ihyiyacimiz var

Vermezler verecek olsa söylerlerdi önceki aile bakani iyiydi onun zamanında erken verilirdi hep bu bakanda iş yok aklına bile gelmiyor engelliler, gidip c.baskani ve maliye bakanına talepte bulunsa verilir ama dediğim gibi pasif bi insan

Pandemi sürecinde nasıl herkesin ayın 1 de yatirdilar zor dil ağızdan çıkan laf yeterli verilmesi gerekir aslında bayram bitip 2 gün sonra ayın 5 oluyor ilk ödemelerde 5 basliyor fazla günde yok arada 4 veya 5 gün oynuor arada verilmesi gerekir inşallah.verilir bu konuda açıklama yok ama cumaya kadar belki bir umut açıklama yaparlar

Allah herkesin gönlüne göre versin

Geçen sene fazla gün oynuyordu arada diye hatırlıyorum 2 sene mı veya 3 sene mı ne yanlış hatırlamıyorsam böyle denk gelmişti erken ödeme olmuştu kurban Bayramı öncesi o zaman aile bakanı başka bir bayandı çok iyi di o

Bide şu durum var bu sene pandemi süreci halen kalkmış dil benim içimden geçen sanki erken verilcekmis gibi bir his var ama bu benim düşüncem bellide olmaz en iyisi bekleyip görmek verseler de gitcek gününde alsakta gitcek yani harcanacak yerleri hazır 😁

Tmm şimdi hatırladım o zaman her ay dil 3 ayda bir alırken verilmişti kurban bayramı öncesi.

Issizlik ve kisa calisma odenekleride 27 temmuzda odenmeye basliyicakmis 2022 maaslariyla ilgili hicbir yerde tek bir konu yok

Bütün ödemeler erkene cekiliyor sadece engellilerinkiyle alakalı hiç bir aciklama yok verilecek olsa açıklama olurdu, geçen yıl ramazan bayramı Haziran 3 deydi bayrama denk gelmişti ödemeler o zaman bile odemediler bayramdan sonra ödediler çünkü kasada para yoktu once emekli memur işçi vs. bunların ki ödenir para kalırsa engelliye sıra gelir kalmazsa gününde öderler

Zaten hep öyle oluyor en sona bırakılıyor ama benim kendi düşüncem sanki erkene cekilcekmis gibime geliyor hadi eskiden vermediler etmediler ama şu durumda da vermezlerse benimde düşüncem yazık çünkü pandemi bitmedi sadece normalleşmeye adım atıldı isteyince verilir ama isteyince zaten binbir zorlukla çaba çile dert ay sonu getir bayram gelmiş neyime misali Allah herkesin gönlüne göre versin......

Muhtemelen verilecektir çünkü maaş ile bayram arası bir hafta. Önceki yıllarda yakın bir güne denk geldiği zaman verildi.. Geçen yok arada 10 günden fazla zaman vardı o yüzden verilmedi..

Agustos maaşları ne zaman e devlete yansiyo

2019 ramazan bayramı aradaki gün sayısı 0 varın siz düşünün 😂

Bence zor verirler geçen yıl yatmamıştı ama. Yinede cuma yada pazartesi yi bekleyelim

Eskilere kıyasla şuan bu sene değişik herkesin bildiği gibi gibi malum pandemi var nasıl ki 2 ay herkesinki 2 ay ayın 1 yattı demek ki isteseler olur benim kendi fikrim bu kendi düşüncem herkesin farklıdır ama benim düşüncem verilecek gibi geliyor son ana kadar bekliyorum inşallah verilir

Üst Alt