Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 Ağustos 2022 aylıkları bayram öncesi verilir mi?

her bayram böyle herkeze var bize yok insan biraz o makamda dururken onurlu gururlu haysiyetli iş yapar ne bu engelliyle alıp veremediği

Verilmezse bayrama bes kurussuz girecegim allahin izniyle :) aglanacak halimize guluyoruz sosyal yardima muracat ettim oda rededilmis illa hirsizlik yap biseyler yap diyorlar ama bize uymaz

2020 Ağustos 2022 aylıklarının ödenmesi!?

2022 Ağustos ayına ait aylık bilgileri, e-Devlet üzerinde güncellendi, tüm ilgililerin bilgisine. Benim %70 ve üzeri bir engelli olarak alacağım maaş miktarı, bu ay için 898,28 TL.
Not: Bu tutar 2 aylık zam farkı dahil tutardır. Eylül ayından itibaren tüm engelliler ne kadar maaş alacak eğer merak ediyorsanız, Kalem hanımın gönderisini inceleyebilirsiniz.

2022 ayligi agustos ayı guncellendi

2022 ayligi guncellendi arkadaslar

biz 7 ayın 1 de başvuru yaptık 8 ay edevletde 425 tlguncellenmiş yanlışlıkmı var

son dakika
Bakan Selçuk:evde bakım ve engelli maaşlari bayramdan önce yapılacak.

ptt aradım parayı ne zaman çekerim diye ptt deki sisteme düşmemiş eski maaş gözüküyor. pazartesi tekrar arıyacam.

Bakan açıklama yaptı.Dogum tarihi son rakamı falan yok.. 29 temmuzda herkes alacak.

Bakan Selçuk, bu yıl Kurban Bayramının 31 Temmuz-3 Ağustos tarihlerine denk gelmesi nedeniyle evde bakım aylığı ile yaşlı ve engelli aylıklarının ödeme tarihlerini öne çektiklerini söyledi. Bakan Selçuk, yaşlı ve engelli aylıklarının peşin olarak her ayın 5'i ila 9'u arasında ödendiğini hatırlatarak, "Bu yıl mübarek Kurban Bayramı vesilesiyle Ağustos ayı ödemelerini öne çektik. Herkes için tek bir günde, 29 Temmuz'da ödemeleri yapacağız" dedi.

Evet arkadaslar haber dogru.yaşlilik ayligi evde bakim ayligi ve engelli ayliklari 29 temmuzda odenecek .kesin bilgidir

Aynen sayfanın başlarında yazmıştık benim düşüncem içimden geçiyordu😁

Kalem hanım en biligili siziniz bu sitede!

Kalem hanım engelli aylığı kurban bayramı öncesi veyahutta tam olarak tarihden haberiniz var mı....nedir bili lütfen!

[SIZE=5]29[/SIZE][FONT=Arial][SIZE=6]temmuz Çarşamba[SIZE=7][/SIZE][/SIZE][/FONT] yazıyor... basın toplantısımi yapsın

Evde bakım maaşı ve 2022 maaşları 29 Çarşamba hesaplarda olcak diye açıklama geldi ama halen tereddüt de kalanlar var çarşambayı bekleyin gidin bakın hesaba bu site ve diğer başka yerlerde halen emin olmayanlar var şuan ben bile tereddüt içinde kaldım açıklama olmasına rağmen

Acaba açıklama fake diyemi

Açıklama bakanlığın kendi resmi sitesinde yer alıyor.

https://www.ailevecalisma.gov.tr/tr-tr/haberler/bakan-selcuk-evde-bakim-ayligi-ile-yasli-ve-engelli-ayliklari-odemeleri-bayramdan-once-yapilacak/

[h=3]Bakan Selçuk: “Evde Bakım Aylığı ile Yaşlı ve Engelli Aylıkları Ödemeleri Bayramdan Önce Yapılacak”[/h]

[FONT=&quot]Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, engelli ve yaşlı vatandaşlar ile ailelerine bayram öncesi ekonomik destek sağlamak amacıyla evde bakım aylığı ile yaşlı ve engelli aylıkları ödemelerinin Kurban Bayramından önce yapılacağını açıkladı.

Bakan Selçuk, bu yıl Kurban Bayramının 31 Temmuz-3 Ağustos tarihlerine denk gelmesi nedeniyle evde bakım aylığı ile yaşlı ve engelli aylıklarının ödeme tarihlerini öne çektiklerini söyledi. Bakan Selçuk, yaşlı ve engelli aylıklarının peşin olarak her ayın 5’i ila 9’u arasında ödendiğini hatırlatarak, “Bu yıl mübarek Kurban Bayramı vesilesiyle ağustos ayı ödemelerini öne çektik. Herkes için tek bir günde, 29 Temmuz’da ödemeleri yapacağız.” dedi. Bakan Selçuk, evde bakım ödemelerinin de 29 Temmuz’da yapılacağını kaydetti.

Engelli ve Yaşlı Aylıklarından 1,4 Milyon Vatandaşımız Faydalanacak

Bakan Selçuk, ağustos ayı engelli ve yaşlı aylıklarından 768 bin yaşlı, 636 bin engelli olmak üzere toplam 1,4 milyon vatandaşın faydalanacağını belirterek, “2022 sayılı Kanun kapsamındaki aylıklara ilişkin 2019 yılında vatandaşlarımıza yaklaşık 10 milyar TL ödeme gerçekleştirdik. Bu yıl bu tutarın yaklaşık 12 milyar TL’ye ulaşmasını bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

[FONT=inherit]Evde Bakım Aylığından 535 Bin Vatandaşımız Yararlanacak

Evde bakım hizmeti ödemelerinden de 535 bin engelli vatandaşın faydalanacağını vurgulayan Bakan Selçuk, toplamda 827 milyon TL ödeme yapılacağını söyledi.

Ödemelerin tüm engelli ve yaşlı vatandaşlara hayırlı olmasını dileyen Bakan Selçuk, “Engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın ve ailelerinin mübarek Kurban Bayramlarını tebrik ediyorum.” diye konuştu.
[/FONT]
[/FONT]

Biliyorum zate konu başlığını açan benim ilk sayfadan bakarsaniz her yorumuma görürsün ne demek istediğimi

Sayfa 2 veya 3 bakılsın yada sayfaları komple okuyun ne demek istediğimi anlaşılır

@Tati_serhat
Zate acmisiz konu başlığını herkes yazmış ama sayfalar geçildiği için kimse cvp vermemiş tekprens var o görmüş 😀

e-devlette ödeme hazır yazıyor, geçen maaş 537 tl idi, 2 aylık zam farkıyla 598 yatmış normal zamlı maaş 567 olması lazım

Üst Alt