Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 Ağustos 2022 aylıkları bayram öncesi verilir mi?

Herkese selamlar öncelikle bişey demek istiyorum evde bakım aylığı alanlar ve 2022 aylığı alanlar 29 temmuz Çarşamba günü il ve ilçe ayrımı olmadan herkesin mesai saati bitene kadar hesaplarda olcak bunu ben dil bakanlık cumartesi günü açıkladı istiyenler bakabilir orda yazıyor bilmiyenler için Google dan aile ve çalışma bakanlığı diye yazarsa ,zaten çıkıyor ama halen bakım maaşı yatmicak sadece 2022 aylıkları yatacak diye haberle dolasiyor bu site üyeleri hariç Allah var burda herkes biribirne yardımcı oluyor herkesin Allah gönlüne göre versin ama buraya üye olduğum için burdan yazmak istedim kalın sağlıcakla herkesin şimdiden bayramı mübarek olsun.....

Bu yazıyı yazmamim sebebi inanki ben bile tereddüt içinde kalıyorum çok bilgi kirliliği var ama açıklama geldi bakanlıktan halen inanmayan var... Burda kileri tenzih ederim

bayram parası

merhaba arkadaşlar engelli aylığını bayramdan önce alıyoruz diye bayram parası vermeyecekler mi? bilgisi olan var mı?

Son düzenleme:
maslan6

onu baglı bulundugun vakıf ıle gorus kardesım once şu carsamba gelsın maaslarımızı bı alalaımda ben sahsen kendı adıma konusuyom ben hıc almadım senın bahsetın bayram parasını sen alıyorsan demekı senın baglı oldugun vakıf verıyor orayla gorus sen

buna cvp vermende ıyı dı kardesım :))))

Arkadaşlar evde bakim ayligimiz sisteme düşmüş eski aylık 1460 idi şimdi 84 tl zam yapılmış 1544 tl olmuş ve ayın 29 yatacakmış

Şuan İstanbul için güncelleme yok bağlı bulunduğunuz il neresi evde bakım güncelleme düşmüş demişsin ama ilide belirtin

İller arası fark oluyor yanlış anlaşılması olmasın şuan İstanbul için güncelleme olmadı

Mesela sisteme düşen şuan için Manisa , Karabük,Bolu gibi yerlerde güncelleme olmuş yani sisteme düşmüş başka yerde vardır düşen ama şuan için İstanbul yok halen yanlış algı olmasın sonra bilgi kirliliği oluyor sizi tenzih ederim şüphe ve yanılgı oluyor sonra halbise herkesin 29 Çarşamba 7 den 70 hesaplarda olacak 😁😁

Arkadaşlar bende iki tane evde bakım maaşı gözükyor 1460 ve 1544 neden böyle görünüyor

2022 maaşını 2 ayın zam farkı ile alacağız ama engelli evde bakım aylığında bu yok, nedeni nedir?

Arkadaşlar bende iki tane evde bakım maaşı gözükyor 1460 ve 1544 neden böyle görünüyor

Bursa sisteme sabah baktığımda görünüyor ödemeniz hazır diyor ( 898 ₺ 2022 maaşı ) ama PTT atm’ye Gittim ancak hesapta görünmüyor du tabi çekemedim

Maaşlar hesapta 598.85 şimdiden bayramınızı en içten dileklerimle kutlar ALLAH Tüm işlerinizde gönlünüze göre vermesini temenni ederim İYİ BAYRAMLAR

Mobil uygulamayı nasıl actnz acaba bende ptt uygulamasını indirdim ama yapamadım

Merhaba öncelikle ptt de telefon numaran kayıtlıysa işlem basit değilse kaydını yaptırcan tel no önemli iyi geceler

Ben şuan PTT atmesinden baktım yok İstanbul Gaziosmanpaşa şubesi

Tati_serhat
Bende biraz önce baktìm iki engelli evde var birisine yatmis digerine yatmamis demeki sira ilepara hesapa geciyor

İnssl. Karta yatr yarın posta onlerını dusunmek ıstemıyorum o yuzden baktım karta yoktu atmden baktım

Biliyorum kardeşim ziraat atmesinden halkbank atmesinden Vakıfbank atmesinden çekiliyor ben başka biseyden bahsettim

Karta yatmamış ben onu dile getirdim

Yarın şöyle göz önüne bi getir malum her yerde yoğunluk olcak evde bakım maaşı alanda yarın alçak herkeste kart yok çoğunluk giseden çektiği için kartı olsa bile bazen yatmıyor kart hesabına mecbur içerden yani giseden. Aliyorsun başıma geldi oradan biliyorum

arkadaslar ptt kartına bugun yansır mı ne zamn yansıycak bilgisi olan varmı ayrıca ptt kart ile baska atm lerden de çekebiliyormuyuz

ptt kartına bugun yansır mı ne zamn yansıycak bilgisi olan varmı. Ayrıca ptt kart ile baska atm lerden de çekebiliyormuyuz

Arkadaşlar ben şimdi çektim herkese iyi bayramlar

Bakıcı maaşını cektik biz saat 12 de İstanbul Ataşehir

Üst Alt