Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 Ağustos 2022 aylıkları bayram öncesi verilir mi?

Kızım hasta

bu bayramda engellılere engellı maaşları harıcı yardım öncekı bayramlarda oldugu gıbı. bu sene sadece virüsten dolayı 3 kademelı yardım edıldı ondada engellı olma şartı yoktu engellı engelsız yapıldı o yardım
bayramlarda sadece emeklılere 1000 tl yardım edılıo başkalarına değil

Arkadaşlar benim 2022 engelli maaşım kartta gözükmüyor. PTT'yi aradım. Engelli aylıklarının erken yatması şeklinde bizde bilgi yok ve hesabınızda da Engelli Aylığınız yok dedi. Bu şekilde çekemeyen var mı?

Çanakkale 2022 Engelli Aylığı Yatmamış [emoji57] Herkes aldı mı?

Bu ne demek oluyor. Ağustos ayını alamayacak mıyım?
56316c52d4ea80d91b8712333ca3a7c6.jpg

@YİĞİT17maaşın kesilmiş olabilir bendede aynı kesilmişti resimdeki gibi görünüyor e devlet te

@Ahmet T
Ama hazır görünüyor diğer taraftan

Ben heyete çıktım. Bir gün sonra başhekime utandığım için herşeyi anlatmadım dedim. Başhekimde heyeti geri döndüremem. İtiraz et dedi. Bu doğru mu?

İtiraz ettim rapor kesinleşmedi. Devam etmesi gerekmez miydi?

Ahmet T
Yapacak bir şey yok. Keşke herşeyi anlatsaydım. Bu bana ders olsun artık. Vakıf, sistemden hemen görmüş zaten. Olan hep bize oluyor

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

benim maaşta muhtaç olmama gerekçesiyle kesildi oysa ki ben çok muhtaçtım

@Ahmet T
Anladım. Doktor, ağır mı, hafif mi hastalığı diye değerlendirme yapmadı. Doktor bunu anlaması lazımdı. Çekindiğimi falan. Hep biz anlatmamız lazım zaten herşeyi. Doktor, beni mi düşünür, kendisini düşünür. Olan da hep bize olur. Utandık mı kaybediyoruz yani. Herşeyi kendimiz anlatmamız lazım zaten. Doktor aylığımı alıyorum zaten der. Yoluna bakar. Olan da bize olur

Neyse bakalım. İtirazda anlatırım artık. Yapacak birşey yok.

Rapor İtiraz yol paramı vakıftan aldım zaten [emoji23] Zamanında anlatmazsam, artık böyle uğraşırım. Durup dururken kendi, kendimi mağdur ettim [emoji23]

Gerçi rapor süreleri uzatıldı. Niye bu kadar raporu yenilemek için acele ettim. Onu da anlamış değilim. Keşke bayramdan sonra yenileseydim

Gitti maaş. Yatsa şu ana kadar yatardı [emoji23]

Engelli raporum düşük çıktığı için Ağustos ayı 2022 maaşını alamadım. 28 Temmuzda itiraz ettim. Bugün mesaj geldi sevk edildiniz diye. Sormak istediğim itiraz olumlu çıkarsa, Ağustos ayını alacak mıyım?

Ben bugün içerden çektim.karti yenilemem gerekiyormuş 10 gün önce talep ettim kart geldi şubeden şifre istedim veremediler bu sıcakta merkeze gittim once TLf nosu güncellemem gerekiyormuş. Yine olmadı sisteme 5 gun de dusucekmis bayramdan sonra 1 kez daha gidecem alt tarafı bir şifre için uğraştırıyorlar kaç gündür sanki İsviçre bankasinda gizli hesap açtırıyoruz.

Raporun % 40 altına düşmüş hastalığında iyileşme olmuşsa şayet bundan sonra %40 altı rapor verirler itiraz etmissin bununla beraber baska bir hastaneye sevk edilip orda rapor alacaksın baştan raporun % 40 ve üzeri olursa sydv 'na gidip raporumla başvurudansın engelli masası icin onlar tekrar tespit yapacaklar eğer muhtaçsan tekrar bağlanır bu sürede geçen ayların maaşını alamazsın raporun çıkınca baş vurduğun tarihten itibaren alirsin

arkadaslar abimin 2022 maası için ptt atm ye gittim.şifreyi giriyom onay vermedi diyo...kartın süreside dolmadı.neden acaba bilgisi olan varmı

@musty35 merhaba bizde kartla atm den cekemedik onaylanmadı dedi...ama kartın son kullanma tarihi daha bitmedi.sizinde bitmemişmiydi kullanım süresi....yoksa kullanın tarihi bittiği içinmi yenilettiniz

emrecix

ATM de yenilemem gerektiği uyarısı veriyordu o yuzden yenisini istedim.son kull.tarihine dikkat etmedim.

Üst Alt