Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 EKPSS’de hatırladığınız sorular var mı?

EpileptikAdam

Atatürkün düzenleme yaptığı konuların hangisinde Osmanlı düzenleme yapmamıştır? -- Soyadı
Atatürk ve ekonomi ile ilgili soru vardı. -- Cevap ithal ürünlerle ilgiliydi.

MusaT.

evet bir teşvik sorusu. cevap b idi , yabancı sermayeyi çekmek ile ilgili . ama tam soru neydi hatırlayamıyorum.

EpileptikAdam

tbmm başkanı demiyor heyetin başkanı diyor soruda arkadaşımda öyle dedi bilmiyorum kim haklı :)

EpileptikAdam

Lisans günceldeki eksik soru Kudüs Şairi-- Nuri Pakdil
Gürcistan - Tiflis sorusu lisan sorusu değil.

erola

hmm bakalım o zaman, öyleyse çok basit bir soru kaçmış demektir

bende diyorum neden bu soruyu hatırlamıyorum , o zaman hangisi eksik benim listede bir bakalım

hımm o zaamn yanlış yaptım lisanta mı çıktı size

HALA ŞU SORUNUN CEVABI BİLİNMİYOR "Osmanlıya Rumeli fetihlerinde yardımı olmayan : (henüz cevabı bilinmiyor)"
erola

BURASI LİSANS KARDEŞİM

Tuz sorunundaki çamaltı izmir çamaltı olarak geçiyordu degilmi öyle kaldı aklimda

Çandarlı ailesi devlet yönetiminde etkili bir ailedir,cevabın da Çandarlı olması lazım...

Mcan96

doğrudur izmir çamaltı tuzlası
erola

BUNNU İÇİNE ORTAÖĞRETİM SORULARI KARIŞMIŞ... ANKARA ANLATMAŞSI YOKTU MESALA , ÇOK KAFANIZI KARIŞTIRMASIN SADECE BAZILARINI ALIN

Önlisans Ekpss 2020 sınav soruları

Genel kültür zorladı. Özellikle tarih vatandaşlık ve güncel çok zordu. Hakkımızda hayırlısı

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçmiş olsun. Mutlak değerli sorunun cevabını 18 buldum ama doğruluğundan çok emin değilim.

Lisans seviyesinde mi

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ortaöğretim için aklımda olanları yazayım.
Melikşah
Kut
Tiflis
Sabiha gökçen
Zeytin
Küçükçekmece gölü
Bolu
Barış pınarı harekatı
İçişlerine karışılması
Kadınlara siyasal haklar verilmesi
Cumhurbaşkanı seçimi: 5 sene
Mahalli idarelerde seçim yaşı: 18

Son düzenleme:
tato78

hepsi lisans şu an sadece tarihde 1 soruda sorun var çözemedim onu çözersem genel kültür tamamlanmış olacak. önlisanslar kafamı karıştırdı yazdığım listede bir soru lisansda yoktu bulabilirseniz sevinirim. Ek de bir soru olacak

Hatırladığım soru çok özellikle sınav olsun diyen arkadaşlara çok büyük geçmiş olsun. Ben sınavın zor olacağını yazmıştım daha önceden. :D

Lisans Matamatik kareden geçen çemberli soruda sınırlanan alanı 16pi buldum. Analitik sorusunu, vakit yetmediğinden boş bıraktım.

Türkçe gerçekten çok zorlayıcıydı. Sırf o ilk 15 sorudaki vakit kaybı yüzünden genel kültür aceleye geldi ve çok basit hatalar yaptım. ÖSYM resmen baskıyla sınav yapmanın hıncını almış gibiydi. Gerçekten yazık. Eminim çoğu aday, genel kültür sorularını, son 8-10 dk ya sığdırmıştır.

Aa neden öyle diyorsunuz, sınav olsun diyenlerden biri de sizdiniz.

2020 ekpss ortaöğretim'den girenler

Arkadaşlar ortaöğretimden sınava girenler olarak burada sorular hakkında fikir alışverişinde bulunalım.

Ortaöğretim için aklımda olanları yazayım.
Melikşah
Kut
Tiflis
Sabiha gökçen
Zeytin
Küçükçekmece gölü
Bolu
Barış pınarı harekatı
İçişlerine karışılması
Kadınlara siyasal haklar verilmesi
Cumhurbaşkanı seçimi: 5 sene
Mahalli idarelerde seçim yaşı: 18

Genel yetenekten hiç soru hatırlayamıyorum hatırlayan olursa yazsın lutfen

Benim sınavda en son çıkan bendim sanırım arkadaşlar ösym ' yi protesto etti yas42:D

Analitik sorusu m=y-y(1) / x-x(1) şeklinde rahat çıkardı cevabı. Çember sorusunu nasıl yaptınız ben cevabı çıkaramadım nedense

Üst Alt