Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 EKPSS’de hatırladığınız sorular var mı?

Türkçe panik yaptırdı kardeşim. Hımm . Karenin Alanı 32 olduğu için, bir kenarı 4kök2 ydi. Köşegen uzunluğu 8 di. O da zaten çemberin çapı. Yarıçap 4 olduğu için, çemberin sınırladığı alan pi re kareden, 16pi oluyordu.

Evet evet hatırladım. 300/60dan cevap 5 ti

yas42 2 araba hizlarini hatirlamiyorum ama ayni yonde gidiyolardi hızlı olan 2 saatte yolu yariliyordu gibi bir soru

Koklu soru probleminde cevap neydi ?

Lisans Matamatikte AB sayısı vardı a+b 9 çıkmıştı.
Başka bir AB sayılı soruda a*b=14 çıkmıştı.

EpileptikAdam Matematik sorularını ekleyelim senin listeye
Rasyonel sayı sorusu -- 3/5
Üslü sayı sorusu -- 32
Hız yol sorusu -- 5 Saat
Erkek yolcu sayısı -- 14
x,y,z sorusu -- y < x < z
İki basamaklı AB ve BA sayı basamağı sorusu-- Cevap 14
4 turlu yarış sorusu -- 125
A+B Sorusu -- 5+4=9
x.y sorusu -- 4
Köklü sayı sorusu -- 2kök7

bayanidealist
Rica ederim.

MusaT.
Hah şimdi hatırladım. Teşekkür ederim. Evet ben de 32 buldum.

Ya bu arada lisans sulamalı soruda cevap yalnızca lll- nadas değil miydi?

ardarda x y ile ilgili işlemler vermiş x.y yi soruyordu heralde o soruyu tam hatırlayan var mı?

Mcan96

Xi 4 y yi bir bulmuştum. Çarpımı soruyordu sanırım cevap 4 tü.

İşlem sorusu vardı. Yaptım ama cevabı hatırlamıyorum. Sanırım 5 ti.

yas42

Ben onu II ve III yaptım. Atıyorum bahçene depoyla su getirirsen yağmura ihtiyacın kalmaz ve iklime olan bağlılığın azalır öyle düşün.

MusaT.

İşte ben onu koca tarla diye düşündüm. Taşıma suyla değirmen dönmez. Yeraltı su kaynağını kullanmak gerek. Dolayısıyla o yeraltı kaynağının debisi, yağışlara bağlı olacağı için, yalnızca nadas olarak cevap verdim.

soruları ne zaman erişme açarlar 2018 de açmışlardı

bence belırleyıcı olacak sey matematık geometrı olucak gıbı bu paylaştıgınız sorulara cogu kısı dogru cevap vermıstır.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu arada Lozan sırasındaki Meclis başkanı sorusunda diğer tüm şıkları hatırlayan var mı?

Hatay’ın alınması ile ilgili soru nasıldı?

MusaT.

Ben onu yalnızca II yaptım. Çünkü nadas sulamaya bağlı olan bir şey değil, toprağın yapısını dinlendirmek amacıyla yapılan bir şey. Çiftçinin suyu olsa bile o toprağı dinlendirmek için nadas yapar diye düşündüm. Yani yalnız II - iklime bağlılık azalır

Ortaöğretim EKPSS SORULARI AKLINDA KALANLAR

Ortaöğretim ekpss soruları aklında olanlar paylaşımda bulunursa hepimiz faydalanırız🖐👍

bu sene daha az netle daha çok puan gelicek gibi

Mcan96

60 ve 75 km hızlı iki araç demişti. Hızlı olan araç 2 saatte yolu yarıladığına göre, diğer araç tüm yolu kaç saatte tamamlar idi soru.

Lozan görüşmeleri sırasında heyet başkanını soruyordu soruyu ben mi yanlış okudum

kimi diyor heyet başkanı kimi diyor meclis başkanı

Üst Alt