Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 EKPSS ile MEB'e hizmetli olarak atananlar buraya

rosary

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
6
Meb hizmetli olarak atandım bundan sonraki süreç nasıl işleyecek.daha önce atanmış arkadaşlardan bilgi istiyoruz

Evet süreç hakkında bilgi veren olursa memnun oluruz. Ben de MEB'e atandım.

Bende izmire atandım ve süreci ve şaun aldıkaları maaşı merak ediyorum bilgi veren arkadaşlara şimdiden teşekürlwr

meb vhki bekar 4 bin net maaş alıyor sanırım 100 lira aşağı yukarı oynayabilir

meb rahatlık açısından en iyi kurum diyebiliriz
hayırlı olsun tüm arkadaşlara

pazartesi atandığınız kurumu arayıp bilgi isteyin
sizden evraklar isteyecekler o evrakları tamamlayıp götüreceksiniz

daha sonra haber bekleyeceksiniz
artık güvenlik soruşturması olmadığından çok uzun süre beklemeyeceksiniz
tahminim 1 ay içinde başlarsınız arkadaşlar

hayırlı olsun

Bizmi arıyaz kurum bilgilendirme yapmıyormu 2 ay ertelem şansımız yokmu şuan çalışmaktayım

Skolyoz23

Lisans mezunu olaarak Tokat Gop Universitesi memurluk kazandim.maas hakkinda bilgi verebilirmisiniz.tesekkurler

@denizkızı

hakkımızda hayırlısı :) mutlaka göreve başlamadan tayin konusunun üzerine git, sen de gel Mersin’e. Mersin olunca ne tercih edeceksin okul mu yoksa müdürlük mü? okulda iş yoğun olur sıkılursun.

şimdiki süreç nasıl ilerleyecek hiç bilmiyorum. bir an evvel göreve başlamak istiyorum herkes gibi. ne zaman evrak vereceğiz, güvenlik soruşturması olacak mi, olursa ne kadar sürecek, en geç ne zaman göreve başlarız, okul veya il müdürlüğü tercih etme şansımız olacak mı, nasıl giyineceğiz? gibi bir sürü soru dolaşıyor kafamda. eğer bilen biri varsa yarenlik edip de aydınlatabilir mi?

Ben de MEB'e atandım, galiba önümüzdeki hafta belgeleri yayınlayacaklar

Arkadaşlar ben biraz araştırdım. Atandiginiz ile gitmeden dilekçe vererek ikamet ettiğiniz yerde göreve başlayabiliyormuşuz.

Evet benim araştırmalarım da tayin konusunda o yönde. Kararname atandığımız ile ulaşınca bir iki hafta sürebiliyormuş bu bir dilekçeyle tayin aldırabiliyormuşuz. Ben eve yakın olsun,gidip gelmesi kolay olsun diye okul tercih edecek gibiyim,razıyım iş yüküne yeter ki eve yakın olsun :) güvenlik soruşturması yok deniyor ama internetten baktığıma göre bu reddedilmiş mecliste yani güvenlik soruşturması var sanırım yine de emin değilim bundan tam olarak. Güvenlik soruşturması daha önceden atanan arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla MEB'de kısa sürüyormuş. Eylül'de atanan arkadaş Kasım'da göreve başladım dedi örneğin. Güvenlik soruşturması yoksa nasıl olacak bunu hiç bilmiyorum. Kılık kıyafet konusunda da bilgi verirlerse çok makbule geçer :)
Şu an yapacağımız kararnamenin atandığımız ile ulaşmasını beklemek sanırım. Umarım hepimiz için en iyisi olur.

Ozaman bizim yapmamız gereken birşey yok haber bekliycez sanırım

Crowley07 Çok Ballı Adamsın Lan Bana Atanamazsın Demiştin Atanamadım , Sen Atanmışın H.Olsun
-Ben Atansaydım Evlenicektim Atanamadım Evlenemiycem :S Başka Bahara Kaldı Aşkımız :=)

Hayırlı olsun arkadaşlar,
Atama Kararnamenizin müdürlüğe gelmesini bekleyeceksiniz. Ara sıra telefon ederek bilgi alın

[SIZE=4][FONT=georgia]Arkadaşlar hepinize hayırlı ve uğurlu olsun allah utandırmasın Maaş konusuna gelince 3500 Tl den aşşağı almazsınız bekarlar için Eğer evli ve eşiniz çalışmıyorsa üzerine 280-290 tl ekleyiniz. Üniversite mezunu olan arkadaşım varsa aranızda diğer arkadaşlardan 150- 180 fazla maaş alacaktır.[/FONT]
[/SIZE]

Helal olsun sana hayırlı olsun sen onlara bakma o senin hakkın Allah herkese nasip etsin isteyen bende 85 le atanamadım ama senin adına çok sevindim herşey gönlünce olsun hayırlı olsun 😊

Arkadaşlar kurumumuzu arayıp bilgi alın eğer ki bulunduğunuz şehre tayin durumu oluyorsa işe başlama süreniz uzayabilir ama ortalama 1-1,5 ay içinde iş başı yaparsınız. Kıyafet konusunda herhangi bir kısıtlama yok. MEB özellikle kıyafet konusunda daha da rahat bu biraz kuruma göre değişir. Maaş konusunda 3500 civarında alırsınız evli ve eşiniz çalışmıyorsa bu rakam biraz daha yükselir. Kötü yorum yazanlara takılmayın. Herkes armut piş ağzıma düş şeklinde iş sahibi olmak istiyor. Çalışsin kazansın o beyzadelerde, yok öyle bir dünya...

Atanan arkadaşlara hayırlı olsun. puanlar o kadar yüksek değildi. atamalar puanlara göre en yüksek puandan başlayarak yapılır. engellilere hitap eden bir platformda engellilere karşı böyle konuşulması hoş değil bunun gerekçesi hazımsızlıktır.sınavın kimler için yapıldığı ve sınava kimlerin gireceği klavuzda belirtilmiştir. sınava girenler tek bir engel grubundan değil, bütün engel grubundan girmektedir. engelli birinin diğer engellilere beddua etmesi ve gözü görmeyen, belden aşağısı tutmayan atanmış demesi hiç etik davranış değil. hazımsızlık kemerlerini gevşetip nefes almalısınız yoksa birilerinin başarıları sizi hep rahatsız edecek.

atanan arkadaşlar şimdiden başarılar dilerim.Bende belediyede çalışıyorum bakalım nasip olursa bu yıl sınavlara girip memur olmak istiyorum.Maaşlar çok düşük maalesef

Ben bugün kurumu aradım. Kararname ellerine ulaştığı zaman tayin için de bir belge gidiyormuş yani tayinde kolaylık sağlanması adına. O yazı gelirse bir dilekçeyle istediğiniz ile tayin aldırabilirsiniz dedi konuştuğum kişi. Benim hep kafama takılan taşınmak üzere olduğum ile yapılıp yapılmayacağıydı çünkü henğz taşınmadım bir iki ay sürecek taşınmam. İstediğiniz yere yapılır dedi ikamet ettiğiniz ile şart değil yeter ki kararnameyle beraber bize o yazı gelsin dedi. Bana hep çalışan arkadaşlar ikamet etmen şart demişti ama kadın istediğin yere dedi. Biraz kafam karıştı ama yapacağımız şey şu aşamada kararnameyi beklemek sanırım.

Ayrıca iyi dilekte bulunan herkese teşekkürler :)

denizkızı
iyi olacak her şey inanıyorum. hayatımızın bir nebze kolaylaşıp pozitif yönde gelişmelerin artmasını umuyorum. :)

Atandığınız ilin meb sayfasını takip edin oradan duyururlar hangi evrakları istediklerini vs. eğer atandığınız ilden başka yere nakil yaptıracaksanız göreve başlamadan dilekçe isterler.

Aday memurluk durumu hizmetliler içinde geçerli mi. Meb te hizmetli için adaylık kaldırma sınavı uygulanır mı

https://chat.whatsapp.com/IzuPDBcXTaj2yZnTOtNDxK

Kopayala yapıştır yaptım ama oldu mu bilmiyorum. Bilgi alılverişi yapılan bir grup. Biraz kalabalık,her kafadan bir ses çıkıyor ama yine de bilgi akışı konusunda yardımcı olabilir. Gelmek isteyen olursa diye ekleyeyim dedim :) MEB'e atananlar için...
osmanberk on günü bulur diyorlar ama yine de arada atandığımız yeri aramak da fayda var.

Üst Alt