Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 EKPSS ile MEB'e hizmetli olarak atananlar buraya

Isparta'dan da ses yok daha. Fazla sabırsız davranıyoruz gibi görünüyor biliyorum ama iki senedir takvimi bekle, kılavuz bekle,tercihi bekle,sonuçları bekle derken ömrümüz çürüdü :) şimdi de kararname bekliyoruz,ben bir de tayin bekleyecem of dağlar off :)

Samsun bugün olsun yap şu duyuru yu artık uykular haram oldu 😊☺☺☺☺

saçlarım uzun kestireceğim. kirli sakallarım da sinek kaydırılacak. 25 yaşımdayım ama sakalları kesince 21 gibi oluyor. yine de 21 yaşıma dönmek için can atıyorum. sevgili milli eğitim bakanı açıkla hadi gözüm seri açıkla seriiii. :D

Ankara Meb açıklama duyuru yapmadı ama 11.45 te aradılar gerekli evrakları söylediler ne zaman getirirsiniz dedi mesai bitimine kadar dedim şuan otobüsteyim evrakları vermeye gidiyorum Milli Eğitim İl Müdürlüğüne heryere kararname gelmiştir ya ararlar yada sitede yarına kadar yayınlarlar tahminimce

Eskişehir MEB sitesi de açıklamış evrakları. ayrıca yaşadığı yere tayin isteyenler için dilekçe ile ilgili de Bilgi vermişler. Mersin açıkla artık yahu.

şu ana dek açıklayan iller:

Eskişehir
Van
Erzurum

benim bildiklerim bunlar.

teşekkür ederim. tek tek bakıyorum illere. Bursa MEB de açıklamış arkadaşlar. şimdi baktım.

Bunu 17 ocak cuma günü yaptı..
Ama biz evrakları bekliyoruz...
Varmı evraklardan bi duyuru..

Van ni aradım Arkadaş lar kararnameler gelmiş..
Onunla ilgileniyorlar..
Evrak listesi bugün veya yarın açıklanır...

Isparta MEB'de yayınlamamıştı ben aradım,kararname ulaşmış, tebligat yapacaz dedi yani istenilen evrakları adrese yollayacaklarmış. osmanberk sen Mersin'i aradın mı? Bi ara istersen.

canım ben işitme engelliyim telefonda pek rahat konuşamıyorum o yüzden arayamadım.

Tmm saol osmanberk..
Haklisin hepsi aynı..
Aynı bakanlık...
Evraklar aynı..

Yase7754 siz arayabildiniz mi? Çoğu ilin sitesinde henüz yayınlanmamış fakat arayınca bilgi veriyorlar.

Üst Alt