Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2020 EKPSS ile MEB'e hizmetli olarak atananlar buraya
E-raporda görünmesi için e-imzalı olması lazım hocam, benim raporum iki sistemde de gözüküyor ama neden teyit etmek istiyorlar onu anlamıyorum zaten e imzalı
hıı o yüzden sadece e nabızda görünüyor benimki o zaman. kurum kendisi teyit ettirecek hastaneyi arayıp o halde, çok sabrettik biraz daha sabredelim. hayırlısı ile dostum, inşallah görevimize en kısa zamanda başlar vatanımıza hayırlı bir memur oluruz. engelli olmak engel değil bize ama zor. özel sektörde çok zorluk çektik çoğumuz. hakkımızda hayırlısı olsun.
Başlayan başka iller de olmuş,insan tereddüt ediyor acaba avraklarda falan mı bir sorun çıktı diye fakat öyle olsa onun için de aramaları gerekmiyor mu? Beklemek yorucu olmaya başladı.
Bu kadar sabırsız olmayın. Yıllar önce atama sonuçları açıklanmasindan sonra benimde 30-40 gün süre geçmişti göreve başlamak için normal prosedür bunlar yersiz evham yapmaya gerek yok arkadaşlar sakin ve sabırlı olun...