Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 EKPSS ile MEB'e hizmetli olarak atananlar buraya

osmanberk

E-raporda görünmesi için e-imzalı olması lazım hocam, benim raporum iki sistemde de gözüküyor ama neden teyit etmek istiyorlar onu anlamıyorum zaten e imzalı

Crowley07

hıı o yüzden sadece e nabızda görünüyor benimki o zaman. kurum kendisi teyit ettirecek hastaneyi arayıp o halde, çok sabrettik biraz daha sabredelim. hayırlısı ile dostum, inşallah görevimize en kısa zamanda başlar vatanımıza hayırlı bir memur oluruz. engelli olmak engel değil bize ama zor. özel sektörde çok zorluk çektik çoğumuz. hakkımızda hayırlısı olsun.

Başlayan başka iller de olmuş,insan tereddüt ediyor acaba avraklarda falan mı bir sorun çıktı diye fakat öyle olsa onun için de aramaları gerekmiyor mu? Beklemek yorucu olmaya başladı.

Bu kadar sabırsız olmayın. Yıllar önce atama sonuçları açıklanmasindan sonra benimde 30-40 gün süre geçmişti göreve başlamak için normal prosedür bunlar yersiz evham yapmaya gerek yok arkadaşlar sakin ve sabırlı olun...

Orta okul mezunuyum kuraya katılmak istiyor engelliyim , manisada bir yere atanma şansım var mı

Arkadaslar başlayan oldumu aranızda ben bugün Samsun aradım biz sizi arayacagiz dediler başka da bilgi vermediler

Slm;iyi akşamlar arkadaşlar. Bu hafta belli olur diye düşünüyorum.Herkese hayırlı sı olur inşallah.

Daha bence 2 3 hafta sürer raporunda sıkıntı olanlar var ve onlar teyit ettikten sonra tekrar komisyon kurulucakmıs

Ben cuma günü İzmir meb.i aradım . Önümüzdeki hafta yani ay sonu belli olur dedi telefondaki memur.

Evrakları teslim ederken en gec 1 ay diyorlardı masallah bir ayı da gectı daha haber yok neyse gec olsun da güc olmasın

Bi sıkıntı olmazsa ben yarın başlayacağım. Mersin'deki diğer arkadaş da başlayacak. Umarım herkes en kısa sürede haber alır ve başlar.

Hayırlısı olsun.Peki onlarmı aradı? Nasıl haber aldın? Bizimle paylaşır mısın.
denizkızı

İyi günler arkadaşlar.meb den aranan oldu mu?işe başlayan oldu mu? lütfen gelişmeleri paylaşalım.

Hayırlısı olsun.Peki onlarmı aradı? Nasıl haber aldın? Bizimle paylaşır mısın.

osmanberk

Osman kardeşim peki milletin dediği gibi hizmetliye temizlik yer silme tuvalet temizliği gibi işlermi yaptırıyorlar yoksa durum farklımı

murat7044

teşekkür ederim, onlar aradı. görev tanımı olarak, sorumlu olduğum katın temizliğini yapacağım söylendi. tuvalet temizliği hakkında bir şey demediler.

Selam arkadaşlar.Meb de Mersin dışında iş başı yapan il olmadı mı? İşe başlayan arkadaşlar gelişmeleri paylaşırmısınız.teşekkürler.

Arkadaş lar başka işe başlayan arkadaş varmı?
Erzuruma atanan arkadaşlar buradami?

izmir meb i kendim aradım.2 evrakın teyitini bekliyoruz dedi.Kadrosu olan 3 okul ismi söyledi.Teyit işlemleri bitince arayacaklarını söylediler...

mail adresinden haber aldım bide arandıktan sonra bikaç gün içinde gitmeniz başlamanız gerek

Bugün aranan yok degilmi arkadaş lar...
Erzurumdan bi haber alamadım ben..

Ben aradım daha 3 hafta kadar sürer dediler güvenlik soruşturmasıda kalktı neden bu kadar uzadi

Bende aradım..
Işlemler tamam onay bekliyoruz..
Martin ortalarında başlatırız dediler...

Üst Alt