Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 EKPSS ile MEB'e hizmetli olarak atananlar buraya

samsun için yazıyorum...
geçen hafta komisyon toplanmış tahminen pazartesine kadar başlatılır....

ben şuanda zaten hizmetli olarak görevliyim ve sendika başkanına sordurdum watsapp mesajında yazıyordu....

Samsundami hizmetlisiniz sizden allah razı olsun bir nebze olsun içim rahatladı eğer bilgi alırsanız yine paylasirmisiniz

bidaha bilgi aldığımda emin ol sende aynı bilgiyi alacaksın bundan sonra sadece atamanız oldu diye bilgi verirler...

İnşallah allah razı olsun bu gece rahat bir uyku uyurum artık sizin sayenizde

Yalnız öğretmen ataması değil dimi ben hizmetli atandım

Kurtulus1905

Kusura bakmayın bir arkadas var o bugün aramış bir gelisme yok demişlerde gerçi hiç bilgi vermiyorlar bize onun için acaba da kaldim

Yase7754

kendini niye paralıyosunki ben kurumun içindeyim tabiki fazlasını öğrenebilirim...
bu arada umarım beklediğine değer çünkü meb de hizmetli olmak hiç hoşuna gitmicek haberin olsun ;)

Cidden mi ayagimdan engelliyim inş zor iş vermezler bugün aradım değerlendirme yapıyoruz sonrasında Valilik imzaliyacak sonra sizi arayacağız dediler kafadan 2 hafta daha bekleriz herhalde

Merhaba arkadaslar ilk kez ekpss sınavına gireceğim.raporum surekli ve yuzde 84. Çalışamaz ibaresi var.atama oldugunda atanırsan atamam iptal mi olur? Bana yardımcı olur musunuz?

ilknur saka
atanmayı bırak sınava bile sokmazlar...
sana istihdam işaretli rapor lazım

Yase7754
zor iş derken yapacağın iş temizlik olacak tabi ilçe m.e.m de çalışmaz isen masabaşı iş vermezler
3,5 sene tuvalet temizledim ordan pay biç

Hadi ya benim kayma düşme riskim yüksek kaygan zeminde yada ıslak zeminde yuruyemiyorum ya korkutmayin beni sağ bacak protez ve düştügüm an kırılıyor ve eklenecek kemik kalmadı artık inş insaflı mudur amir çıkar karşıma

Laborant ve veteriner sağlık mezunuyum acaba kendi bölümümden atanır mıyım bilgisi olan var mı?

Slm sizde izne çıktınız mı birde bizim işlerde askıya alındı mı sizce bu durumda

Kurtuluş1905

Yase7754

29 marta kadar izinliyim.... tahminen ayın 15 ini geçirmek için uzattılar çünkü cuma göreve başlasan pazar maaş alman gerekecekti... şimdi sıkıntı şu ki şuanda göreve başlatsalar 14 gün kadar işe gidemeyeceksin bu nedenle biraz daha ertelenirse şaşırmam ve artık B.ku çıktı ;)

Kurtulus1905
Bendeki şans işte böyle
Düğüne gitsem zurna patlar
Suya gitsem kurna patlar
Memur olalım dedik koca Türkiye ayaklandı nasıl olurda geciktiririm diye :))

Yase7754
Eylül de başlarsak nasip se Adak dağıtacak kadar olduk

İzmir MEB aradım. bu gün evraklar valilik onayı için valilikteymiş.

Son düzenleme:
Valilik onayında ise en fazla 5 gün sürer bende 2 günde onaylanmıstı cunku 11 valilik te onaya gitti denildi 13 ünde cagırdılar hadi insallah bir an önce baslarsınız

1hafta sürer dediler.Hayırlısı.

bu sene atamaları olanların puanları nedir acaba en düşük ortaöğretim +önlisans..

Acil cevap lütfen şuan meb hizmetli olarak işe başlayanlar ne kadar maaş aldi acaba bilen var mi

Valilik evrakları onayladıktan sonra süreç nasıl işliyor.?Kurul valilik onayından önce toplanıyor sanırım.

Evet kurul toplanıyor evraklar kontrol ediliyor sonra valilik onayından gecilip ise başlatmak için arıyorlar

Hell fıre

Maaş kaç TL öğrendinizmi.birde banka promosyonu varmış.O ne kadar acaba.

Öğrenemedim Malesef her kafadan bir ses çıkıyor ne kadar verecekler bir bilgim yok 15 ini beklicem artık evet promosyon var mış okuldaki memur dan ogrenicem onu da bir bilgi alırsam yazarım şuan idari izinliyim

doğaevrim
Ankara Meb VHKİ önlisans 81.2 ile atandım 8 kişiydi en yüksek benim puan en düşük 80 ile atandı

Ankara HacıBayramVeli Üniversiteside 81 ve 79 arasını aldı 6 kişiydi galiba

Arkadaşlar Ankara milli eğitim müdürlüğü'ne atanıpta başlayan var mı? Ya da bir bilgisi olan var mı?

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt