Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 EKPSS ile MEB'e hizmetli olarak atananlar buraya

Cok tesekkur ederim bılgılendırdıgınız ıcın ben adaylıgım kalktıktan sonra memurluga yukselme sınavları varmıs galiba ona giricem

Bu sınavlar kac yılda bir ve nasıl oluyor bır bilginiz var mı

Görevde yükselme sınavı ortalama 2 yılda oluyor. Ama o sınava girebilmek içinde 2/3 yıl çalışmış olma şartı vardı sanırım o yüzden çokta aceleci olmayın yükselirsiniz nasılsa. Mümkünse eğitim düzeyini yükselt bu zaman diliminde. Onun katkısı daha fazla olacaktır maaşına.

Ben ortaokul kural ile atanmıstım suan lise bitti sayılır sınavların acıkklanmasını beklıyorum acıktan universte cocuk gelişimini dusunuyorum bu arada yukselmelere girerim diyordum ama demek oyle bır şartı varmıs bılmıyordum

sevimm92
Karışmak istemem ama açıktan teknik bir bölüm okusan daha iyi olur. Misal Anadolu Üniversitesi/Web Tasarım ve Kodlama, Atatürk Üniversitesi/ Bilgisayar Programcılığı gibi bir bölümü bitirmen ileride Teknikerlik/Programcı kadrosuna da geçme şansı verir sana. Tekniker/Programcı olmak demek maaşta aşağı yukarı 750-1000 tl fazla alman demek. Hem E-sınav görevlerine de gidersin her ay ortalama 180 TL'de bu görevden alırsın. Anaokulu öğretmenliği olma gibi hayalin yoksa çocuk gelişimi filan okuma kısacası. Benden sana nacizane tavsiyedir.

Son düzenleme:
Önerileriniz için tesekkür ederim soyledıklerınızı dikkate alıcam iyice arastırmam gerekiyor galıba önemli olan aslında maasım yukselsın degıl mutlu oldugum işi yapmak istiyorum gelecekte pişman olmak istemiyorum evet suan atandım ama geleceğim için en iyisi neyse onu yapmam gerek keşke demek istemiyorum

sevimm92

Temel Eğitim ve Hazırlayıcı Eğitim sınavınız olduktan sonra asaletiniz tastik olur. Buda ortalama ilin durumuna göre 1 Yıldan az bir sürede olmaz

X_MAN pandemiden dolayı bu egıtım ve sınav olmazsa asaletimizi alamıcakmıyız adaylıgımız kalkmıcak mı yani bunu bilmek istiyorum

Arkadaşlar ben 2015'de üniversite mezunu olarak 74 puan ile atanmıştım, puanlar yükseldi mi, nasıl durum :D

Arkadaşlar selamlar ,
Hizmetli olarak en fazla kaç il seçebiliyoruz ilk atamada atanmam gerekiyor puanım ortaöğretim sıralamam 2900 ( 83 )
diyelim ikamet ettiğim il dışında bir yerde hizmetli atandım işe başlamadan ikamet ettiğim ilde başlamam için ilerlemem gereken süreçler nedir hastalığım sebebiyle başka bi ilde ailemden uzak yapamam yardımcı olacak yol gösterecek birisi varmıdır tüm detayları burada birileri böyle birşey yapmış sanırım ama tam süreci anlayamadım
@Arkadaşlar selamlar ,
Hizmetli olarak en fazla kaç il seçebiliyoruz ilk atamada atanmam gerekiyor puanım ortaöğretim sıralamam 2900 ( 83 )
diyelim ikamet ettiğim il dışında bir yerde hizmetli atandım işe başlamadan ikamet ettiğim ilde başlamam için ilerlemem gereken süreçler nedir hastalığım sebebiyle başka bi ilde ailemden uzak yapamam yardımcı olacak yol gösterecek birisi varmıdır tüm detayları burada birileri böyle birşey yapmış sanırım ama tam süreci anlayamadım

83 puanla atanmaniz biraz zor gibi görünüyor. Bı önceki atamalarda puanlar 87 de kaldı tabi bu sene kaç kişi alınacak bilgim yok
Inşallah atanirsiniz

sevimm92

Tamamen il hıfzısıha kurul kararlarına bağlı temel ve hazırlayıcı eğitim genelde kalabalık olduğundan pandemi bitmeden yapacaklarını düşünmüyorum. Temel ve Hazırlayıcı eğitimi geçmeden asaletiniz tastik olmaz. Belki bakanlık istisna kullanarak bu süre zarfında pandemi nedeni ile bu sınavlardan muaf tutabilir ama buda zor bi ihtimal

Üst Alt