Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Ogz02
Göreviniz hayırlı olsun hocam. Benim de arkadaşım aynı sizinki gibi başladı işe ama maalesef bizde durumlar öyle değil. Dün ve bugün aradım yine milli eğitim müdürlüğünü. Dün bizimle ilgilenen görevlinin orada olmadığını izinli olduğunu söylediler, bugün de telefona hiç cevap veren olmadı. Sadece santral cevap veriyor bağlamak istediğinde sadece beklemede kalıyor telefon 10 dakika falan öyle beklemede kaldı birkaç defa denedim sonuç aynı.
F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun hocam şimdi ben yarın bulunduğum ilçenin milli eğitim müdürlüğünü arasam mı sonuç çıkar mı acabavalla bende pazartesi aradım kimse yokmuştu 1 erkek personel açtı çarşamba arayın atamacılar ve özlükçüler eflatun bey(şef) burda olacak dedi 9.15 te aradım 03123068654 bu numara direkt o odadan bi masanın bayan açtı ismimi söyledim baktı evrağı göndermiş ben Gölbaşında oturuom Gölbaşı ilçe milli eğitim ara dediler ilçeyi aradım evet kararnamen burda istediğin zaman gel başla dedi gittim 2 sayfa kararname biri vali onayı 22.04.2020 de vali onaylayıp göndermiş 29.04.2020 gölbaşı kaymakamı onaylamış ve çalışacam yer kaymakamlık arkasında ilçe millieğitim ben aramasam 2 tarafta aramıyor yani il başından savmış ilçede idari izinli olacaz diye ve tek kişi olduğundan muhtemel aramıyor işlemler banka hesabı açtırdı belge teblik etti imzalattı personel ve maaş girişim yapıldı idari izne ayırdılar başlatıp yani boşuna beklemişiz aramasam daha başlatacakları yok atandığın yerin araması gerekiyor yani