Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 EKPSS ile MEB'e hizmetli olarak atananlar buraya

Emre.06

Valiliğe gönderilmiş evraklar imza işi bitmiş öyle söylemişler yani kararnameler haftaya işallah verilirde başlarız

erdogan666 teşekkür ederim İnşallah bir an önce başlarız.

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emre.06
en son dün aramışlar belgeler meb il müdürlüğünde ama benle aynı isim soyisim bi atanan daha var onun rapor gelmemiş gülhanede(gata) imiş rapor onun başhekim onayı kalmış galiba rapor baya bi dolaşmış o yüzden bizde bekliyoruz onuda hallederlerse tüm hepsi bitmiş olacak ve çağıracaklar(benimle karıştırmışlar isim soyisim benzerliğinden benim işlemler bitmiş olur alınmış ona gata olayını söylemişler onunki geldiği gibi çağırırlar başka biride bizzat gitmiş onada bugün yarın çağıracağız demişler) cuma resmi tatil işallah haftaya biran önce biter hepside önümüzü görürüz süreç baya uzadı

erdogan666
Ben geçtiğimiz gün 4-5 defa aradım personel müdürlüğü'nden telefona cevap veren olmadı süreç gerçekten çok uzadı �nşallah bir an önce cevap verirler çağırırlar

Emre.06
bugün bi arkadaşı aradılar pazartesi gidecek evrakları alıp çalışacağı yere teslim etmek için aramalar başladı yani zaten tüm belgeler valiliktende onaylanmış şube müdürünün önünde duruyor aratıyor ordan

erdogan666

Erdoğan kardeş iyi akşamlar bende aile ve sosyal politikalar bakanlıgına atandım 3 aydan fazla oldu ses seda yok biliyorum sizinle bizim kurum farklı ama milli egitim başlattı ama bizde hala ses seda yok

Başkan07

engelli sağlık raporlarını tüm kurumlar il sağlık müdürlüğüne gönderiyor onlarda alınan hastaneye gönderip doğrulatıyor sonrasında il sağlıga raporlar geri dönüyor ordan kurum tüm evraklara onay verip valiye gönderiyor valir olur verince kararnamen hazırlanıp aranıyorsun alıp çalışacağın yere veriyor iş girişin sigortan başlıyor milli eğitim bugün 1 kişiyi aradı pazartesi gel diyeki bizde 21 ocakta belge verme başlamıştı tüm bakanlıklar aynı dönem toplayıp aynı işlemleri yaptı büyükşehirlerde yığılma oldu hastalık yüzündende hastahaneler yoğun atandığımız kurumlar minimum eleman çalıştırıyor derken uzadı süreç emniyetten çağrılmaya başlandı meb dende çağrılıyor yani sizinde eli kulağındadır mesala bizde 1 kişinin rapor Atatürkten alınmaymış Atatürk şehir hastahanesi olunca elemanın rapor dönmüş dolaşmış şuan Gülhanede imiş oranın başhekim onay verip Meb e gönderecekki herkezinki gelmeden başlatmıyor Ankara Meb bu yüzden uzadıda uzadı bizde daha kurum ankara meb e 8 vhki 7 tanede hizmetli atadı ama engellilerin ilk başta tayin hakkı olduğundan benim bildiğim 2 vhki ankara yazdı onların evraklarda uzaktan gelecek kaç kişi nereye nasıl atandı rapor durumları nedir onuda bilmiyoruz ama Meb şükür çağırmaya başladıki benim onaylanmış masada duruyor o Gülhaneye raporu giden kişinin daha onaylanmadı onla isim ve soyisim aynı zaten benim evrakla onunkini ilk başta karıştırmış senin hazır onaylı demişler sonra bakmışlar benimkisi onaylı onunki geziyor

erdogan666

Hocam ama siz milli egitim benimki aile ve sosyal politikalar bakanlıgı bizim kurum su an çok yogun oldundan bekliyoruz galiba ben ankarayı ne zaman arasam sürec devam ediyor diyorlar başka bilgi veren yok

erdogan666
Eyvallah hocam sağ olasın inşallah bizi de ararlar en yakın zamanda

Başkan07

milli eğitimden daha yoğun değildir çünkü biz atandık 1 ay sonra 750 engelli öğretmen ataması yaptılar üzerine 20000 normal öğretmen ataması yaptılar zaten sizle biz aynı dönem atandık ve küçük iller hep başlattı büyük illerde süreç uzadı ve genelde sokağa çıkma yasağı olan büyükşehir statüsündeki iller Ankara İstanbul Antalya çoğu kurumdada hep bu illerde başlatma gecikti il sağlıkla alakalı durumlar çünkü rapor alınmış ama o hastahane ya karantina hastahanesi olmuş yada şehir hastanesi ne dönmüş ozamanda rapor onayı ve geri dönüşü uzuyor o rapor onaylanıp döndükten sonra eğitim askerlik daha önce çalışıp çalışılmadığı hepsi inceleniyor valiye uygun olanların kararnameler gidiyor olur yazısı alınınca işlem bitiyor eee senin benim bitti başka ilden rapor alanınki gelmedi onlar gelmedende çoğu kurum başlatmıyor istanbul meb her yeni geleni bağımsız başlatıyor 50 vhki kadrosu vardı ankara meb 8 vhki vardı hepsi gelecek diye bekletti biraz şube müdürüyle alakalı bir durum yani ama yoğunluklar azaldı dediğim gibi çarşamba ankara meb e giden arkadaşa bugün yarın başlatırız diyorlar perşembe aradılar ve pazartesi gel al belgeni diyorlar halbuki adam zaten çarşamba orda belgesi onaylı ve masada duruyor verse verirdi ama sonraki gün sabah arıyor benim belgede hazır onaylı masada beni aramadılar atıyorum pazartesi beni arayacak salı gel al diyecek

Ben Milli Eğitim Bakanlığına 750 Öğretmen Atamasında Atandım 2 gün Sonra MEB Bana mesajla ulastı Hocam 7 Güne Kadar Ankaraya Gelin Diye Gittim Evraklarımı Teslim Ettim Göreve Başladım 12 Gün Öğretmen Olarak Görev Yaptım. Sonra Salgın Tatili Verildi.Burada Başlayamayan Arkadaslara Sabır Diliyorum.

Ogz02
Göreviniz hayırlı olsun hocam. Benim de arkadaşım aynı sizinki gibi başladı işe ama maalesef bizde durumlar öyle değil. Dün ve bugün aradım yine milli eğitim müdürlüğünü. Dün bizimle ilgilenen görevlinin orada olmadığını izinli olduğunu söylediler, bugün de telefona hiç cevap veren olmadı. Sadece santral cevap veriyor bağlamak istediğinde sadece beklemede kalıyor telefon 10 dakika falan öyle beklemede kaldı birkaç defa denedim sonuç aynı.

Ogz02
Göreviniz hayırlı olsun hocam. Benim de arkadaşım aynı sizinki gibi başladı işe ama maalesef bizde durumlar öyle değil. Dün ve bugün aradım yine milli eğitim müdürlüğünü. Dün bizimle ilgilenen görevlinin orada olmadığını izinli olduğunu söylediler, bugün de telefona hiç cevap veren olmadı. Sadece santral cevap veriyor bağlamak istediğinde sadece beklemede kalıyor telefon 10 dakika falan öyle beklemede kaldı birkaç defa denedim sonuç aynı.

valla bende pazartesi aradım kimse yokmuştu 1 erkek personel açtı çarşamba arayın atamacılar ve özlükçüler eflatun bey(şef) burda olacak dedi 9.15 te aradım 03123068654 bu numara direkt o odadan bi masanın bayan açtı ismimi söyledim baktı evrağı göndermiş ben Gölbaşında oturuom Gölbaşı ilçe milli eğitim ara dediler ilçeyi aradım evet kararnamen burda istediğin zaman gel başla dedi gittim 2 sayfa kararname biri vali onayı 22.04.2020 de vali onaylayıp göndermiş 29.04.2020 gölbaşı kaymakamı onaylamış ve çalışacam yer kaymakamlık arkasında ilçe millieğitim ben aramasam 2 tarafta aramıyor yani il başından savmış ilçede idari izinli olacaz diye ve tek kişi olduğundan muhtemel aramıyor işlemler banka hesabı açtırdı belge teblik etti imzalattı personel ve maaş girişim yapıldı idari izne ayırdılar başlatıp yani boşuna beklemişiz aramasam daha başlatacakları yok atandığın yerin araması gerekiyor yani

valla bende pazartesi aradım kimse yokmuştu 1 erkek personel açtı çarşamba arayın atamacılar ve özlükçüler eflatun bey(şef) burda olacak dedi 9.15 te aradım 03123068654 bu numara direkt o odadan bi masanın bayan açtı ismimi söyledim baktı evrağı göndermiş ben Gölbaşında oturuom Gölbaşı ilçe milli eğitim ara dediler ilçeyi aradım evet kararnamen burda istediğin zaman gel başla dedi gittim 2 sayfa kararname biri vali onayı 22.04.2020 de vali onaylayıp göndermiş 29.04.2020 gölbaşı kaymakamı onaylamış ve çalışacam yer kaymakamlık arkasında ilçe millieğitim ben aramasam 2 tarafta aramıyor yani il başından savmış ilçede idari izinli olacaz diye ve tek kişi olduğundan muhtemel aramıyor işlemler banka hesabı açtırdı belge teblik etti imzalattı personel ve maaş girişim yapıldı idari izne ayırdılar başlatıp yani boşuna beklemişiz aramasam daha başlatacakları yok atandığın yerin araması gerekiyor yani
Hayırlı olsun hocam şimdi ben yarın bulunduğum ilçenin milli eğitim müdürlüğünü arasam mı sonuç çıkar mı acaba

sağolun darısı biran önce atanıpta bekleyenlere ve size normalde raporunda sıkıntı yoksa muhtemel istediğin yere gitmiştir ama ordaki kaymakam onayladımı bide o var bizim kararnamelerin hepsi 22 sinde valice onaylanmış benim kararnameyi kaymakamda 29 unda onaylamış şuan 2 kişi başlamış olduk bir kişininde il dışına kararname gönderdiler postayla pazartesi günü aramışlar keçiören ilçe milli eğitim ve il dışı diye göndermiş gelirken izin alabilsin diye belge ulaşınca 15 güne gel demişler onada bi arkadaşında halen gata da raporu onun süreç uzadı

Siz de sağ olun darısı tüm bekleyenlere inşallah yarın bir şansımı deneyeceğim il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerine aramaya çalışacağım umarım bir sonuç alırım

eğer verdiğim no açmazsa 312 306 86 51 bunu ara buda eflatun beyin masasının numara galiba çarşamba perşembe il millieğitimde toplanıyorlar yarın erkenden 9.30 gibi araki tam uygun saat öğleden sonra bakmıyorlar bu kararnameler nereye kim atanmış fotokopisi masalarında var söylüyorlar iş onlardan çıkmış bizi atadıkları yerler aramaya üşeniyor

Sağ ol hocam Allah razı olsun çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz

dediğiniz gibi hocam kimsenin umrunda değil galiba kararname il milli eğitim'den ilçe milli eğitim müdürlüğü'ne ulaşmış oradan da görev yapacağım okula gelmiş 2 gün olmuş hala kimsenin haberi yok. Sabah aradım il milli eğitim müdürlüğü'nde Eflatun Bey'in orada olmadığını söylediler Ben de ilçe müdürlüğünü aradım oraya sordum orada evrakları okula gönderdiklerini söylediler okula gittim müdür yardımcısı ile görüştüm müdür bey ile görüştüm hesap açtırdım evrakların �ilçe milli eğitim müdürlüğü'ne kendileri götüreceklerini söyleyip eve gitmemi söylediler çok şükür ben de başlamış oldum bugün

Emre.06

hayırlı uğurlu olsun en azından artık süreç sonuçlandı başlatıldınız rahatlamıştır kafanız hemde engelli idari iznine ayırmışlardır sizi bu ayın 15 indede 38 günlük maaşınız da yatmış olur hayatınızın işinizin geri kalanında başarılar

erdogan666
Teşekkür ederim hocam, size de başarılar.

2019 ekpss ile meb e atanıp daha göreve baslamayanlar

Şubat ayında evraklarımı vermeme rağmen daha göreve başlayamadım. Aynı durumda kimler var

rosary

Başlayacağınız ildeki kurumu arayın derim. Atama yazısı 15 mayısta yazılmasına rağmen dün elime ulaştı. Çalışacağım kurum, ben onlara telefonla ulaştıktan sonra işlemlerimi başlattılar. Muhtemelen sizin de yazınız hazırdır. En kısa zamanda başlamanız dileğiyle, şimdiden hayırlı olsun🙏

meb e atamalarda sürekli sağlık raporu olanlardan yenileme isteniyor mu?
birde raporda engelli istihdamından yararlanır ibaresine bakılıyor mu?

2020 de meb ye hızmetlı olarak atanıp iş başı yapanlar acaba egıtımleri basladı mı 3 aylık egıtım gormeden asalet kalkmıyormuş dogru mu bilen var mı

Biz de de yok ve beklıyorumm bu gıdısle adaylık cok uzayacak galıba

5ay20gun falandir calisiyorum 12 aya cok var

evet haklisin koronadan dolayi uzayabilir

Bende 6 inci aya gırdım Insallah bır an önce baslar da adaylıgımız kalkar sonucta yukselmelerı dusunuyorum ben

Temel ve hazırlayıcı eğitimleri alıp orada başarılı olup 1 yıl dolunca adaylığınız kalkar. Eğitimler büyük ihtimalle eylül gibi başlar gibi. Zaten adaylık süresi 1 yıldan kısa 2 yıldan uzun olamaz der mevzuatta. İlçede yada okulda iseniz il mem den hizmetiçi eğitim birimini arayarak bilgi alabilirsiniz arkadaşlar. Yükselmeden kastınız nedir?

Üst Alt