Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 EKPSS ile MEB'e hizmetli olarak atananlar buraya

Ben başladım, bugün dördüncü günüm. Tekerlekli sandalyede olduğum için bana temizlik vermediler. Şu an santralde telefonlara bakıyorum. Yakında sanırım evrak işlerini de öğretecekler,yeniyim diye fazla yüklenmiyorlar şimdilik sanırım :) umarım herkesin dilediği gibi olur her şey.

Senin adına sevindim denizkızı.türkiyede sadece Mersin
meb. alım yaptı sanırım.Başka hiçbir ilden haber yok.İzmir hala evrak bekliyoruz diyor.Aydın,ve Muğla'da aynıymış,haber yok.Hayırlısı diyip bekliyeceğiz.😔

Kobi
kocaeli sakarya hatay nevşehir başladılar ankara istanbul van erzurum falan halen başlamadı benim bildiğim ankara benim vhki bizim raporların teyiti il sağlıktan geldikten sonra komisyon toplanıp hemen başlatacaklar 21 ocakta başvuru başladı ankarada 14 şubatta bitti hepsini bir alıp rapor onayına gittiğinden uzuyor işlemler ankara 8 vhki ve 7 hizmetli alıyordu 15 kişinin raporları gelince komisyonu toplayıp vali-kaymakam oluru ile işlemler bitmiş olacak evrağı millieğitimden alıp atandığımız kuruma götürcez banka hesabı açıp imzaları atacaz ertesi gün iş başı yapılacak

erdogan666 bilgi paylaşımın için teşekkürler.Beklemekten başka çaremiz yok.Dilerim herkes için hayırlısı olur.Lütfen gelişmeleri bu sayfadan paylaşalım.Şimdiden teşekkürler.İyi günler.

İstanbul önlisansda 50 kadro vardı. Bizde sabırla bekliyoruz. Beklerken insan acaba bisi mi oldu diyede iç geçirmiyo değil :/

İse başlayan yada aranan oldumu arkadaşlar ne kadar beklenecek daha

Erzurum aradı..
Pazartesi burda olun dedi işlemler tamam..
Onumuzdeki hafta pazartesi başlıyoruz allah nasip ederse inşallah...

Başlayanlara hayırlı olsun az puanla kaçırdım ben ama sizin adınıza çook sevindim 😊

Sayılır işte biraz yorgun oluyor um derste çalışıyrum inşaallah memur olurum diye sıkıntı stres geçiyor zaman

denizli kocaeli mardin malatya manisa nevsehir erzurum eskisehir elazig sakarya hatay konya gumushane baslamis ankara istanbul van gibi yerler daha baslamamis bize denilen şu 10 gun daha surecekmis bu martin ortalarina kadar surecekmiş adamlar 2 maasini alacak biz daha beklemedeyiz surecin bu kadar uzayacagini dusunmemistim nerdeyse 3 ay olacak ise basladiktan sonra da 1 ayda ordan etti sana 4 ay

Geç olsun güç olmasın bizde başlayacağız inşallah

Aynen bizde bekmedeyiz ve artık iyice sıkıldık maaşı da geçtim ne olacaksa olsun artık bizde önümüze bakalım

Senin hangi il di

dediklerine gore guvenlik sorusturmasi yapilacsk burda daha kimler var baslamayan iller yazssin lutfen

İzmir,aydın,Muğla başlamadı daha.bekliyoruz sabırla.

baslamayan iller telefonla mebi aradiginizda ne diyorlar ne zaman baslatacak diyorlar ben vani aradim gelecek hafta degil diger hafta baslatacagiz dediler yani 10 gun surer dediler sizde mebi aradiginiz da size ne demislerse dusuncelerimizi burda paylasalim

Bana raporları teyit ediyoruz dediler aradığımda

Samsun meb 2016 da sonuç açıklandıktan (24 ağustos 2016) 32 gün sonra yani 26 eylülde başlatmıştı şimdi ne oldu ne değişti de 60 gündür bekliyoruz... işin ilginç yanı aradığımda 2,5 ay sürer dediler... bence 1 ay daha bekleriz benim ümidim yok fazla takmamaya çalışıyorum sizde öyle yapın...

Beklemek zor aslında guvenlık sorusturması da yok neden bu kadar uzadi acaba

Bu bilgiyi ne zaman aldınız ben geçen hafta aradım biz sizi araryacagiz deyip kapattılar Samsun meb

Erzurumda başladık çok şükür..
Darısı başınıza arkadaş lar...

Arkadaşlar. süreç hattınden fazla uzadı. bildiginiz gibi güvenlik soruştumasıda kaldırıldı. iş takibi yapmazsak dahada bekleyecegiz.
Atandığımız ilden teyit yazısının nereye ve evrak tarih/sayı numarasını isteyip. yazılan il sağlığıdan engelli hizmetleri biriminden bilgi almak gereklidir.

Baslayan il denizli kocaeli mardin malatya manisa nevsehir erzurum eskisehir elazig sakarya hatay konya gumushane karabuk istanbul gaziantep batman BASLAMAYAN ILLER van . ankara . .samsun antalya. izmir . aydin . mugla diyarbakir daha ne kadar bekleyecegiz anlamadim

Üst Alt