Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 EKPSS ile MEB'e hizmetli olarak atananlar buraya

Bu konuyla ilgili bilgi sahibi olan arkadaşlar lütfen bizi aydınlatın..
Sevil hizmetli olarakmi atandın..

Arkadaş lar bu kural atanan engelli arkadaslara sıkıntı yaratacak gibi görünüyor...

Bende kura ile Samsun meb atandim ve aradigimda bana bilgi gelmediği bilgi geldiğinde sizi arayacagiz dediler ne kadar süre geçer bilgisi olan varmı ve Samsun meb atananlar varmı aramizda

bu hafta bizi arayacaklar bence. ayrıca whatsapp grubundan beni atanlara da helal olsun. hiç yapıcı eleştiri kaldıramıyorlar.

Yase7754

Kardeş Ben Kura İle Atanamadım Senin Kaçıncı Kura'ya Girişin Söylermisin , Hayırlı Olsun Bu Arada.

ByKeskin;2292411]

ByKeskin

ikinci girişimde kura çıktı teşekkür ederim inşallah tez zamanda sizinde çıkar

officer

Mrb ben 2020 Samsun Meb kura ile hizmetli olarak atandım Samsun Meb aradım iki kez beni arayacaklarini söylediler hatta ikinci aradığım da karşıma aynı kişi çıktı sesinden tanıdım bana ben sizi arayacağız demiştim deyip biraz sert konuştu şimdi arayamiyorumda belli bir süre varmı cevaplaesaniz çok tsk ederim saygilar

Bazı kurumlar yeniden rapor isteyebilir bu zaten klavuzda belirtilmiştir. Meb istemez diye bi kural yok! kurumların yer yer farklılık gösterdiğini unutmayın. başka biri çalıştığı kurumda rahat olabilir bu herkes için aynı olmayabilir. atandığınız kurumu da sürekli aramayın ,size dönüş yapılacak dendiyse mutlaka döneceklerdir. kurumlarında belirli bir prosüdürleri vardır.

Bu hafta kesin kararnameler ulaşır deniyor,bakalım bekliyoruz. Bu kadar bekledik hala bekliyoruz.

rosary

Bütün memurlar için geçerli olan bir süreçtir. Eğitime tabii tutulup sonrasında sınav olur. Ama kafanıza takmayın sınav kolay oluyor.

Bugün gelmemiş resmi yazı. salı veya çarşamba belli olur düşüncesindeyim

Bizdeki kura çekimiyle aynı gün yapılan devlet koruması altındakilerin kararnamesi benim atandığım ile ulaşmış,bizimkiler niye ulaşmadı daha anlamıyorum.

osmanberk yoo benim mersinle işim yok ki,terk ediyorum bu kenti,ah ölüler gibi demiş kazım koyuncu :) ıspartayı aradım henüz gelmedi dediler.

denizkızı

iyi yolun açık olsun bye :D ahahaha ben terk etmiyorum sevmeye çalışmaya devam edeceğim bu şehri :D

Ben çok uğraştım,tam birbirimize alıştık bana yine yol göründü,göçebe gibi yaşıyorum resmen :) sana kolaylıklar dilerim bu şehri sevme konusunda osmanberk :)

Sevil001 bulunduğunuz il sağlık müdürlüğü ile görüşün bu durumu. kurumlar isterse yeniden rapor isteyebiliyor bu yönetmelikte var. atandığınız kuruma ibare için yeniden rapor çıkarmak gerektiğini bununda uzun süreceğini anlatın. raporda yeni ibare ekletmek ya da eksikliten dolayı raporun değişimi olmuyor yeniden sağlık kuruluna giriyorsunuz buda dediğiniz gibi oranınızı düşürebilir de/yükseltebilir de.

Arkadaşlar panik etmeyin kararnameler posta yoluyla resmi olarak önce kurumun en yetkili kişisine gelir sonra o görüp uygundur yazısı yazdıktan sonra kurum içinde personel birimine yönlendirir
personel birimindekiler de yazı geldikten sonra ilk fırsatta sizlerle irtibata geçerler

ama yine de ben rahat etmem ya aramazlarsa diye düşünüyorsanız haftada bir gün belirleyip sadece o gün aramanız bile yeterlidir arkadaşlar

Skolyoz23

dostum haklısın da beklemek değil belirsizlik zor. ben özel sektörde zor şartlar altında çalışıyor ve tabiri caizse istifa etmek için can atıyorum.

osmanberk evet hepimiz o yollardan geçtik anlıyorum ama bunlar güzel bekleyişler emin olun
çünkü sizin bizim yerimizde olmak isteyen çok kişi var

sabırla bekleyelim ama dediğim gibi bu hafta olmazsa haftaya kesin ararlar
takip etmek güzel tabiki hocam ben de çok aramıştım ne zaman yayınlanacak diye evraklar
ortalama 10 gün içinde yayınlanıyor

yani bu hafta cumaya kadar yayınlar çoğu kurum

totem yapıyoruz hadi. yarın açıklanacak diyenler ses versin. :)

Kaçar puanla atandiniz hayirli olsun 2016 lise 83 atamiştim😀

Erzurum iline yerleşen arkadaşlar, web sitesinde duyuru yapıldı bakabilirsiniz.

Üst Alt