Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 EKPSS sonuçları açıklandı

selcuk88

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Ekpss sınav sonuçları açıklandı kımler kaç puan aldı bakalım ben ortaogretım 81 almısım

ÖNLİSANS 77 KPSS SONUCUMDA 77 KAPASİTEM 77 GALİBA ÜSTÜ YOK :d

önlisans 78 almışım 84 bekliyordum 17 toplam yanlışım varmış 9 tane hesaplamıştım ben

Önlisans 85 küsur almışım arkadaşlar. Sıralamam 433 atanma ihtimalim var mı

Onlisans 76 almışım genel yetenek 25 doğru 5 yanlış ben aslında 2 yanlış hesaplanmıştır. Genel kültür batırdım 12 doğru 16 yanlış

Lisans 81.9 inşallah sağlık bakanlığı kadro açar yoksa normal kpssden 2. alimda gidecem ekpssden atanmak istiyorum 🙏

ortaöğretim 80 almışım atanma şansımız varmı ki

Hepimiz için Hayırlısı Olsun."Lisans Sosyal bilgiler öğrt.73.67"

sınav 4 yıl geçerli olduğundan, 2 sınavdan yüksek aldığımız puan mı geçerli oluyor?

Lisans 88,208 almışım, sıralamam 541
hepimize hayırlı olsun inşallah

Ortaöğretim den girenlerin puanları doğru mu? :D

78.83 puan. Lisans, PDR branşı. En son atamada taban puan 68miş. Sizce benim durumum için ümit var mıdır?

84,90 puanım 472 sıram yerleşir miyim ? önlisans

Arkadaşlar atanma atanamama umut varmı yokmu için erken önce branş sıralamasının açıklanması lazım bölümünüzden girenler içinde kaçıncısınız diye bilmeniz gerekiyor. Sonra alım olması gerekiyor ve kaç kişi alıyor diye bakmak lazım alınacak kontenjan içinde ise sıralamanız atanırsınız. Hepimizin hakkında hayırlısı

87.6 lisans genel. Sıralama:621
Bölüm fizik ve hemşirelik

Lisans 75 puan 4300 sıralama yapmışım durum vahim. Düz memurluk olur mu acaba.

trn59
Hangisinden atanmak istiyorsunuz hocam fizik mi hemşirelik mi ?
Benim de puanım 81.9 lisans genel
Bölüm hemşirelik

93 puan, sıralamam 150, lisans.. psikolojik danışmanım

Mücahit55
Ösymden basvurılarımdan ekpss kısmında basvuru bilgilerini görüntüle gibi sekmeler var o kısımda yeni sekme oluyor. Yaklaşık 3 hafta ile 1 ay sürüyor lisansda öle olmuştu.
emreser
Allah ne verdiyse düz memurluk olursa düz ilk hangisi alım yaparsa hangisiyle atanırsam ama hemşirelik daha bir ağır basıyor sanki.

Mücahit55

Ösym sayfasından,başvurularım tercihlerim 2020 kısmından. Tercihlere yakın açıklanır.

Üst Alt