Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 EKPSS sonuçları açıklandı

Ekpss 2020 Puan :84,97 Branş Sıralaması 2100 Lise atanma ihtimalim var mıdır?

EKPSS önemli konu değerlendirmesi

Merhaba değerli arkadaşlar bir konuya açıklık getirmek istedim..Bazı arkadaşlar 60 küsürlü ve 70 küsürlü puan alanlar atanır mıyım diye bir çok yorum gördüm..

1-Diyanet özel şartlar gerektiriyor imam hatipten mezun olmak gibi.İmam hatipte mezun değilsen kuran kursu okuyucusu müezzin gibi belgelerin yoksa kaç puan alırsan al ataman yapılamaz.Eğer elinizde belgeniz yoksa Diyanetten 70 küsürlü 60 küsürlü atama görürseniz kendinizle kıyaslamayın.

2-Normal memur veya hizmetli olarak atanmak istiyenler ilk atamada 90 ve üstü yakalaması gerek

3-Kontejyanlar açıklanmadan 80lilerden kaç kişi alınır bunu bilmek imkansız.5000 bine yakın alım olursa 85 puana yakınlarda atanma şansları var.

4-Normal 70liler 60 puan alanlar için Kimsenin hevesini kırmak istemem ama 2022 sınava çalışmaya başlamalısınız

5-Eğer sen kimsin ki bunları bize söylüyorsun dersen ben 2014ten beri ekpss nin içindeyim.2 kura 2 sınav geçirdim ben yapmadığım hesaplama yapmadığım araştırma kalmadı artık tecrübe edindim kim kaç puanla atanıyor ortalama bir hesapla biliyorum.Ortaöğretim 54 bin kişi girmiş kimse memurluğu veya hizmetliyi 60lılara ve 70lilere yedirmezler.Ben 2018deki sınavda 87 puan almıştım ve 2 kez tercih imkanım olmasına rağmen açıkta kaldım atanamadım ve düşün bilgisayar sertifikam bile var oralara bile yerleşemedim. Normalde herkes iyi niyetli konuşmuş kontejyanlar açıklansın doğru tercihlerle atanırsın diyenler var ama bir sor onlara kaç kez sınava girmişler..Neyse hakkımızda hayırlısı olsun. :)

Torpilin yoksa 71 ile hiç bir yere atanamazsın orta öğretimde. 78 ile atanamadım. :)

BuAşkFazlaSana
Kura tercihleri ne zaman ortaöğretim tercihleri olursa kura tercihleride o zaman olur..Kurayla atanmadım zaten kurayla atanma milyonda 1 Piyango tutturmak gibi birşey.Allahın izniyle sınavla atanacağım :)

Alman
O puana bile torpil yardımcı olmaz :)

Mamigfb

Ortaöğretim tercihleri ne zaman olur? Geçen senelerde sınavdan ne kadar süre sonra yapılmıştı?

O puana bile torpil yardımcı olmaz :)
2014 yılında 50 küsürle atanan kurstaki kişi var. Derste dersi kaynatıyordu hep. Çocuk kesin gözü ile bakıyordu. Ki atanmışta torpil olduktan sonra sınav formalite. :)

Arkadaşlar ortaöğretim görme ve işitme testi
Sıralama : 2790
Sizce atanır mıyım Allah rızası için biri cevap verebilir mi?

Düz lise mezunuyum bilgisayar sertifikam var puanım 83 umut varmıdır?
Kendi branşın yerine hizmetli de bir ihtimal şansın var. Kendi branşın 90-95 puan ile garanti olur ancak. Bende bilgisayar çıkışlıyım 78 puan ile 2018 de full hizmetli yazdım sonuç 0. Artık ekpss ile işim olmuyor. Girmeyeceğim çalışıtğım bankada gittiğim yere kadar gideceğim.

ortaöğretim genel,görme, işitme
Sıralama:416
Düz memurluk için şansım var mı?

Atamalarda ais,denmi belli oluyor?taban atama puanı nedir?

kutup yıldızı

Ösym sitesinde açıklanır tercihler. Evet ais kısmında yapılacak tercihler. Taban atama puanı derken ne kastediyorsun? Son atamada olan puan mı?

Otomotiv kamu da ne iş yapabiliyor Kendi branşına göre bir kadro oluyor mu

Mrb arkadaşlar Ekpss sınavı mı kurallara uymadığım için iptal ettiler. Gerekce Sınavda görevli kağıdı bırakmam istedi. Saat 12.15 geciyordu. Bende kagıdı bıraktığım.sonra Saat 12.16 oldu. Yani. 12.16 olmadan kagıdı bıraktım. Su an ne biçim bir yol izlemeliyim. Cevaplarınızı bekliyorum tsk...

Mamigfb
Hocam yerden göğe kadar haklısınız sizi destekliyorum ama bu son girişim olacak kaldı 18de girdim 2 kez ÖSYM tercih yaptım cikmadi hiç bir yer. İşkur aracılığı kura kamu alımı oldu hizmetli pozisyonda gene çıkmadı dedim bu sene bir şansımızı deneyelim olmazsa daha hiç bulasmam artık. 22ye ömür yetermi

mebs91888
Ocak ilk haftası atamalar olacak bildiğim kadarıyla. Aralık sonuna doğru tercih ekranı açılabilir

Lisans Genel Görme İşitme Puanım : 87.02
Başarı Sırası: 701 Bölüm: İşletme
Puan beklediğim gibi fakat sıralama beklediğimden daha kötü. İnşallah genel olarak iyi bir kontenjan açarlar da ilk atamada yüzümüz güler.

Bu sene puanlar sıralama açısınsa düşüş mü gösterdi (2018 de 90 puan alan ile 2020 de 90 alanın sıralamasının ne kadar değiştiği gibi)

Önlisans elektronik haberleşme mezunuyum 76.5 puan aldım atanabilirmiyim

omer22

ekpss puan hesaplama dıye bir site var orada netlerimi girince 74 almam gerekiyorken 71 geldi puanlar bu yıl daha düşük

Ben önlisans 76.5 puan aldım atanma şansım var mı

Üst Alt