Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 EKPSS sonuçları açıklandı

Sıralama açıklansa ne olacak ki sanki nitelikli mi alıyorlar hayır sadece 3001 4001 o kadar

neron_
bende aynı sorun var önlisans tan girdim ekpss puan hesaplama sitesinde 74 ,147olmasi lazım standart sapma hariç bana gelen puan 71 ,li itiraz edilen ÖSYM daha önce girdim orta öğretim den doğru ve yanlış sayım bir birine yakın onda bile 76 almıştım kaldiki bu yılki sınav çok zordu nasıl hesaplama yapmışlar

İnci Muhammed
Ben osymye itiraz edicem dilekçeyle 10 gün içinde süremiz varmış ÖSYM yi aradım öyle dediler daha önce acaba puanı yanlış hesaplanan varmı

İnci Muhammed

Bence hiç boşuna para yatırma youtube da falanda var itiraz edenler hatalı sorulara itiraz edenler vs yine araştır o kadar şaibeli sınavlar oldu soruları çalınan sınav oldu vs şu ana kadar hiçbir başvuruda evet bir hata var dememiş ösym.

trn59
Ben puanların yanlış hesaplandığı ni düşünüyorum 2018 ekpss önlisans sınav sonucu açıklayan kişilerin doğru ve yanlış sayılarını hesaplama yaptım yerde girince doğru puan almışlar ben kendi netlerimi girince açıklanan puan arasında 4 puan fark var hani standart sapma bile yok

93.8 puanı kullanmıcam

Selam, siz en son atamada Ankara’ya mühendis olarak atanmıştınız sanırım. O puan ile branşta 1. sırada mıydınız?

Özel mesaj atamadığım için buradan sormak zorunda kaldım. Konuyu takip arkadaşlar kusura bakmasın lütfen.

lacivert21

benilk kez girdim.her defasında degişiyormu bilmiyorum öyleyse evet en sonki atama başlangıç puanı nedir?

Merhaba arkadaşlar ekpss'ye %84 zihinsel engelli olarak girdim 83 puan aldım sıralamam 2950 sizce atanır mıyım? Çocuk gelişimi mezunuyum fakat bu bölümde çalışma imkânım yok lütfen konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

omer22
arkadaslar etriye arkadasin önlisans puanını yanlis ve doğru sayısını hesaplayinca hesaplamada 86 küsür çıkmasına rağmen. 88 almış bazılarında hesaplama doğru bende farklı olmasının nedeni ne Gy 16 d 9 y GK 15d 14y puanim 71 ,57441 sıralamada 3777 bunda 2018 de bu sıralamadaki puana denk gelen 74 küsür lu benim gibi olan varmı yada düşünen

İnci Muhammed

Puan hesaplama siteleri bir önceki sınavın standart sapmalarına göre hesaplıyor aynı net sayısını yapanlardan birinin puanı daha az birininki daha fazla olabiliyor her aorununda sapması farklı

Puan hesaplama siteleri bir önceki sınavın standart sapmalarına göre hesaplıyor aynı net sayısını yapanlardan birinin puanı daha az birininki daha fazla olabiliyor her aorununda sapması farklı
tm doğru ortalama puan 0,50 her bir soru stanadrt puanıni vermek zorunda ondan sonrada 0,10 stantard sapma puanı eklenir ...benim demek istedim hesaplamada netlerime karşılık gelen standart puanın 4 puan altında almam anormal ve puana göre bu sıralamada anormal ...

balkan12
ben yarın itiraz dilekçemi gondericem cvp gelince de burdan belirtirim sonucu benim gibi düşünenler varsa itiraz etsinler itiraz süreci 10 gün müş

Arkadaşlar boşuna itiraz etmeyin puan önemli değil önemli olan sıralamadır. Sıralaman 3700 civarlarında olupta puanın 70 olsa ne olur 50 olsa ne olur 80 olsa ne olur önemli olan sıralamadır önünde kaç kişi olduğunu görürsün alımlarda toplam 3700 kişi alınırsa atanırsın alınmazsa atanamazsın.

83 kusur ortaogretim sıralama 2620 sizce gelirim bir önceki sınavda 84 kusur 2557. Sıradaydım gerçi gelmedi ama bu kez atamalar ne kadar olur ki

@MusaT.
Puan ve sıralama iyi. Doğru tercihle ilk atamada atanabilirsin.

besyo0419
Sınav esnasında kağıdı verirken bir sorun oldu mu? Neden daha önceden itiraz etmedin?

@Kevser er
2. Atamada gidebilirsin ama memurluk gelir mi bilmem. Hizmetli gelebilir. Atama sayıları az olduğu sürece memurluk 90 altına inmez.

Ya normalde hesapladigimda geçen yıl bu neyler olsa 86 falan çıkıyor ama işte demekki bu yıl böyle oldu

23d 3 y
18d 1y

Kevser er
Herkeste böyle. 86 çıkıp 85 alan var, 80 çıkıp 77 alan var, 76 çıkıp 73 alan var, 75 çıkıp 73 alan var.
Senin puanın iyi. Branş sıralaması belirleyecek.

Arkadaşlar puan 4 yıl geçerli yüksek olan puan geçerli
2018 de 80 alan biri 2020 de 75 alan biri 2018 deki puanı geçerli oluyor burdaki sıralama olayı nasıl olacak bilgisi olan arkadaşlar yoruma

Boşuna atanır miyim diye yazmaya gerek yok.
Kisaca yazıyorum doğrudan buradan Alin:
ilk beş yüz içinde değilseniz, memur atanamazsiniz.
Kısa ve öz.
2016dan itibaren boyle.

70,300 aldım fakat atamalar çok az maalesef. 2 yıl daha bekleyeceğim mecbur. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Arkadaşlar tercihlerde neden üniversitelerde az puanlılar tercih ediyor. Bunun sebebini sizden öğrenebilir miyim?

vg3_Can

üniversiteler ve belediyeler çakılı kadrodur yani oralara girersen atıyorum Erzurum Atatürk üniversitesine başka şubesi olmayacağı için hep orada çalışacaksın demektir fakat bakanlık vs geniş ve yaygın olduğu için rahatlıkla kurumlar arası geçiş yapabilirsiniz insanlarda genelde ilk defa tercih yaptıklarda engellilerde 1 defaya mahsus olan sehirler arası mesela vanı kazandın mende özelikle bu geçiş daha rahat oburleri 1 yıl asalet bekletiyor ama ankarada görev yapmak istiyorum diyorsun dilekçe vs prosedürü var onları verdikten sonra ankaraya örnek gecebiliyorsun 1 defaya mahsus ee üniversitede ve belediyelerde böyle hak yok çünku her şehirde mesela meb gibi yaygın ağı yok o yüzden nispeten bakanlıktan daha düşük olabiliyor puanları ha senin için üniversitede görev yapmak sıkıntı olmaz diyorsan tercih edebilirsin tabi mesela bende yazamam üniversite hem engelim den dolayı gün içinde bir yerden bir yere giderken çalışırken zorlanirim ama mesela mebde bir görevli olarak küçük bir okula atansam orada günlük çalışmak beni zorlamaz insanlar işte bu gibi nedenlerle üniversiteleri tercih etmeyebiyor birde üniversiteler bazen nitelikli bir eleman istiyor mesela veri kontrol işletmenin bunun için mebden onaylı bir bilgisayar sertifikan olmalı yada bilgisayarla alakalı bir egtim almış olmalısın ee buda herkeste olmadığından mesela düz memurluk 94 ile alır öyle bir kadro 84 ile gibi aslında işte alana göre özel şartlı alım yapsalar teknik okul mezunları daha avantajlı olurda şimdi düz memurluk açıyorlar onuda herkes tercih edebiliyor ondan puanlar uçtu eskiden böyle değildi nitelikli eleman alıyorlardı genelde

83.9578 ortaogretim sıralama 2620 sizce gelirimi Web proğramciligi mezunuyum yani o bilgisayar sertifikası olayını da karşılıyorum umut varmı sizce busefer gerçi 2018 de 84 kusur 2557 sıralama yapmıştım olmadı ama bu sefer olurmu acaba inşallah atamalar biraz artar o zaman şansım var gibi her iki puanlada

lacivert21
teşekkür ederim cevabın için birşey daha sorsam branş sıralaması dediğin şey teknik kadrolarda ise yarayan bişey degilmi düz memurlukta yada hizmetide ise yarıyor mu o branş sıralaması ortagratimde yada gerçi bende Web proğram okudum veri kontrol isletmeni gibi bir kadro açılırsa şansım var kadro ne kadar açılacak o belirleyici olacak gibi biraz matamatik yapsam Olacakta iste

Üst Alt