Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 EKPSS sonuçları açıklandı

Lisansta çok branj nitelikleri istiyor önlisans ta neden istenmiyor düz hep 3001 bu haksızlık

hakanyildiz

Ben de 87 aldım fakat sıralamam 701. Yani benim 55 kişi önümdesin. Eğer kontenjan beklendiği gibi olursa ve tercihlerde akıllıca mantık yürütürsek ilk atamada gideriz Allahın izniyle. En kötü ihtimal ikinci atamayla gideriz o yüzden psikolojik olarak güçlü kalmaya çalış, umudunu kaybetme.

MusaT.

Kardeşim benim oturduğum eve ortakligin giderilmesi davasi açıldı. Mahkeme satış kararı verdi. Satılırsa sokakta kalacağım. O yüzden ilk atamada gitmem lazım. Her yeri yazacağım.

@acivert21

Umarım. Peki ben PDR okuyorum şu an. Okulu dondurma gibi bir şey yapmam gerekir illa dimi? Çünkü neticede birinci öğretim. Yani okul durumu atamayı etkiler dimi? Ne yapmalıyım?

Ama bu haksızlık neden biz düşük puan alıyoruz ki memurların hatasını neden biz çekiyoruz zihinsel testinin soruları gerçekten çok kolay

james7773424

Memurun eğitim hakkı var bu durum herkes için geçerli. Atandığın taktirde atandığın yerdeki okulla ya da kurumla iletişime geçip, geçiş yapabilirsin.

Bu durumu şikayet etmek gerekir böyle giren çok var

Zihinsel olmadığı halde zihinsel giren
zekiaslan72
Aynen haksızlık ösym ye durumu anlatmak gerek

lacivert21

Yani atanırsam (Hizmetli de olsa) 2.Öğretime geçiş yapıp devam edebilirim. Madde 3 diye bir şey de duydum. Onu da kullanırım.

lacivert21 ekpss başvuru zamanında aile çalışma ve sosyal hizmet bakanlığı il müdürlüğünden ön kabul ve taahhüt beyanı almıştım kağıtta engel grubu zihinsel bide engel durumu 1 diye bişey var onda da ruhsal ve duygusal yazıyo başvuru yaptırdığım okulda zihinsel olarak kayıt etti ben hangisinden girmem gerekiyordu ?

Arkadaşlar insanları yanlış bilgilendirmeyin..Yok başka hastalığın varken zihinselden girdin atanamaz vs. ya siz neye dayanarak bunu diyorsunuz..Kaç kişi tanıdık rapor çıkartarak memur oldu biliyor musunuz? Asıl bunlarla uğraşın Bide üstelik Emine33 hanımın hastalığı olmasına rağmen atanamazsınız diyorsunuz.Ne olacaksa evraklarını verdiği zaman olur ve kendisi neyle karşılaşacaksa karşılaşır. Başka insanlara atanamazsınız fln demeniz çok yanlış..Bu arada birisi yazmış zihinsel sorular çok kolay..Arkadaşım madem çok kolay olduğunu iddaa ediyorsan zihinselden girseydin.Ben ekpss zihinselden girdim ama 2 sene emek verdim çalıştım ve sınavda çalışmadan yapamayacağım sorular vardı ve hepsi çalıştığım yerden geldi..Hasta olan İnsanların emeklerini hiçe sayacağınıza kendi atamalarınızla ilgilenin.Lütfen bu kolay sen yüksek alırsın yok bunun hakkını yiyorsun demeyi bırakın..

Zihinsel rahatsızlığı olan zihinsel girer bu da sadece mental retatdasyondur, başkaca her psikiyatrik olanı memur anlamadığından zihinsel yazarsan bu haksızlıktı zihinsel sorular çok basit ve yüksek puan almak kolay bizim hakkımız emeğimiz ne olacak aynı tanıyız ben genel giriyorum aynı tanı sen zihinsel giriyorsun buna da Adalet diyoruz

Önemli olan sonuçları açıklamak değil , nitelikli engellinin okuduğu bölümden kadro açmak . Engelli eşittir hizmetli değildir bu cahilce açılan kadrolar sizin olsun hak eden emek veren NİTELİKLİ kadro istiyoruz !!!

Asıl önemli olan memur olup ta sınava girenlerin tekrar tercih yapmasınlar
Yeniden tercih yapıyorlar yapmasınlar başkasının önüne geçmesinler
Halkımı helal etmiyom.
Ha birde rapor alanlar sahte rapor alanlar.

balkan12

Benim hafif mental reterdasyon.Ben kimsenin emeğine göz dikmem Allaha çok şükür vicdanım rahat ve huzurluyum..sen adaleti sınavlara girenlerde değil sahte rapor hazırlayan doktorlarda veya onları memur alan kişilerde ara..bazı insanlarda emek hırsızlığı yapıp atanıyorsa onların kendi vicdanı ve hesabı sorulacaktır .Bizim buna yapacağımız birşey yok..insanlara iftira atılırken kişi kendinden bilir işi hesabı..

@xxline_black Hizmetli kadronun hepsi temizliklikçi yaptırıyor anlamına gelmiyor.Mebe atanırsan durum değişir ama hepsinde öyle değil.

james7773424
O konuda atanacağın kurumla konuşman gerekecek. Geçiş yapabilmen için ortalamanın geçiş yapacağın üniversiteye uygun olması gerekir.

Emine33
Raporda hangi oran daha yüksekse o oranın yüksek olduğu bölümden sınava girilir. Anladığım kadarıyla hem zihinsel hem de ruhsal duygusal olarak raporun var ama hangisinin oranı daha yüksek?

Düz memur ve bilgisayar işletmeni vs. alımı ortaöğretim için ne kadar olur sizce?

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lisanstan 82-83 puan alan düz memur olarak ya da V.h.k.i. olarak atanabilir mi?

adımı soyadımı görünce 65 veriyorlar heralde, bu güne kadar normal kpss ve 2 kez ekpss girdim hepsi 65 puan. Garibime gitmeye başladı. kapasite meselesi mi yoksa başka bişey mi :D :D

Ekpss de puanlama 50 den başlıyor. 0 net yaparsan yani sadece adını yazıp çıkarsan 50 puan alırsınız.

İşletme bölümünden mezun oldum. 84 puan ile düz memurluğa atanabilir miyim acaba?

Üst Alt