Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 EKPSS sonuçları açıklandı

EpileptikAdam
ÖSYM aday sisteminde dilekçe örneği yazarak ek 1 den çıktı al evrak referans numarası var onuda al dilekceni doldur halkbank yanda ÖSYM ibanina 5 TL yatırıp dekontla beraber dilekçeye ekleyip Ankara ÖSYM gönderiyorsun 10 gün içinde ellerinde olması lazım gecikmelerden biz sorumluymusuz bu yıl böyle hesaplama oldu diye birşey yok net sayısına göre ortalama standart puanımızı vermek zorunda diğerlerinin kini hangi hesaba göre hesapladı ozaman açıklama yapmamalilar

Kevser er
Mesleki ve teknik kadrolarda geçerli oluyor. Veri kontrol işletmeni düz memurluk için isteniyor yani sertifikan olmalı ya da eğitim almış olup bunu onaylamış olman gerekir. Şimdi baktım ilk sınavdan 84 almışsın. 2018 puanını kullanmayacak mısın?

diyarbakirli
Branş sıralaması açıklandıktan sonra belli olur. İlk atamada atanırsın düz memurluk seçerek. Mesleğinden dolayı atanmak istiyorsan açılacak kadrolarda makine mühendisliği olması gerek.

önlisans sonuçlarım
genel yetenek dogru 15 yanlış 15
genel kultur dogru18 yanlış 12
basarı sırası 4532
aday durumu sayısı 15133
sonuçalrım bunlar cok berbat kötü ama yinede sana sormak istedim memuluk gelir mi ya da hizmetli asıl bolumum ascılık önlisans ama bu ardada bu

puanım ise 70,05838

ferdaist

Atanma şansınız memur alımı ile ilgili 70 epeyce düşük. Bu sınavda atanmada önünüzde 4532 kişi var devlet yeni bir sınav yapana dek önlisanstan 5000 memur alırsa atanırsınız. Ama bu sayı son yıllarda 1000-2000 arasında kalıyor sanırım. Bence 2018 sınava girip daha iyi bir puan almadıysanız 2022 deki sınava çalışsanız daha yerinde olur.

şımdi 2018 şirdim ortaöğretimden 85 almıştım ama 2 defa atanamdı
bu yılda 2020 ekpss o zman onlısasta bıtmıştı bende onlısasta sansım denedim asıl bolum ascılık

ferdaist

Devlet kurumlarında aşçılık kadrosu pek olmuyor. Olsa dahi o tarz kadrolar genelde sınavsız atamalarla filan dolduruluyor. Yani kısacası aşçı engelli alımı zaten pek yapması olası değil. Yapsa bile bu 1 kişi olur. Kendi çalıştığım kurumda yada başka kurumlarda da gözlemlediğim ellerinde aşçı yoksa yemek yapma konusunda deneyimli birilerini o işte görevlendiriyorlar. Yine de hakkınızda hayırlısı olsun. Ortaöğretimden atanma şansınız olursa o puanınız iyiymiş.

yani istersem 2018 2020 birinden birini kullanabiliyorum o bana kalmış peki sizce ne yapmnak lazım

ferdaist 2018 sınav sonucun ortaöğretim olduğundan ve siz artık önlisans mezunu olduğunuzdan mezun olunan en üst öğrenimden tercih yapmalısınız

Cevap: Merhaba

lacivert21
kullanıcam da işte ilk atamada olmazda süresi dolarsa o puanın süresi dolduktan sonraki puanlada atanma şansım olur inşallah bakıcam bakalım nolcak

Merhaba arkadaşlar,

Bu sene ekpss 2020 de lisansta tahmini ne kadar atama yapılacak (özellikle lisans için)

Önlisans puanim 95 sıralamam 27 ama 2. Tercihleri beklicem mezun değilim 😔

lacivert21 üniden sağlık teknikeri olarak mezun olacam ama bölümümün ataması yok düz memur kadrosundan yapcam tercihimi ama yine tekniker sayılabilir miyim

Emine33 Mühendis olan birisi düz memurluk yazınca mühendis kadrosunda olmadığına göre sizde düz memurluk yazdığınızda düz memur olursunuz tekniker sayılmazsınız

Emine33
Düz memurluk tercih edersen normal memur olursun. Diğer mesajında puanının 95 olduğunu belirtmişsin. Branş sıralamasına bakılmaksızın ilk atamada gidersin ama tekniker kadrosu açılırsa ancak öyle tercih yapabilirsin.

88.02 puan aldım ortaöğretimim sıralamam 1131 sizce atanır mıyım arkadaşlar

Zihinselden girmek büyük bir avantaj sağlıyor ve memurlar malesef yanlış yazıyor zihinsel olmayanıda zihinsel yazıyor

Bu durumda biz elbette düşük puan ile atanamıyoruz

Ben gerçekten zihinsel engelliyim raporumu bile ondan aldım şuan bende ki sıralama zihinsel engelliler arasındaki sıralamam mı acaba biliyor musunuz

Hayır normal sıralama dasınız zihinsel de ilk okul soruları soruluyor

Mamigfb bıranş sıralamalar ne zaman açıklanır benim önlisans harita kadastro öğrenim başarı sayısı 11919 aday sayısı 15133 puanım 58 benim ne yapmam gerek şimdi

enginbey8108 Harita kadastrodan geçen tercihlerde baya alım oldu, ama bu kadar düşük puanla da alım olacağını sanmıyorum, size tavsiyem 2022deki sınava şimdiden sıkı bir şekilde çalışmanız olacaktır.

Fatihix
Atanma oranın açılacak atama sayısına bağlı. Branş sıralamanında etkisi var.

Son düzenleme:
balkan12

O puanları alanlar direkt zihinsel olarak mı düşünülüyor :)

Ben 97,5 aldım. Genelden girdim, lisans.

Üst Alt