Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İnşallah hocam, bipolar olup da özel sektörde çalışmak zorunda kalmak o kadar zor ki. Schizophrenia sizin daha önceden deneyiminiz var sanırım hocam. Atamanız yapıldı mı sizin.
Ortaöğretim 70 sıralama 16 binlerdeınav zordu kitapcık 16 punto yapmıştım yazılae çok büyüktü optik çok büyüktü zaman kaybıydı sakın yapmayın bwn yandım siz yanmayın işaretlemedeki optik kutucuğu mavi renk ile hazırlanmış tam görünmüyordu
Benimde Ortaöğretim 92.8 316.sıralama geldi Bende şimdi ekpss 2018deki sınava giren kişilerin memur olarak kaç puanla atandığına baktım 91 olarak memur olanda var 93.puanla hizmetliye girende var Bence atandık gbi birşey ama kontejyanların açıklanması lazım hakkımızda hayırlısı
Arkadaşlar benim optiğim ile sırasına göre soru kitapçığında ki cevaplar uyuşmuyor ben mi yanlış bakıyorum.
İkisinde de genel görme işitme 2 Ön lisansa bakıyorum tutmuyor.
Bilgisi olan var mı?
2020 EKPSS sonuçlarına göre kaç puanla nereye atanabilirim?
Ekpss den 71,76945 puan aldım ortaöğretim nerelere atanabilirim tavsiyeniz var mı.Sıram 14885 turizm meslek lisesi mezunuyum.Diyanet milli eğitim filan 59 puana veyahut 60 puana atamalar yaptığı yazıyordu internette.Ben neleri tercih etmeliyim nasıl bir tercih yapmalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum.
Merhabalar..EKPSS 2020 sınavı sonucunda ortaöğretim zihinsel kategorisinden 81.83882 aldım..Siralamam 3744'tür..Atanır mıyım? Atanmak için yeterli bir puan mı? Gerçi morerim bozuldu ve 83-84 bekliyordum..Bir yardımcı olabilir misiniz?
1-Diyanete atanman için diyanetle ilgili bir belgen olması şart
2-Normal memur veya hizmetli olarak atanmak istiyenler ilk atamada 90 ve üstü yakalaması gerek
3-Bu konuyu açman bile daha kadrolar belli değilken paylaşman anlamsız
4-Hevesini kırmak istemem ama 2022 sınava çalışmaya başlamalısın
5-Eğer sen kimsin ki bunları söylüyorsun dersen ben 2014ten beri ekpss nin içindeyim.2 kura 2 sınav geçirdim ben yapmadığım hesaplama yapmadığım araştırma kalmadı artık tecrübe edindim kim kaç puanla atanıyor ortalama bir hesapla biliyorum.Ortaöğretim 54 bin kişi girmiş kimse memurluğu veya hizmetliyi 71 puana yedirmezler..Ben 2018deki sınavda 87 almama rağmen açıkta kaldım atanamadım ve düşün bilgisayar sertifikam bile var oralara bile yerleşemedim. Normalde herkes iyi niyetli konuşmuş kontejyanlar açıklansın doğru tercihlerle atanırsın diyenler var ama bir sor onlara kaç kez sınava girmişler..Neyse hakkımızda hayırlısı olsun.