Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 EKPSS sonuçları açıklandı

theriskoftime

Ortaöğretim 88.7 puanım bilgisayar işletmenliği sertifikam mevcut.ilk atamada atanırmıyım

88.7 puana hizmetli ilk alımda gelirmi arkadaşlar ortaöğretim

Bu yıl yapılan sınava lisans düzeyinde 2018 yılında yapılan sınavdan daha fazla kişi katılmış. Fakat 2018 ile 2020 puanlara göre sıralamalar neredeyse aynı kalmış. Demek ki bu yıl yapılan sınav 2018'e göre biraz daha zor olmuş. Bir de geçen sınavdaki atama puanları bu seferde hemen hemen aynı olur büyük bir ihtimalle. Atama puanları az bir miktar düşebilir. Çünkü toplamda 3 bin atamadan bahsediliyor. Yani lisansta düz memurluk 80'e kadar inebilir. 80 puan altında düz memurluk biraz zor.

Lisans'tan 79,77 geldi. Sıralama 2339 geldi. 2022 sınavı yapılmadan ,memur veya vhki (4 yıllık iktisat mezunuyum) için yeterli olma şansı sizce kaç? Eğer çok düşük derseniz :/, 2022 sınavına hazırlanmaya başliyim :(

Benim puanım 84 sıralamam, 1300. İşletme mezunuyum. Atanma şansım var mı acaba?

Branş sıralamaları neden açıklanmıyor daha öncesinde Ekpss ye giren arkadaşlar ne kadar süre ile açıklanmıştı 2018 branş sıralamaları?

Dün açıklanan orta öğretim kpss sınavının branş sıralaması bugün açıklandı

Ekpss'nin suyu çıktı arkadaşlar. Gidin normal Kpss'ye girin atanma şansınız daha yüksek olur.

lacivert21

Ohoo o zaman atama olursa açıklanır öyle mi 2020 nin branş sıralaması, ölme eşeğim ölme 🤦

Arkadaşlar merhaba, 83 puanla ortaöğretimden hizmetli de olsa atanma şansım yok dimi.

soullesslaves

İmam hatipten mezun değilsen ve kuran okuyucu veya hafızlıkbelgen yoksa bırak 83'ü 85le bile şansın yok..Atama sayıları son zamanlarda ortaöğretim en fazla 1000 kişi kontejyan açıyorlar.Ve bütün kadrolar doluyor..Hani hiç mi umut yok diyorsan bütün 30 tercihi hizmetli yazmalısın.Ama işte sorun şurda sen doğudan başlıyım kmise seçmez dersen aynı stradeji herkes düşünüyor.Hatta senden yüksek puan alanlar bile düşünüyor..En iyisi 2022 ye hazırlanıp 50 net ve üstünü yapman gerek..

Meraba bende yeni katıldm bi sorum olacaktı. Bu yıl ki ekpss den 91.87 aldım ortaöğretim düzeyinden memur olarak atanma ihtimalim ne kadar bunu öğrenmek istiyordum.Birde 2018 puanlarda geçerli olacakmış bu yıl bununla ilgili bi bilginiz var mı ?

2018 puanları da geçerli olack. Geçerlilik süresi 4 yıldır. Çok iyi puan almışsınız sıralamanız kaç bence atanırsınız Sunshine05

Siralamam 411 saglık çıkışlıyım liseden ama bu hemşire yardımcısı mezunuyum ondan atama acmiyorlar hic

Ama memurluk yada saglik memurlugu acarsa ona tercih vermeyi dusunuyorum gelir mi sizce.

Sunshine05

Sağlıkçı alımı olursa ilk atamada atanırsın. Memurluk istiyorsan tercih edersin olmazsa sağlıkçı alımı yapmalarını beklersin.

Üst Alt