Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 EKPSS sonuçları açıklandı

Sağlık bakanlığı kadrolarını yaz düz memurluk için. Kurumlar ünvan değişikliği sınavı açar birkaç yılda bir bazen peşe peşe. Sınava girer teknik kadroya geçersin. Ben öyle yaptım. Sağlık bakanlığı dışında kadroya gider sen mezuniyet bölümün yükselme kadrosunda yok ise düz memur kalırsın. Öncelikle sağlık bakanlığı (hastaneler falan) yaz sonrada diğer kadrolar. Düz memur kalmazsın böylece veya tekrar sınava girmek zorunda kalmazsın

neron_ teşekkür ederim. Tek beklentim öncelikle kadro açılması, ikincisi ise kadroyu Bakanlığın açması.

Umarım herkesin gönlüne göre olur. Branş dışı tercih yapmayacağım, mühendisim.

Emine33

Sağlık bakanlığı kadrolarını yaz düz memurluk için. Kurumlar ünvan değişikliği sınavı açar birkaç yılda bir bazen peşe peşe. Sınava girer teknik kadroya geçersin. Ben öyle yaptım. Sağlık bakanlığı dışında kadroya gider sen mezuniyet bölümün yükselme kadrosunda yok ise düz memur kalırsın. Öncelikle sağlık bakanlığı (hastaneler falan) yaz sonrada diğer kadrolar. Düz memur kalmazsın böylece veya tekrar sınava girmek zorunda kalmazsın

hkmpli
Ne mühendisliği okudun?
Tebrik ederim iyi puan almışsın. Az zorlasan 100 olacaktı.

hkmpli
Olabildiğince mezun olduğunuz alan ile ilgili kurumları seçin ki rahat yükselebilesiniz. Mühendislik kadrosu yok ise öncelik ilgili bakanlık. İnşaat mühendisi iseniz öncelik bayındırlık olsun. Orada sınav açılır aseleten sonra yükselmeye başlarsınız

bende tercih yapmayacağım milletin hakkını yemek istemiyorum 2022 hazırlanacağım yarın proğram hazırlayacağım kardeşimle ders çalışacağım yani

Teşekürler bakalım ne olacak işte bi imam hatip okuyaydık şimdiye kaç yilik memurdumda kader utansın

Bu sınavda 80 aldım 2018 de 85 küsur.
2018 puanına göre sadece diyanette hizmetli tutuyor. İşin kötüsü dinle hiç alakam yok. Ne.is yapar diyanette hizmetli hicbir fikrim yok

inşallah bu sefer imam hatip kadrolarıyla doldurmazlar..Göz boyalı bir şekilde kontejyan açıklıyorlar bir bakıyorsun kadrolara yarısından çoğu diyanet..

yüksek puan alan arkadaşlarımı tebrik ederim, diğer düşük puan alan arkadaşlarım üzülmesin pes etmesin bir sonraki sınava çok var demesin ufaktan ders çalışmaya başlasın özellikle en zayıf olduğu ders hangısi ise sırf bir sene ona ağırlık vermesi onu bir sonraki sınavda çok yüksek puanlar almasına neden olacaktır.

neyse konumuza geri gelelim. yüksek puan alan arkadaşlar sakın hemen atanayım kurtulayım demeyin lütfen tercihlerinizi hastalığınıza uygun yaşayacağınız şehiri iyice araştırmadan, atanacağınıız kurumu iyice araştırmadan, hemen atanayım diye bilmeden etmeden araştırmadan tercih etmeyin, sonra çok üzülürsünüz

elli kere düşünüp ona göre tercih yapın.

Gıda Mühendisliği. Hedefim 100’dü. 56’ya 4 geldi maalesef iki basit hatadan. 100 alan kişi 58’e 2 yaptı. Kısmet böyleymiş diyorum. Önemli olan branş sıralaması neticede.
hakan5371 evet iyi denk getirmiş :) Teşekkür ederim. Herkes için hayırlısı olur inşallah.
Yasarpasa kesinlikle aynı fikirdeyim sizinle, planlarım o doğrultuda olacak.

Ben Medipol Üniversitesinde burslu okumaktayım. Bu sene ilk kez girdim EKPSS'ye. 87,4 puan-1292 geldi ortaöğretimden. Nasıl bir yol izlemeliyim, akıl danışabileceğim biri var mı?

Ortaöğretim için son atamada 7 taneydi galiba 2001 ve 6225 ile alan memur, bilgisayar işletmeni vs. 2018/2 atamasında da 220 küsürdü. Atama sayısına baksan 2500 ve 1000 küsür. O kadar çok diyanet kadrosu çıkıp da memur kadrosu göremeyince ben çok fazla düz memur beklemiyorum ya da yıldım artık iki buçuk sene sonunda böyle bir düşünce oluştu. Yanlış mı düşünüyorum? Sizde umutsuzluk oluşmasın, yüksek alanlara tebrikler.

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diyanet zaten fix benim bahsettiğim ünvler için branj hiç olmuyor sağlık hariç hep düz

Bipolar zihinsel olmuyor ve bu şekilde zihinsel giren çok var ve yüksek puan alıyor malesef olan genelden girenlere oluyor zihinsel mental retardasyondur

ortaöğretim genel,görme, işitme
Sıralama:416
Düz memurluk için şansım var mı?

Benim de bipolar ve genelden girdim siz memur anlamadığından zihinsel den girip yüksek puan alıyorsunuz ben 68 aldım zihinsel den girsem 95 alırdım bu şekilde giren kaç kişi var bu haksızlık

balkan12
Bipolar gibi ruhsal rahatsızlıklara sahip olan ama sinava zihinselden girenler eğer atanırlarsa atamaları iptal edilir..

Ben ekpss lisans 87 puan sıralama 646 genelden girdim sinava ama gelmeyecek diye korkuyorum. 87 puanla da atanamazsam gidip intihar ederim. Çok zor durumdayım zaten.

Üst Alt