Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 EKPSS tercih kılavuzu ne zaman yayınlanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustaffa3838
Kontenjanı görmeden bu konuda fikir belirtmek pek mümkün değil. Mesela 2018 yılında sınavdan sonraki ilk atamaya baktım toplam 2306 kişilik alımdan lisansa 999 kontenjan ayrılmış, gördüğüm kadarıyla da en düşük VHKİ puanı 80.55, en düşük memur puanı ise 81.55 olmuş. Puanlar önümüzdeki günlerde açıklanacak olan kontenjan sayısına göre değişkenlik gösterecektir.

arkadaşlar bi soru soracagım 2016 ekpss puanı 85 olan 2018 puanı 72 olan 2020 puanı 70 olan puanlar 4 yıl geçerli olduguna göre 2016 puanınımı kullanacagım bu sıralamaya göre
2 ci sorum :2016 puanım 2022 sınavıyla sonmu bulacak
3 cü sorum : bu sıralamaya göre her sınavda başarı sıralaması farklı farklı oluyor net sıralamamı nasıl ögrenecegim 2016 puanımı kullanacaksam 2018 de 2020 de giren adaylarda olduguna göre net sıralamamı nasıl ögrenecegim

Paranoya

2020 sınavı yapıldığı ve ocak ayında atama olacağı için 2018 puanını kullanabilirsin.

2020 sadece geçerli olur gerisi hikaye sınava girmeseydin olurdu

Kusura bakmayın aklıma takılan bir şeyi sizlere playlaşoyım dedim mobil aday işlemlerinde osymnin bu atamaya ilişkin gün ve tarihi gelecek islemlerde niye yokta kpss nin var şaçma bişey oluyor bizim bu konuda bilgi alabileceğimiz biyerde yok bekle bekle kalbimiz karardı

slm ben ortaögretim benim puanim 63.85785 benim sansim var mi barsa nerdi tercih yamamlazin

İstorika
Ben 1994 yılında hava kuvvetleri 170 puanla pilot alınırken 174 puanla Marmara ünv. Elektronik bölümüne girdim. (o tarihte ODTÜ ve Boğaziçi ünv. De bu bölümler yoktu. En yüksek puanla Marmara alıyordu.) optik Kablo teknolojisi daha türkiyede yokken optik dersi gördük. Tüm derslere prof lar girdi. Hocamız defter kitap açık sınav yapardı. İsteyen istediği mühendisi de getirip destek aşabilir dersi çünkü derste asla tüm formüller verilmezdi it gibi araştırırdık. Türkiyenin adı sanı duyulmamış ünv lerin de okuyup prof yüzü görmemiş mezunlar var. Yaklaşım çok hatalı bence. Bu arada ben liseden mezun olalı 26 sene oldu sayısal mezunuyum vatandaşlık tarih coğrafya ve adam gibi Türkçe görmeme rağmen sınavda 150. Oldum sizin genel sıralamanız nedir? Yere göğe sığdıramadığınız diplomanın size mesleki bilgi haricinde ne katabilmiş? Merak ettim

birkan01
2018/2 de %40-45 bandında lisans %30 civarı ön lisans kalan %25-%30 aralığını kura ve ortaöğretime paylaştırdılar. Kuraya resmen kadroyu koklatıyorlar maalesef. Tahminim 500-650 arası kadro açılır. Aslan payını lisanslar kapar

tato78

Okuduğum bölüm bana disiplin, entelektüel bilgi kattı. Erken yaşta hastalandığım ve pek çok sıkıntı yaşadığım için sizin gibi derece yapamadım.

İstorika
42 yaşında girdim sınava

POT-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tato78
E ne yapabilirim? Ben üstte gazel mi okudum? Koştura koştura kendinizi övmeye gelmişsiniz. Hiç sıkıntı çekmeden herkes elde eder başarıyı. Benimle aynı rahatsızlığı olanlar okulu bırakırken, ben üniversiteyi bitirip yüksek lisansa başladım!

İstorika
İnsanları aşağılamanız hoş değil kim neler yaşadı biliyor musunuz? Ben babamın öldüğü sene sınava girdim. Evde ders çalışabileceğim bir oda hiç olmadı hep para kazanmak zorundaydım. Tek sıkıntı çeken siz değilsiniz. Ekpss ye giren atom mühendisi
Uçak mühendisi
Bilgisayar mühendisi
ODTÜ mezunu
Boğaziçi mezunu
Koç ünv. %100 burslu okuyan
Bilkent %100 burslu okuyan varsa önünde cidden saygıyla eğilirim. Önümü de gocunmadan iliklerim

POT-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tato78
Sadece o saydiginiz universiteler ve bolumler saygiyi hak etmiyor yalnız..

Geçen yıl ve bu yılın sıralamasında çok fark var mı acaba? Lisans 80-85 arası alan ve her iki sınavdaki sıralamanız kaç acaba?

Ben 87,40 lisans puanı sıralamam 646 alım çok az olursa atamamam diye korkuyorum. Inşallah iyi bir sayıda kontenjan ayırırlar. Yoksa sokakta kalacağım.

rabia66
Bu atama sayıları ile 80 puan altı zor. Atama sayısı artarsa. Branşın nedir meslek mi düz mü?

hakanyildiz
Atanırsın. Branş nedir?

düz mevsunuyum

lise

okudum

lise okdun

sansim varsaa nereyi secmem lazim

rabia66

80 puan altı zor bu atama sayılarıyla dedim. Hatta 80 85 alan kişiler bile atanamayabilir.

nedemek bu

nedemk bu anlamadim

ok tsk

ikinci atamada sansim olablir mi 🤗🤗

rabia66
Yani diyorum ki atanmak için 80 85 puan ve üstü almak gerekir.

hakanyildiz
Atanırsın. Branş sıralamaları bir açıklansaydı. Hayırlısı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt