Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok anlamsız bir süreç gerçekten, çalışma bakanı bir online röportajda söylüyor Ocak ayı diye sonra bir milletvekili hanım söylüyor.. ÖSYM işlem takvimi diye bir şey var biraz daha bürokratik yürütmeleri lazım bence de amma pek öyle yürümüyor nedense bu EKPSS işi
1000 ile 1500 arası alım yapılacağı söyleniyor. Ben lisanstan 87,40 puan aldım ama eğer 1000 ile 1500 arası alım olursa atamamam. Oturduğum evde mahkemede satışta. Eğer satılırsa gidecek yerim yok
Ne yapacağım bilemiyorum. Ortada kaldım. Böyle giderse intihardan başka çarem kalmayacak.
hakanyildiz
Merak etme senin derdinide bilen var yeterki gayret et teslim ol dertten intihar etseydik benim kaçıncı intihar edişim olurdu şimdiye çareyi başka yerde arama emin ol yakındır güzel günlerin
Hissederek mi tercih yapacağız şimdi? Kılavuzu hissedelim arkadaşlar, hep beraber yaparsak kılavuzu görünür hale getirebiliriz. Ben artık gülüyorum sinirden!
MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
EKPSS memur alım tarihi için kesin bir
gün söylenmedi fakat Bakan Selçuk 2021 Ocak'tan sonra EKPSS tercih sürecinin ve akabinde atamaların olacağını ifade etti
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, atama yapılacak 2 bin 140 kadro için engellilerin tercih işlemlerinin bugün başlayacağını açıkladı.
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Ocak ayında hem engellilerin hem devlet korumasından yararlanmış gençlerin hem de şehit yakını ve gazilerin atamasının yapılacağını açıkladı.
Selçuk, "Atama yapılacak 2 bin 140 kadro için engellilerin tercih işlemleri bugün başlayacak." dedi.
Herkese hayırlı günler...
Arkadaşlar ben 2 sene önce iş kazası geçirdim ve sağ elimi kaybettim. Şuanda %56 oranında engelliyim. İş kazası geçirdiğim için bana sürekli olarak aldığım bir maaş bağlandı. Kimisi sen memur olsan bile maaşın kesilmez diyor. Kimisi de kesilir diyor. Ben ekpss sınavına girdim ve bugün tercih klavuzu açıklandı acaba bu durumla alakalı ne yapmalıyım. Maaşımı kendim mi kestirmeliyim yoksa bu durumdayken atamam yapılır mı?
Arkadaşlar, inşallah hepimizin gönlüne göre olur. Ben İzmit'te yaşıyorum, %40 engelliyim. Şayet tercihlerimde farklı bir yere atanırsam, oraya gitmeden İzmit'te kalarak görev yapmam mümkün mü? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.