Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 EKPSS tercih kılavuzu ne zaman yayınlanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Küt diye yayımlanır mı yoksa önceden gün mü tayin edilir, çözemedim!

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SezerS.

Genelde tarih verilir. Geçen ay ocak ayı denildi. Bu ay içinde belli olur. Ocak ayı demişlerdi açıklamalarda.

Çok anlamsız bir süreç gerçekten, çalışma bakanı bir online röportajda söylüyor Ocak ayı diye sonra bir milletvekili hanım söylüyor.. ÖSYM işlem takvimi diye bir şey var biraz daha bürokratik yürütmeleri lazım bence de amma pek öyle yürümüyor nedense bu EKPSS işi

1000 ile 1500 arası alım yapılacağı söyleniyor. Ben lisanstan 87,40 puan aldım ama eğer 1000 ile 1500 arası alım olursa atamamam. Oturduğum evde mahkemede satışta. Eğer satılırsa gidecek yerim yok
Ne yapacağım bilemiyorum. Ortada kaldım. Böyle giderse intihardan başka çarem kalmayacak.

hakanyildiz
Merak etme senin derdinide bilen var yeterki gayret et teslim ol dertten intihar etseydik benim kaçıncı intihar edişim olurdu şimdiye çareyi başka yerde arama emin ol yakındır güzel günlerin

Büyük İHTİMAL

EKPSS TERCİH kılavuzu yayinlanmadiysa

Kendi adamlarına kadro ayarliyorlardir.

Ondan ilan etmiyorlardir

BAŞKA ne OLACAK

Zaten biz engelliler üvey evladız

Hissederek mi tercih yapacağız şimdi? Kılavuzu hissedelim arkadaşlar, hep beraber yaparsak kılavuzu görünür hale getirebiliriz. Ben artık gülüyorum sinirden!

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kamu ajansın haberi

EKPSS memur alım tarihi için kesin bir
gün söylenmedi fakat Bakan Selçuk 2021 Ocak'tan sonra EKPSS tercih sürecinin ve akabinde atamaların olacağını ifade etti

Kabak Tadı verdi ARTIK

Önce ARALIK
SONRA OCAK
ŞIMDI DE ŞUBAT DİYOR 🙄

En iyisi Atamayı 20 yıl sonra yapın. EN GÜZELI 👏👏👏

BIZ MEZARA GIRINCE ATAMA YAPSINLAR

https://www.trthaber.com/haber/ekon...er-icin-tercih-islemleri-basliyor-546693.html

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, atama yapılacak 2 bin 140 kadro için engellilerin tercih işlemlerinin bugün başlayacağını açıkladı.
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Ocak ayında hem engellilerin hem devlet korumasından yararlanmış gençlerin hem de şehit yakını ve gazilerin atamasının yapılacağını açıkladı.

Selçuk, "Atama yapılacak 2 bin 140 kadro için engellilerin tercih işlemleri bugün başlayacak." dedi.

2140 kadro :D kalan 860 kadro nereye gitti aceba? 3000 atama diyip duruyorlardı............

Tercih seçme ekranındaki üsteki koşullar ne demek!?genelde 2001 var

Ortaöğretimde 9 sayfa kadronun 6 sayfası sadece imam hatip lisesi mezunlarına ayrılmış

Herkese hayırlı günler...
Arkadaşlar ben 2 sene önce iş kazası geçirdim ve sağ elimi kaybettim. Şuanda %56 oranında engelliyim. İş kazası geçirdiğim için bana sürekli olarak aldığım bir maaş bağlandı. Kimisi sen memur olsan bile maaşın kesilmez diyor. Kimisi de kesilir diyor. Ben ekpss sınavına girdim ve bugün tercih klavuzu açıklandı acaba bu durumla alakalı ne yapmalıyım. Maaşımı kendim mi kestirmeliyim yoksa bu durumdayken atamam yapılır mı?

Arkadaşlar, inşallah hepimizin gönlüne göre olur. Ben İzmit'te yaşıyorum, %40 engelliyim. Şayet tercihlerimde farklı bir yere atanırsam, oraya gitmeden İzmit'te kalarak görev yapmam mümkün mü? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Diyanet yine sayfalarca ağırlığını koymuş.:)

Aynen öyle diyanetten geçilmiyor. Nitelikli kadrolar yok denecek kadar az. Çok kötü bi alım olacak gibi duruyor önlisans için

2140 KADRO ÇOK AZ

ÖNCE 6000 denildi.
Sonra 3000 denildi.
Şimdi de 2140 KADRO

Komik bir rakam.
Hiç KADRO açmasalarmış.

Boşuna EKPSS SINAVI oluyoruz .
Demek ki sebebi buymuş SINAV Puanları 4 yıl GEÇERLİ OLMASI.

ATANMAK HAYAL.
ZOR ÇOK ZOR

Atılmış en büyük kazık sınavın 4 yıl geçerli olmasıdır

Kura :113 Kadro
Ortaöğretim: 540 Kadro
Önlisans : 726 Kadro
Lisans: 739 Kadro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt