Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 EKPSS tercih kılavuzu ne zaman yayınlanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evez zihndel den girdim sansim var mi neresi cikar

Birşey sorucam

EKPSS branş bazinda sıralamalar açıklanmış.

Branş bazında sıralama da ÖSYM kadrolar dahil edilsin

Kutucugunu işaretliyor müyüz??

Yoksa kutucuğu dahil etmiyor muyuz .??

2018 EKPSS girişliyim

LİSANS

lacivert21

Ösym branş bazinda kadrolara sıralama dahil edilsini isaretledigimde

18 . Sıradayım.

Ama

Kutucuğu isaretlemedigimde

71. Sıradayım.

Nerden bakıyorsunuz ben bulamadım ama acaba işletme mezunu olduğum için mi onlisanstan

guleman18
Tam anlamadım şimdi sorunu?
İşaretlemediğinde 71 işaretlediğinde 18 çıkıyor değil mi?
Bu atananlardan kaynaklanıyor.

Merveaydin
Başvurularım/tercihlerim bölümünden 2020 ekpss sınav seçeneğini seçip ordan branş bazında görüntüleme kısmından bakabilirsin.

EKPSSP1 Puan Türünde 63,85758 puan ile ÖZEL EĞİTİM (OKUL) / DALI YOK alan(lar)ında 4097. sırada dayim sansim var mi

lacivert21
o baktığım 2 gün önceydi bu gün baktım,40 seçenek yapabilirsiniz diye a dan y harfine kadar puanlamalı seçenekler var.tıklandıgında sıralama çıkıyor.

lacivert21

Puanım 76 evet duz memurluk yazacağım bakalim ben zaten hizmetli olarak çalışıyorum meb de memurluk olsun diye girdim

Tercihler 7 ocağa kadar diye haberler söyledi ama doğrumu bilmiyorum.

lacivert21
Evet branş sıralaması.Herkesemi 40 adet seçenek sunuluyor yoksa puana göremi seçenek sayısı belirleniyor.

kutup yıldızı
4 ile 8 arası tercih listesi açıklanır diye tahmin ediyorum..Tercih yapma süresi 1 hafta sürse 18 ile 22 arası sonuçlar açıklanır diye düşünüyorum.

Merveaydin
Hevesini kırmak istemem ama ben 2018'de 87 puanla bile hizmetliye atanamamışken 76 düz memur gelmesi hayalden öte..Senin atanman için önündeki binlerce insan tercih yapmaması gerekir..

lacivert21
Bir işin acemisi olmak ne zor ya off:(.Ben Anadolu lisesi mezunuyum.bölüm için meslek okumak gerekmiyormu?

lacivert21
Onu nsl anlayacagız!seçenek yaparken bu işden anlayan biriyle doldurmak en iyisi olacak sanırım.herşey çok yabancı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt