Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 EKPSS yapıldı. Deneyimlerinizi yazar mısınız?

Sağlıktan 3 yıldır atamanın olmaması payın büyük kısmını Sağlıkçılara verebilir belki Diyanet zaten belli. Nitelikli alımlar olmazsa
VHKİ'ye kadroyu çok verebilirler. Buda puanları yüksek kapatacaktır.

Alim olacak diyorlarsa inşallah olsun da sınav açıklandıktan sonra alırlar kesinlikle bende öyle düşünüyorum nitelikli alım olmazsa yine bizim için değişen birşey olmaz puan yüksekte kalır

Daha önceki sınavlarda çıkmış sorularla karşılaştırırsanız, açıkca formatın değiştirildiği ve zorlaştırıldığı görülebilir. bazı sorular aşırı kasıntı sorulardı. istediğiniz kadar çalışın ösym, hayatınızda hiç duymadığınız bir şeyi karşınıza çıkarabiliyor. bu durum sınavı şans oyununa çeviriyor. daha az insanın yüksek puan alması amaçlanmış, şöyle ki; eskisi kadar memur alımı yapılmıyor, eğer çok sayıda yüksek puan alan aday olsaydı, bunların bir kısmı boşta kalacaktı ve 80-90 aldım atanamadım diye isyan edecekti. seçici bir sınavda, yüksek puan alanlar elbette olacak fakat bir önceki kolay sınavlar gibi bunların sayısı fazla olmayacak, geçen sınavda 80 alan bu sınavda 70 alacak ve 80 puanla atanamadım diye kimseyi suçlayamayacak, düşük puan aldım diye kendini suçlayacak. bu da işin psikolojik tarafı. alın daha önceki çıkmış sınav sorularıyla karşılaştırın, bunun mantıklı bir açıklaması yok.

sonuca gelirsek,

kpss-ekpss arasındaki avantaj her sınavda biraz daha kayboluyor.

yeterli atama olursa, genel anlamda 80li puanlar atanabilir. çünkü geçen sınavların kolaylığına binaen bazı arkadaşlar 90 üstü zor atanır diye ezbere konuşuyorlardı. geçen sınavda 90 üstü çok aday vardı, bu sınavda az olacaktır. sıralama daha düşük puanları üste taşıyabilir fakat kilit nokta "yeterli" atama sayısı olacaktır. geçen sınavlara girip o sınavın puanlarıyla tercih yapacak olanların şansı da artmıştır.

üzüldüğüm tek nokta, gecesini gündüzünü unutup sınava ciddi emek verenlerdir. sürpriz sorular bu insanları yıpratır. iki yıl, bir sonraki sınavı beklemek, çok uzun bir süre. bu sınav her yıl yapılmalı, engelli kontenjanı artırılmalı.

(genel olarak lisans için konuştum, yukarıda verdiğim sayıları birçok şey etkilediğinden, kimseye umutsuzluk veya gereksiz umut vermek istemem)

hnr

Seninle aynı fikirdeyim.Çalişmama rağmen sinav kitapçigini açtigimda kendimi normal kpss veya ales sınavina girmiş gibi hissettim. Türkçe paragraflarinı 50saniyede okuyup çozmek neredeyse imkansiz.Keza mufredat dışı çok soru vardi.Koskaca Osmanli tarinden neredeyse soru yoktu.Inkilap tarihi diyosun toplasan 5 soru vardi. Atama olacak mi muamma. Sayi ne kadar olacak o da muamma. Allah engellilerin yardimcisi olsun! Lisans-Genel

Sözde "ekpss" avantaj avantajsa herhalde bu kadar insan bu zamana kadar değerlendirirdi

Arkadaşlar 2018 ekpss sınavına girenler olarak çok sanssızdık.ortaöğretim olarak 2018 ve 2019 da atamalarında toplam ortaöğretimden 930 kişi aldılar ve 87 puan ile kapandı.
Bazı haberlerde 6.000 alımın olacağı haberleri var bu da ortağretimden 1500-2000 e yakın alımın olması demek. Diğer yıllardaki atamalarla 80 puan alanların bile atama olması kaçınılmaz olur

Soru soracağım.
FACEBOOK EKPSS 2020 grubunda

Vatandaşın birisi PUANLAR 4 yıl geçerli demiş.

Tamam burasını anladım.

Ama ŞU konuda saçmalamış.
2 defa TERCİH yapılabilir demiş .
Şimdi ben 3. Tercihimi yapamayacak MIYIM?

Beni kuşkuya düşürdü.

lacivert21

Teşekkür ederim lacivert21 yüreğime su serptin.

EKPSS 2020 FACEBOOK grubundaki çocuk kafamı karistirmisti.

ÇOK SAĞOL

ekpss 2020 lisans netim 51.5.. eğitim fakültesi çıkışlıyım, psikolojik danışmanlık ve rehberlik bölümünü bitirdim. sizce düz memur veya öğretmen olarak atanabilir miyim?

eemaey
Derece yaparsınız o kadar netle

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eemaey

Ilk 400 girersiniz diye dusunuyorum. Ilk atama da atanirsiniz.Pdr olarak kontenjan aciliyor.Ordan rahatlikla atanirsiniz.Hayirlisi olsun

49 net kac puan getirir atanabilir miyim? Su babilin asma bahçeleri, soyadi sorusu ve Rauf Orbay sorusunu bosu boşuna kaçırdım.Sinir oldum .

asumutt

Sapma olmazsa 90a yakın alırsın. Bölüm nedir? Sıralamaya bakacaksın önce.

90 olmazsa zor o zaman .Bölüm insaat müh. Tesekkurler.

lacivert21

Hocam 91 yaziyor ama benim bölüme bu atamada zor 91 ile atanamam .diger alıma belki olabilir

Aday memurluk süresi en fazla kaç yıldır diye sorulmuş yalnız Soruyu yanlış okudun Aday memurluk süresi en fazla iki yıl en az 1 yıldır

balkan12
Ekim tarihli haber

asumutt
Netleri nasıl hesapladınız?

Merhabalar. Hepimize geçmiş olsun arkadaşlar. Netlerimi hesapladığımda ortaöğretim seviyesinden 93 puan geliyor. Sizce atanır mıyım?

Üst Alt