Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 EKPSS yapıldı. Deneyimlerinizi yazar mısınız?

muratsevinc.gs
teşekkür ederim. Aralık ayında yapılacak atamada hizmetli memur dahil tüm kadroları yazacağım umarım atanırım.

abdullah24440

Ilk tercihlerine kendine uygun memur kadrolarını yaz son 12-13 tercihinede hizmetli memur kadrolarini yazarsin.Mutlaka 30 tercihinide doldur kardeşim.Burada sıralaman ve verdikleri kadro belirleyici olacaktir.

asumutt atanırsın çünkü belli ki Yani dediğinize göreyse netiniz standart sapmadan puan gelir

Önlisan 85-88 arası puan gelecek
Gy 24 doğru 4 yanlış
Gk 23 doğrun6 yanlış

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Önlisans
GY 23 net
GK 18.25 net geliyor.
Puan hesabı olarak ise 83 ve 86 arası oynar. Eğer 2018 standart sapması çok değişmez ise 85 gibi puan getirisi olur. Fakat sınav zor diyen var kolay diyen var sıralamada nasıl gelir bilemiyorum. 2018 senesinde bu puanlar ile kaç içine girilebiliyor onu bilmiyorum maalesef.

Blackowl

84 ilk 500 arasına giriyordu.

Benim merak ettigim bir soru var ekpss sınavında gozetmenler ne soru kitapcigina ne de cevap kagidina herhangi bir etiket yapistirmadilar ve gerekli olan alanlara sadece rakamla yazdik cevap kagidini elle mi okuyacaklar bu konuda bilgisi olan arkadas varsa bilgilendirirse sevinirim şimdiden tesekkurler

Evet optik forma sadece kitapcik numarasini rakamla yazdik kutu doldurmadik onu optik form okuyabiliyor mu ilk defa girdim sorumu mazur gorun yanlis bir sey mi yaptim diye dusunup duruyorum

Same times

O kısım ösym tarafından otomatik olarak doldurulur. Sadece isim, soyisim ve kitapçık numarası yazılır.

İlkkez bu yıl girdim covid tedbirleri dolayısıyla pencereyi kapamamıza izin vermediler zaten sorunlu olan dizim sınav bittikten sonra avuçlarımla ısıtarak 10 dakka bekledim açabilmek için. Lisanstan girdim
Fizik öğretmenliği birde nasipse bu yıl hemşirelikten mezun olacam
Gk 20d 6y
Gy 26d 3y yaptım sağlık ve öğretmenlik kadro açmazsa düz memurluk gelirmi? 87 olarak hesapladı site

trn59

Öğretmen olarak atanırsın bence. İki türlüde atanman olur tabi sen en çok hangi bölümü istiyorsan.

lacivert21 tşk ederim artık ünvan peşinde değilim sadece memurluk gibi düzenli bir işim olsun hiç fark etmez bazı başlıklarlarda 90 altı zor yazan arkadaşlar vardı onları okuyunca tedirgin oldum

Lisans ekpss çok kolay sorularda vardı ama genel olarak kpss tadı vardı sorularda beklediğimden zordu sınav

trn59
Puanın kadar sıralamada önemli. İki bölümle alakalı sıralamana baktıktan sonra hangisini istiyorsan ondan tercih yaparsın. Evet alım az olduğu için 90 altı puan alanlar ancak 2 ve 3 atamada atanır.

trn59

Bildiğim kadarıyla meslek gruplarında Ösym ye bildirdiğin meslek harici tercih yapamıyorsun. Bu konuyu lütfen araştır. Kazanıp atanamamak çok acı verici bir durum

tato78
Hiç haberim yoktu 2 lisansdan birini seçmemiz gerekiyo demişti sınava başvururken görevli. Tşk ederim bir bakayım

trn59

Eğitim bilgilerinde eksiklik/değişiklik olan adaylar, tercih bildiriminden önce eğitim bilgilerinin
güncellenmesini sağlayacak sonra tercihlerini bildireceklerdir. Tercih bildirdikten sonra eğitim
bilgi değişikliği yapıldığı taktirde, adayların tercih süresi içerisinde https://ais.osym.gov.tr
adresinden tercih güncelleme sayfasına girerek tercihlerini yeniden bildirmeleri gerekmektedir.
Eğitim bilgilerinde yapılmış olan değişiklikler, önceki eğitim bilgisine göre yapılan tercihleri
geçersiz hale getirebilecektir. Bu nedenle adaylar, yeni eğitim durumlarına uygun olarak
tercihlerini güncellemelidirler. Yeni eğitim durumuna uygun olarak tercihlerini güncellemeyen
adayların yerleştirildiği takdirde atamaları yapılmayabilecektir

Arkadaslar ekpssde alan sinavlari var mi ben ilahiyat okuyorum
Yardimci olursaniz sevinirim?

kallmann35 benim iki lisans mezuniyetim var. 1.TDE öğretmenliği 2.Sosyal hizmetler, Ekpss'ye başvururken Sosyal Hizmetlerin diplomasını vermiştim, şu durumda sizin yazdığınıza göre ben öğretmenlikten atanamaz mıyım tercih hakkım yok mudur? Eğitim bilgilerimi değiştrimem mi gerek ?

Violet

Aynı durum bende de var. İşletme menusuyum, aynı zamanda tarih okuyorum son sınıf öğrencisiyim. Zaten mezuniyetiniz ÖSYM nin sisteminde gözüküyor tercih yaparken ikisinden birini seçebilirsiniz.

naps evet sistemde iki mezuniyet de görünüyor, o halde engelli öğretmen ataması olursa tercih yapabilirim değil mi? Ya da ikinci lisansım engelli sosyal çalışmacı alımı olursa ona da tercih verebilirim?

Violet

Evet verebilirsiniz. Zaten öğretmenlik başvurusu meb in sitesinden oluyor. Ve başvuruyu tamamlama esnasında her türlü evrağı il milli eğitim müdürlüğüne teslim etmeniz gerekiyor. Sosyal çalışmacı içinise başvurunuz osym nin sitesinden olucak. Zaten iki bölümde lisans olduğu için herhangi bir sorun yaşamazsınız.

Boğuluyorum artık. Sonuç biran evvel açıklansın....

POT-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tato78 son güne kadar bekletecekler sanırım. İnsanın umudu olunca beklemek daha zor oluyor.

Üst Alt