Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
akşama aktarılır e devlet e maaşlar
bu arada atm den çekmeyen ptt kartı olmayan
pazar günü ayın 5 i olduğundan maaşlar 6 sında başlıycak ilk ödemeler kimlikle çekenler için
zafer8484 Benim daha önce vakıf sınırları dışına çıkma ve rapor süremin dolması nedeniyle birkaç kez kesilmişti ve maaşım yeniden bağlanınca geçmişe dönük maaşlarımı almıştım ama muhtaçlık sınırı geçme nedeniyle geriye dönük verirler mi orasını bilemiyorum pek.
Belki koronodan olen olur diye devlet bekliyor anlamadinizmi maaslari ondan yatirmiyor devlet uyaniklasti daha dogrusu şeytanlasti iyicene nerden bulurumda uckurus bulurum hesabinda cok zor bu devletle sonumuz ne olacak cok korkuyorm
Para gidecek diye sokaga cikma yasagi bile ilan etmedi
şu durumda böyle konuşman hiç doğru değil, aslında seni ihbar etmeli ama değmez, bütün ülke tek yürek olmuş bu derdi bertaraf etmeye çalışırken devlet çok büyük yük altına girmişken devletler batma aşamasına gelmişken senin benim devletim bize yardım için elinden geleni yapıyor, alacağın para devletin verdiği yardım be utan,
Maaşlar güncellendi arkadaşlar.E-Devlet'te Sosyal Yardım bölümünden bakabilirsiniz.Bakanın açıkladığına göre 1-7 Nisan arası 1000 TL yatırılacakmış.E-Devlet'te Hane yardımında mı gözükür,Sosyal yardımda mı gözükür,Kimliğe mi yatar orasını bilemiyorum.Düzeltme yapmak istedim.