Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 Nisan 2022 aylıkları e-devlete yansıdı mı?

Yattimi 1000 tl sizlere

Yansidi e devlete maaslar hayirli olsun

Herhalde sadece yaşlılara ve kronik hastalara verecekler 1000 lirayı. Moralim yine bozuldu.

Nerde gozukuyor bin tl

Subat ayinin 17 sinde bas vurdum yuzde 40 raporla bana 1610 tl yatmis bu toplu parami yoksa 1000 tl si yardim parasimi anlamadim

zafer8484
Yüzde 40-69 arası engellilere ödenen maaş 536,5 TL.17 Şubat'ta başvurduysan 3 aylık yatırdıklarını düşünürsek tam 1609,5 TL yapıyor.

ben bu siteyi anlamadım gitti hükümeti devlete hakaret serbest
övmek suç

mirhat
Hiç kimsenin görüşü yüzde yüz aynı değildir.Ama hakaret etmek eğer kendinize yapılmasını istemiyorsanız başkalarınada karşı yapılmaması gereken birşey.Kim hakaret ediyorki forumda ?

Sen iki maaş birden almışsın ilk magasin heralde

Millet e devletten baktim sadece 805 tl maasim yatmis,, 1000 tl galiba bize verilmicek ne diyorsunuz

Verilse zaten gozukurdu hayırlısı olsun ne diyelim

Şu zamanlarda devleti kotuleyenin kanı bozuktur

1 Nisan'da yatacak arkadaslar kimsenin dediğine kulak aşmayın kendi kendilerine mirildansinlar yatacak arkadaslar yatacak okadar

Kimsenin devleti kotuledigi yok olamazda,,Heleki bizim gibi Vatan severler varken,Konu Siyaset degil , ama haksizlik yapiliyor,Zaten calisamiyoruz adi ustunde kronik omur boyu raporlarimiz bosuna verilmedi,, Çalisirsak maaslar kesiliyor,kaymakamliga herhangi yardimda basvursa hemen red red red biraz uzuyor hasta insanlari, oyle bekliyoz bakalim ne olcak, Şu virus bitsede biz gene sigortasiz disarda calismaya devam etsek,Baska turlu gecinemiyoruz her halükarda belli,,

Annem memlekette mahsur kaldı, ben de evde tek başımayım. Buzdolabı boş, ne bulursam evde onunla idare ediyorum. Dört gözle gelecek parayı bekliyorum, umarım alabilirim.

Arkadaslar herkesin Allah yardimcisi olsun
Bu verilicek paralar engelli maasini kapsamadigi icin engelli maas olarak gozukmez egerki verilirse sosyal yardim hane yardimi kisminda cikar tek seferlik yardimlar oldugu icin ayin 1 ve 2 sine kadar oraya duserse aliriz dusmezse almayiz ama engelli maasinda gozukmedi diye umitsiz olmayin

Moralinizi bozmayın arkadaşlar yatacak bakın görün 1 nisanda

144 du kaç saatlerinde arayabiliyoz

EYVALLAH.

tam bir net yok bekleyelim arkadaslar 1 nisani herkes hesabina baksin yatanlar yazsin yatmayanlar 144 arasin

Hükümet başka, Devlet başka şey! Hükümetler gelir gider Devlet hep ordadır.gitmez ,değişmez!
bu yaşıma dek belki 20 kez hükümetler değişmiştir!
hükümeti yada iktidarı elinde tutan parti politikalarını, uyguladığı yada uygulamadıklarını eleştirmek
Devleti eleştirmek kötülemek anlamınada gelmez!
Eğer Demokrasi ise,anlamı çok seslilikse budur!
muhalefete,eleştirilmeye tahammülün olmadığı yerde demokrasi biter,başka bir şekilde yönetilen ülkedesin demektir!

Ben Fenerbahçeli olarak Başkan Ali Koç'u transferlerini,politikalarını,demeçlerini eleştirdiğimde yada beğenmediğimde,
Fenerbahçeli olmaktan çıkar mıyım?
Galatasaraylı mı yapar bu beni? kendimi bildim bileli Fenerliyim kimler geldi kimler geçti,hepte öyle kalacağım!
bilmem anlatabildim mi!

Bu gün aradım 144 hiç baglanmadan arama sonlandırıldı diyo niye öyle yapiyo gündüz aradım kontorumde vardi

Allah'ım cumhurbaskanimizi başımızdan eksik etmesin uzun ömürler versin amin

Yarın sizin için bidaha ariyacam ne derseler diyecem arkadaslar

Umarim bu parayi bekleyen herkese verirler ..😜🤑🤑😛

PFatihM
Kardeşim sana istek gönderdim.Bankada 10 TL'em var.Bana isteği kabul edip IBAN'ını atarsan sevinirim.

Annem memlekette mahsur kaldı, ben de evde tek başımayım. Buzdolabı boş, ne bulursam evde onunla idare ediyorum. Dört gözle gelecek parayı bekliyorum, umarım alabilirim.
Kardeşim sana istek gönderdim.Bankada 10 TL'em var.Bana Ibanını atarsan sevinirim.

PFatihM kardeşim istanbulun hangi semtindesin. herkezin başına gelebilir. bir birimize yakınsak yardımcı olmak isterim. ulaşırsan. en azından maaş ını alana kadar idare edersin.

Üst Alt