Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
11 de aradık 156 yı annem babamın maaş 1000 lirayı çeksinler diye
kaymakamlıktan sizi arıycaklar dedndi hala aramadılar
bida aradım saat 1 de yoğunluk var sıranız gelince arıcaklar dendi
evet bu sorun herkeste var ama tekrar tekrar denersen elbet düşüyor tabi sonra en düşük yarım saat beklemen gerek bağlanması için dün ben 1saat 3 dakika bekledim
Kardeş 03.04.20'den itibaren 1000 TL ödemeler 6 gün içersinde evlere herkese dağıtılacak.E-devletteki merkezi yardım ibaresi olan 1000 TL büyük ihtimalle ondan silinmiştir.E-devlette merkezi yardım 1000 TL'yi gördüysen ve bugün silindiyse yüzde 90 evlere dağıtacakları için millet bankamatiklere üşüşmesin diye bloke konulmuştur.Sana ikinci gönderdiğim linki zahmet edip okursan detayları yazıyor zaten.
Merkezi yardım diye mi görünüyor ? Yoksa sosyal yardım bilgileri sorgula bölümünde mi bende merkezi yardım diye bir şey göremedim e devlet de ibare olarak da
ben ikamet adresimde değilim şu an, karantinadan dolayı da gitmem mümkün değil başka şehirdeyim. eve gelseler evde yokum. yani ptt atm'lerinden alamıyor muyum kartımla hala
şu an ptt atm'lerinden aylık ve o 1000tl mevzusunu alınmıyor mu
ya da şimdi almazsam 1-2 ay sonra almaya kalksam iptal mi olacak, her şey çorba oldu.
Maaş günü gelip saat 01.00'de e-devlete sosyal yardım bilgileri bölümünde 2 tane yardım olarak gözüktü.Bi merkezi yardım diğeri 2022 yardımıydı.Maaş günüm 03.04.20'idi.Gece çekemedim 0 gözüküyodu.Aynı gün sabah 9'da gittim.1805,62 yatmıştı.Ama aynı gün bakanlık yardımların PTT'lerde sosyal mesafe korunmadığından ötürü 1000 TL'lik yardımın 1 hafta içersinde evlere dağıtılacağı kararı aldı.Durum bu.
Mantıklı bir görüş ben de bu görüşteyim. Bence eve gönderilecek. Bazı vatandaşlara bin lira ile beraber maaş da ödendi, bazılarına da sadece bin lira ödendi ama maaş ödenmedi. Bir kısmına da sadece maaş ödendi. Bin lira ödenmedi.