Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 Nisan 2022 aylıkları e-devlete yansıdı mı?

11 de aradık 156 yı annem babamın maaş 1000 lirayı çeksinler diye
kaymakamlıktan sizi arıycaklar dedndi hala aramadılar
bida aradım saat 1 de yoğunluk var sıranız gelince arıcaklar dendi

ya bir sey sorucam bu ptt'nin 444 1 788 numarasi niye çalismiyor.Hesap blokesini kaldiricam kapaniyo çalmadan.

Sonu 6 tarih,, kart ile 1000 lira ve maaşı pttmatikten çektim adana cemalpaşaptt

hsynner

evet bu sorun herkeste var ama tekrar tekrar denersen elbet düşüyor tabi sonra en düşük yarım saat beklemen gerek bağlanması için dün ben 1saat 3 dakika bekledim

an itibari ile gece saat 01.30 da adana havalimanından vakıfbank atm den 1000+805 tl çektim bilginize

E devlette odeme hazir diyor ama hesapta para yok dogum tarihimin son rakami 4 nezamn yatack hsaba

Simdikte 1000 tl e devlette gozukmuyor almadik daha sebebi ney acaba

Gozukuyordu merkezi yardim diye simdi bisey gozukmuyor

Anladim benimki ayin 5 dede edevleten neden silindi yardim bilgisi

zafer8484

Kardeş 03.04.20'den itibaren 1000 TL ödemeler 6 gün içersinde evlere herkese dağıtılacak.E-devletteki merkezi yardım ibaresi olan 1000 TL büyük ihtimalle ondan silinmiştir.E-devlette merkezi yardım 1000 TL'yi gördüysen ve bugün silindiyse yüzde 90 evlere dağıtacakları için millet bankamatiklere üşüşmesin diye bloke konulmuştur.Sana ikinci gönderdiğim linki zahmet edip okursan detayları yazıyor zaten.

gokhankurt1987

Merkezi yardım diye mi görünüyor ? Yoksa sosyal yardım bilgileri sorgula bölümünde mi bende merkezi yardım diye bir şey göremedim e devlet de ibare olarak da

ben ikamet adresimde değilim şu an, karantinadan dolayı da gitmem mümkün değil başka şehirdeyim. eve gelseler evde yokum. yani ptt atm'lerinden alamıyor muyum kartımla hala

şu an ptt atm'lerinden aylık ve o 1000tl mevzusunu alınmıyor mu
ya da şimdi almazsam 1-2 ay sonra almaya kalksam iptal mi olacak, her şey çorba oldu.

Merkezi yardim 1000 tl yazan e devlete engelli arkadaslarin da silindi mi

Benim aldığım bilgiler polislerin eve gelip vereceği idi. Ve bize geldiler, ben aldım.

Son düzenleme:
Barda5

Maaş günü gelip saat 01.00'de e-devlete sosyal yardım bilgileri bölümünde 2 tane yardım olarak gözüktü.Bi merkezi yardım diğeri 2022 yardımıydı.Maaş günüm 03.04.20'idi.Gece çekemedim 0 gözüküyodu.Aynı gün sabah 9'da gittim.1805,62 yatmıştı.Ama aynı gün bakanlık yardımların PTT'lerde sosyal mesafe korunmadığından ötürü 1000 TL'lik yardımın 1 hafta içersinde evlere dağıtılacağı kararı aldı.Durum bu.

Nisan Engelli Maaşı Yattı mı

Normalde her ayın 7 sinde engelli maaşım yatar, bu gün gittim yatmamış. E devlette de "hazırdır" ve "devam ediyor" yazıyor. Sorun yaşayan var mı?

feylefus

eve göndermeye başladılar ya görevliler üzerinden, acaba kart işlemlerini kapattılar mı millet ptt'de yoğunluk yaratmasın diye.. bilemiyorum.

tekrar denersen sonucunu yaz hocam.

Marcus

Mantıklı bir görüş ben de bu görüşteyim. Bence eve gönderilecek. Bazı vatandaşlara bin lira ile beraber maaş da ödendi, bazılarına da sadece bin lira ödendi ama maaş ödenmedi. Bir kısmına da sadece maaş ödendi. Bin lira ödenmedi.

Nisan ayı engelli maaşı çekmeyen var mı?

Ben çekemedim yatmadı benim gibi sorun yaşayan var mı

Jokersiz45
Kardeşim e devlette kontrol ettinmi,maaş ile ilgili ne diyor.
Devam ediyor,yaziyormu.
Yada o bölumde ne yaziyor.

E devlet şifrem yok bakamadım ama bu ay hesaba para geçmedi ne oldu bu ay

Üst Alt