Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
zaferin yazdıkları hakaret deilmi yani devlet şeytanlık yapıyomuş
ölsünlerde maaşları çekemesinler diyo
başkanımız yardım kampanyası başlatıyo 7 aylık maaşını bağışlıyo
o şeytanlıktan bahsediyo
Arkadas lar engelli bir arkadas aramıs 144 adına 1000 TL yatmıs 6 7 nisanda gidip cekebilecegi söylenmiş e devlet gözükmüo arkadas lar hatlar yogun aramadan dolayı kilitli kesin bilgi
Engelli maasi ve elektrik destegi aliyorum Ptt kart yok bende cuma gunune gelio odeme gunu digip sorariz umarim aliriz e devlette hane yardimina guncelleseler kimsenin kafasinda soru isareti kalmiyicakti umarim guncellenir yarin
annem veya babamın üzerine çıktıysa bu 1000 lira nasıl çekcekler
yaşları 70 bide ptt kartlarıda yok telefonda kullanmıyoz üçümüz
sizden ricam siz arayıp soramazmısınız napcamızı
Telefonundan Ad Soyad TC kimlik nonu ve sormak istediğin bilgiyi yazıp 144'e gönderirsen müsait olduklarında sana geri dönüş yapıyorlar.Mesajı yazmadan önce telefonunda sms iletim raporunun açık olmasına dikkat etki mesajın 144 tarafından alınıp alınmadığını anlayabilesin.
Googleye 1.000 tl yardım yazdıgınıZda çıkıyor yarın ödemeler başlıyor hesabı olanlar ptt karta ptt kartı olmayan tc kimlige yatıyor ayrıntıları googleue yazınca ögrenebilirsiniz
arkadaşlar bi engelli sitesinde okudum
ptt ye gitmiş sormuş bu vatandaş hem 1000 lirayı hem engelli maaşını aynı anda çekicen demişler
doğum tarihide son rakam 0 5 miş
ptt yoğunluğundan bazı 1000 liralık yardımlar hesaplara geçmemiş olabilir kimlik kartınızla bi sorun ptt memuruna eğer size cıkmamış aileden birine çıkmamışsa adres belli sosyal yardım kurumu
Bu nasıl iş anlamadım. Sözde herkese yarayacak bir ekonomik destek paketi diğer aile yardımı adı altında dün başvuru olarak görünüyordu bu gün reddedildi feshedildi yazıyor. Kime ulaşacağız bunun için. 144'e ulaşmak zaten hiç mümkün değil hat düşmüyor