Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 Ocak'ta 2022 aylıkları ne kadar olacak?

Koylugenc
2022 de ödeme başlangıcı başvuru tarıhınden oldugu için size ocak şubat maaşını verırler şubatta 672 x 2 : 1344 tl almanzı gerekıo

(ben)
baktım

Her an etiketlerim bilgine güveniyorum

Eşim yüzde 40 engelli maaş alıyor ama engelli bakım merkezinde çalışmak istiyor SGK olarak engelli maaşı kezilirmi

Teşekkürler

Eşim engelli ben SGK yerde çalışsam bu esimin engelli maaşı kesilmesi sebep olurmu

Kaya0909

Gelir kriterlerini aşarsanız kesilir. Bu da 2020 yılı için fert başına 701,32 TL'dir.

Askeri ücret çalışacağım hanede sadece ben caliscam SGK olarak G0 (Asgari ücretin 1/3'ne kadar) gelir testi benim boyle

engelli aylığımı bu ay ptt'den almasam bir sonraki aya devreder mi, sonraki ay topluca alabilir miyim, bir sorun olur mu

Hayır sorun olmaz toplu alabilirsin 10 ay maasini biriktirenin almayanin aylığı kesilir

Kaya0909
aü 2324 siz 2 kişisniz 2324 / 2 :1162 bu durumda alınan 2022 maaşı kesılır

Marcus
alabilirsinde süreklı hale getrıme bellı bı süre almadınmı maaşın gerı döner ve kesılır 1 sefere mahsus sıkıntı olmaz

mka yardimci olurmusun bi konuda kardeşim sigortalı işe girdi 15 gün calistı işden ayrıldı şimdi bu 15 gun icinde SYDV sisteme düşmüşmudur bu 15 gün caliştigi gunler icinde

Suskun çocuk

bildiğim kadarıyle her ay'ın 25 inden önce düşmüo.1 hafta sonra bakarsanzı görunebılır.25 ve sonrası görunuo

Suskun çocuk
eğer çalışan kardeşiniz engellı ise sıstemde görunduıgu an isterse 1 gün olsun 2022 kesılır.işten çıktıgı içinde tekrar başvuru edersıız ve yenıden şartlarınız tutuosa almaya devam edersınız
engellı sız isenız , çalısan kardeşınız değilse o zaman o 15 gün için alacagı ücrete bakarlar gelır sınırnı geçirecek bi mıktar degılse bişi olmaz maaş devam eder

mka engelli benim kardeşimin bi rahatsızlığı yok o 15 gun calisti cıkti işden birde bişi sorcam gecen gun SYDV gittim 2022 ayliklari gelire dahil ediliyomu dedim evet dahil ediliyo dedi

2022 ler gelire dahil edilmez sadece evde bakım gelire dahil edilir diye biliyorum

Suskun çocuk
kardeşinizse sıkıntı olmaz.
SYDV gittim 2022 ayliklari gelire dahil ediliyomu dedim evet dahil ediliyo dedi
soruyu nasıl sordunuz 2022 maaşı alırkene 2. bir engellı için 2022 ye başvuracam o zaman aldıgm dahıl edılırmı dıe sordun nasıl sordugnu tam bilmek lazım

engellı maaşları farklı maaşlara başvuruda dahıl edılır aynı maaş için başvuruda kaç tane alınırsa alınsın aynı maaş oldugu için dahil edilmez
hanede 1 tane ebm alan varken bir 2. engellı için ebm ye başvuru edılırse 1. engellı için alınan ebm, ebm gelır hesabına katılmaz
ebm ye başvuran birisi 2022 alıosa o zaman ebm için gelri hesabı yapılırken alınan 2022 maaşı ebm hesabı yapılırken gelıre dahıl edılır.

hanede 1 tane 2022 alan varsa ve ikinci bir engelli için 2022 ye başvuru edılırse o zaman alınan 2022 maaşı 2. engelli için yapılan başvuruda gelır hesabına dahıl edılmez
2022 ye başvuran birisi ebm alıyosa 2022 gelir hesabına almıs oldugu ebm dahıl edılır.

Adres

Merhaba arkaşlar ben adres değişikliği yaptım. Maaşımı bağlarken ev sahibim akraba olduğu için noterde kontratı imzalatmam gerekiyormuşm. Bunun için ne kadar ödemem gerekir bilgisi olan var mı?

Üst Alt