Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 Ocak'ta 2022 aylıkları ne kadar olacak?

Hani ya bu hafta yayınlıcakti 2022 maaşlarini kalem abla

Kalem abla evde toplam 6 kişiyiz babam ve ben egelliyiz iki kardeşim sigortali işe girdi babam ve benim 2022 aylıklarımız kesilirmi yarďımcı olurmusunuz

Bi sorum daha olacak 2022 maaşları gelire dahil ediliyormu

Selam arkadaslar maas yatmamıs kartla baktım alan varmı acaba ? Pazara geldı dıyemı boyle acaba

Arkadaşlar,
bu işi yakından takip ediyorum. Aylık miktarlarınızı merak ettiğinizi biliyorum. Kesin miktarları öğrenmek istediğinizi de biliyorum.
O yüzden memur katsayısının kesinleşmesini bekliyorum. Enflasyon farkına göre memur katsayısı Maliye bakanlığı tarafından yeniden düzenlenecek. Genelde bu işlem 4 Ocak gibi olurdu. Lakin 4 Ocak Cumartesiye geldiğinden bu iş pazartesiye kaldı.
Pazartesi günü Maliye Bakanlığı Memur katsayısını enflasyon farkına göre düzenleyip ilan edince ben de hesapları yapıp akşama 2022 aylık miktarlarını yayınlayacağım.
Yarın okuldayım 4'e kadar. akşam yedide ise sendikada olmam lazım. Eve gelişim 9'u bulur galiba.
özetle yarın memur katsayısı açıklanırsa ancak akşam 9'tan sonra miktarları açıklayabilirim.
NOT: BU arada 2010 bütçe kanunu Resmi Gazete'te yayınlandı. Ben de inceledim. Malesef gösterge rakamları 5 yıldır olduğu gibi yine aynı, değişiklik yok.

yarın akşam görüşmek üzere inşallah:)

Arkadaşlar,
bu işi yakından takip ediyorum. Aylık miktarlarınızı merak ettiğinizi biliyorum. Kesin miktarları öğrenmek istediğinizi de biliyorum.
O yüzden memur katsayısının kesinleşmesini bekliyorum. Enflasyon farkına göre memur katsayısı Maliye bakanlığı tarafından yeniden düzenlenecek. Genelde bu işlem 4 Ocak gibi olurdu. Lakin 4 Ocak Cumartesiye geldiğinden bu iş pazartesiye kaldı.
Pazartesi günü Maliye Bakanlığı Memur katsayısını enflasyon farkına göre düzenleyip ilan edince ben de hesapları yapıp akşama 2022 aylık miktarlarını yayınlayacağım.
https://www.memurlar.net/haber/8775...r-memur-ve-emeklilerine-nasil-yansiyacak.html
böyle bir haber katsayı ile ilgili ama ne kadar güncel bilemiyorum [FONT=&quot]Açıklanan enflasyon rakamları sonrasında [/FONT]memur[FONT=&quot] ve [/FONT]memur[FONT=&quot] [/FONT]emekli[FONT=&quot]lerine yansıtılacak [/FONT]5,5 oranındaki zamma göre 01/01/2020-01/07/2020 döneminde geçerli olmak üzere; Aylık katsayısı (0,146074), memuriyet taban aylığı göstergesine uygulanacak taban aylık katsayısı (2,286446), iş güçlüğü, iş riski, temininde güçlük ve mali sorumluluk zamlarının aylık tutarlara çevrilmesinde uygulanacak yan ödeme katsayısı ise (0,046325) olarak belirlenecektir. özeti bu
Y

Barda5

Enflasyon zam oranını zam oranı da katsayıları belirlediğini biliyorum. O yüzden orada ki haber büyük ihtimal doğru. Ancak ben bu hesbın nasıl yapıldığını bir türlü bulamadım.
Kalem Hanım Zam oranından katsayı hesabını bulma konusunda bilgiye sahip misiniz?

Kalem abla bi tane evim var, bi tane de apartım var apartım 500 TL kirada işten ayrılmayı düşünüyorum, bana engelli aylığı bağlarlar mı?

Salim G.

(Memur maaş katsayısı çarpı gösterge rakamı : sonuç )diye biliyorum ben ama

maliye bakanlığı memur katsayısını 5-10 dk önce yayınladı. 2022 aylıklarını hesaplayıp birazdan yayınlayacağım.

Bu maaşla nasıl yetecek cok cok yetersiz evli olan ve çocuğu olan biri olarak diyorum çalışmiyoruz 537 TL yeterlimi

Herkese iyi akşamlar bi sorum olucak benim evde bakım aylığım bu ay başlayacak e devlette ödeme tarihi yazan tarihte mi bankadan alabileceğim ? Biri yardımcı olur mu?

Ohhh ohh ne çok zam yapmışlar 40 lira bozdur bozdur harca bitiremeyiz biz bu parayı yaw :D

Kalem melek hanım tarafından hazırlanmıştır

1.01.2020 - 30.06.2020 döneminde geçerli olmak üzere 2022 aylık miktarları şu şekildedir:

65 yaş üstü yaşlılık aylığı: 672,81 TL / tam miktarı: 672,808087 TL

%40-69 engelli aylığı: 537,08 TL / tam miktarı: 537,080903 TL

%70 ve üstü bakıma muhtaç engelli aylığı: 805,62 TL / tam miktarı: 805,621355 TL

18 yaş altı engelli yakını aylığı: 537,08 TL / tam miktarı: 537,080903 TL
.................................................. .......................

01.01.2020 - 31.12.2020 tarihlerinde geçerli olmak üzere 2022 aylıkları için kişi başına düşen aylık gelir sınırı, 701, 32 TL olmuştur.
(Tam miktarı: 701,323333 TL)

NOT 1: ilk defa aylık alacak olanlar, aylık başlangıç tarihinden 1 Şubat'a kadar birikmiş ödeme ve Şubat maaşlarını Şubatta toplu alacaklardır. ilk defa Şubat'ta 2022 aylığı alacak olanların Şubat'ta ne kadar alacaklarını ve ödeme günlerini -istedikleri takdirde-ayrıca hesaplarım. bu hesabı yapmam için, ayrı başlık açarak aylık başvuru tarihini, rapor oranlarını ve doğum yıllarını yazmaları kafi.

NOT 2: Ocak aylığını alanlar, Şubat'ta 1 aylık farkla birlikte şu miktarda alacaklar:

65 yaş üstü yaşlılık aylığı= 707,83 TL / Tam miktarı: 707,825559 TL
( % 40- 69 ) engelli aylığı= 565,03 TL / tam miktarı: 565,034217 TL
( % 70 ve üstü) Bakıma muhtaç engelli aylığı= 847,55 TL / tam miktarı: 847,551327 TL
18 yaş altı engelli yakını aylığı= 565,03 TL / tam miktarı: 565,034217 TL

2022 aylıklara dahil ediliyor SYDV müdürü arkalar burada bu bilgiye cevap verebilcek varmı evde 2 kişi sigortalı calişan var babamla ben engelliyim evde toplam 6 kişiyiz çalişan kardeşlerim biri 2800 biride 2300 alcak engelli maaşlarimiz gesilirmi

hanede sigortalı oldumu engelli aylığı kesilir diye biliyorum fona sordun mu

Slm babamın 2022 yaşlılık maaşına başvurduk 4 aralık başvuru 9 ocak kabul edildi buna göre ne kadar alırız toplam saygilar

700 falan alırsınız

başvuru tarihinizden itibarek 2 aylıkta alabilirsiniz kalem hanım görse o cevaplarda

Babaniz için 65 maaşı na baş vurdunuz tahminen 2.000TL üstü gibi alır tahminen

Slm babamın 2022 yaşlılık maaşına başvurduk 4 aralık başvuru 8 ocak kabul edildi buna göre şubatta ne kadar alırız toplam saygilar

Suskun çocuk
kardeşler 2800 +2300 :5100 tl alacak başka heç bi gelirniz olmasa bile 5100 / 6 : 850 .2022 de gelri sınrı 703 tl oldugu için 2022 ler kesilir gelir sınırını geçtıgınız için
not:eğer kırada ikamet edıosanız ve bşka heç bi gelirniz yoksa emsal kira bedeli gelirden düştüğü için kırada ıkamet etmenızden dolayı 2022 ler kesılmeyebilir bu emsal kıra bedelının mıktarına baglı.

asidadaş
engellıler 18 yaş üstü ise ki babası halıyle büyük babanın maaşı gelır sınırını geçmezse kesılmez .soruyu soran arkadaş 18 yaş üstü ise yıne gelır sınırını geçmıosalar maaş kesılmez..engellı maaşı alırken sıgortalı olursa o kişinin maaşı kesılır
sizin dediğiniz durm 18 yaş altı engellı yakını için geçerli.engellının anne ya da babasından biri sigortalı çalışan olursa maaş baglanamz

koro7412
65 yaş üstü yaşlılık aylığı 672,81 TL oldugu için bahsettıgınız mıktarı alamaz

Mka kardeşim ne kadar alır toplam tahminen şubatta saygılar

Üst Alt