Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 Ocak'ta 2022 aylıkları ne kadar olacak?

Mika kardeşim sabahtan buyana arastiriyorum bulamadım zamsiz maaş kacpara 2022

belki 60 lira yazmışlar 60 lira zammın hayali bile güzel

01.01.2020 - 31.12.2020 tarihlerinde geçerli olmak üzere 2022 aylıkları için kişi başına düşen aylık gelir sınırı, 701, 32 TL olmuştur.
[SIZE=1](Tam miktarı: 701,323333 TL)[/SIZE]

2020 asgari ücret için bkz: https://www.ailevecalisma.gov.tr/tr-tr/asgari-ucret/

NOT: 2022 aylık miktarlarını ocak ayının ilk haftasında hesaplayıp ilan edeceğim.

benim tahminimde 45 lira zam olur 100 de 40 70 arası rapora

tamda kalem hanım aydınlatır bizi dicektim ablamız geldi hoşgeldiniz kalem hanım

40 60 arası zamin neyi ocağın ilk haftası acciklancaak bilmiyorum heralde 2022 maaşı 900 bulacak 😅😅😅😅

pazara dekgelince pazartesi alınıyo
cumartesi ye dkgelen cuma

Yuzde 70 ve üzeri 810 lira felan alır şubata da 1 aylik farkiyla 860 felan alır hesap beli kitap beli dedigim rakamın aşagı yukarai bu zam gelir

mka kira 600 bu durumda hem 2022 hemde ebm alabiliyorum doğru mu?

663 lira çıkıyor bu durumda kesilmez 2022 maaşım

Pardon 665 TL çıkıyor mka

Şu 2020 şubat ayınında ne kadar oldugunu birileri ne kadar alcagimizi bizde bilelim

Tahminen 40 tl ile 50 arası bir zam olur,

Arkadaslar 3 ocak cuma gunu aralik ayinin enflasyonu belli olcak ve ayni gun yani 3 ocak cuma gunu verilen zam oranlari belli olcak

Kalem merhaba melekcim Eşim asgari ücretle çalışan ben 2022 maaşı alıyorum oranım %49 ev kira 600 TL başka mal mülk gelir yok ve kızım için evde bakım maaşı için başvurdum büyük ihtimalle kabul edilecek bu durumda benim 2022 maaşım zamlı haliyle kesilirmi sizce

Tüm gelir kişi başı (2020 yılı itibariyle kişi başı 702 tl yi geçmiyor, evin emsal kira bedeli gelirden düşüldüğü için avantaj sağlar.

arkadaşlar ortalığı velveleye vermeyin
cuma günü saat 8 den sonra kalem hanım kuruşu kuruşuna hesaplayıp bildircekbize
şubatta ne kadar alcaz onuda hesaplıycak

pardon saat 8 derken 20

Bu söylediklerin herhangi bi bilgi varmi kalem abla bu hafta yayinlicam dedi ama hehangi bir bilgi paylaşmadı sanırım bugun paylaşir bizimle

Ocak ayın maaşı bi zam gelmedi şubata alcaz zamlı maaşları

Üst Alt