Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 Temmuz 2022 aylıklarının ödenmesi!?

Tekprens

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
5
Eskiden erken yansıyordu artık çok geç oluyor neden acaba birde bu ay farkıyla birlikte alacagız degilmi toplam kaç para alacagız bilen varmı

yok yine aynı maaşı alacağız ağustosta temmuzun zammıyla beraber yatırılacak yani 50 lira zam gelirse temmuzda yine 805 ağustos 905 eylül 855 devam edicez

Kızım hasta

zamlar 3 temmuzdaki enflasyondan sonra belli oluyor, maaşlar 1 temmuza kadar yatmış oluyor, temmuz zammı ağustos aylığında yatıyor

Kızım hasta
bende öyle hatırlıyordum haziranda belli oluyor temmuzda alıyoruz sanıyordum ama malasef öyle değlmiş

Evet sanirim pazartesi gunu maaslarimizi aliriz

Güncelleme yapılmadığına göre 3 Temmuz u bekliyorlar

3 Temmuz daki enflasyon açıklamasını bekliyor olabilirler ondan güncellenmiyor bence. 5 Temmuz da zaten çekime hazır olur gün ayırımı olmadan

Maaşlar hemen yatmaz arkadaşlar 3 sünde güncellenir 5 sinde yatar maaş zam ne zaman ne kadar olcak onuda bilmiyorum

temmuz maaşı

Yardım TürüYardımın Fayda SahibiYardımın Hak SahibiBaşvuru TarihiSon Ödeme TarihiSon Ödeme MiktarıSon Ödemenin DurumuYardımın DurumuToplam Ödeme TutarıVakıf Bilgisi
Engelli AylığıADİL S -ADİL S -22/01/2016805,62 TLödeme çekildiDevam Ediyor30.453,58 TLİLKADIM-SAMSUN Orhan Gencebay Cd.No:8 ilkadım/samsun Tel No: 03624452029

Yardım TürüYardımın Fayda SahibiYardımın Hak SahibiBaşvuru TarihiSon Ödeme TarihiSon Ödeme MiktarıSon Ödemenin DurumuYardımın DurumuToplam Ödeme TutarıVakıf Bilgisi
Engelli AylığıADİL S - ADİL S - 22/01/2016805,62 TLödeme çekildiDevam Ediyor30.453,58 TLİLKADIM-SAMSUN Orhan Gencebay Cd.No:8 ilkadım/samsun Tel No: 03624452029

arkadaşlar aylığım durdurulmuştu tekrar bağlandı yalnız vakıftaki bir memurun hatası yüzünden 3 ay maaş alamadım başvuruyu yanlış almış ben engelli aylığının tekrar bağlanması için dedim o memurda normal yardım başvurusu sanmış yaklaşık 20 gün önce tekrar gittiğimde diğer memur başvuruyu tekrar aldı ve bir gün sonra tekrar bağlandı ama henüz maaş yatmamış acaba temmuz maaşları yatmış olanlar varmı bilgisi olan yazsın lütfen yada bir sonraki aymı hesaba yatar ?

Temmuz maasi henuz guncellenmedi kimsede..persembe yada en gec cuma gunu guncellenir

Artik 5 inde guncellenip hemen herkese dagitiyorlar

Pazartesi gunu herkes ceker diye dusunuyorum

E dwvlwte yansidi simdiki soru ne gun cekebilecegimiz

Arkadaşlar gidip bakayım ben yattıysa haber ederim ptt kapının önünde zaten 🤷

Derbeder_55

Evet guncellendi ama acaba ne gun cekebilecegiz yine erkenmi cekilecek yoksa gunumuzumu bekleyecegiz

Güncellendi. Hesaba baktım para gözükmüyor.sanırım herkes eskisi gibi gününde alacak maaşını.

Yarin odenmeye baslayabilir .gece yarisindan sonra imkani olan varsa hesabindan yada ptt hesabindan kontrol edebilirler..yada ptt cagri merkezi bilgi verebilir

Ptt musteri hizmetlerini aradim ve bu ay gununde verilecegini soyledi yani ben bu ay 9 unda alacakmisim

Üst Alt