Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 Temmuz 2022 aylıklarının ödenmesi!?

Merhaba arkaşlar ben adres değişikliği yaptım. Maaşımı bağlarken ev sahibim akraba olduğu için noterde kontratı imzalatmam gerekiyormuşm. Bunun için ne kadar ödemem gerekir bilgisi olan var mı?

@busbus

Zam bir dahaki ay farkiyla birlikte

@Fthalbs42

Ben 144 ude aradim pttyide aradim ikiside maasimi 9unda alacagimi soyle erken aliyorduk bir kac aydir dedik simdi 9 unda dediler

bana maaş yeni bağlandı dün ben de aradım bana da sizin bu ay ödemeniz görünmüyor Ağustos’ta alırsınız dedi. Fakat bugün ödemeniz hazır diyor. Bence vakıf 144 ve postahanenin bu durumdan haberleşe olmuyor. Çünkü pandemi parasıda aldım o zamanda sormuştum ne zaman ödenir diye henüz belli değil demişlerdi sorduktan 2 saat sonra hesabıma geçti para

Bilgi konusunda yorum yapan arkadaşların daha çok bilgisi olduğunu düşünüyorum. Vakıfın söylediği hiç bşy doğru çıkmadı ne ödeme günü ne maaş tutarım ne onaylanan tarih ve bir kaç kez farklı kişilerle görüştüm. Bugün anlamdım ki bana hepsi yanlış bilgi vermiş :)

Benim tahminim ayın 5 inde yatar postane çalısanları insanları başından savmak için çalışır bir tutumu var malesef

her sene temmuzda zam olurdu merak ettim yansimadi diye agustosta yansir o zaman

5 inde ceken olursa yazar zaten burdan bizde gider cekeriz ;)

En kötü ihtimal altısında yatar diye düşünüyorum bekleyip görecegiz

PTT müşteri hizmetlerini aradım ödeme günü 9u olarak görünüyor dedi.

gokhan0078

Müşteri hizmetleri her zaman resmi, direkt onlara gönderilen ve muhtemelen revize edilmemiş ve e-Devlet üzerinden sizin doğum tarihinizin son gününe bakarak bu açıklamayı yapıyor olabilirler. Ama yine de en mantıklısı ayın 5 ve 6'sında gidip ATM'den bakiye sorgulamak bana göre.

Oyuncağa döndürdüler biri beşi altısı onu yahu ya değiştirin adam gibi yada gününde verin millet sizin keyfinizle hareket ediyor onca zar zor geçinmeye çalışan arkadaş yoruluyor yoruyorsunuz insanı valla ayıp valla

2022 Aylıklarına % 5,7 oranında zam yapılacaktır
TÜİK'in açıkladığı rakamlara göre, memur ve emekli maaşlarına ilk 6 ayda gerçekleşen enflasyon olan yüzde 5,75 oranında artış gelecek.

Barda5

30 lira zam harca harca bitmez tesekkurler mithat ve zorro havalara ucmustur

Bu ne acele ya. Herkes strese girmiş. 1.3.5.7 ne farkeder? Zaten aldığın gün bitiyor para.. Nasılsa alacak herkes. Bi sakin olun.

E devlette ödemeniz hazır diyo bugün çekilir mi yoksa aylık için pazartesi gününü beklememiz gerekiyo

Maaşı boşverin sakaryadaki patlamayı düşünün Allah yardımcı olsun

Fthalbs42
Maasi bosmu verelim o maasla geciniyoruz biz herkesin tuzu kuru degil patlamaya gelincede olenlere allahtan rahmet yaralilara sifa versin insallah

En kötü ihtimal herkes doğum tarihine göre al herkesin toplu sekilde ayın 9 unda alması ımkansız

Arkadaslar engelli ptt maaş kartı çalışıyor mu değişecekti ya ben daha çıkartmadim da

% 80 Engelli maaşı ve evde bakım ne kadar oldu bilen var mı?

Üst Alt