Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 Temmuz 2022 aylıklarının ödenmesi!?

Doğum tarihi son rakamı 9 olanlardan alan olursa ya da gününden önce alan olursa bilgi verirse seviniriz.

Saat 00:00'ı geçti, Çeken arkadaşlar varsa yazsın lütfen aynı şekilde bende rica ediyorum. Onun dışında, sabah 6'ya doğru ATM'ye yol alacağım, tekrardan yazarım.

Bakiye sorgulamak icin pttbank uygulamasını indir teline ve kartının bilgilerini gir ordan bakiyeni gorebilirsin

Ben 6sinda aliyorum.simdi gittim pttye baktim ama henuz yatmamis

537 tl aldım ben ayın 9 sunda alınıyordu şimdi aldım

Benim de 9unda fakat şuan PTT şubesine geldim sizin 9unda dedi

Ben 8 inde alıyordum baktı maaş yatmamis

144 ve PTT 9undan önce ödenmez diyor. Kardeşim bizimkiler neden yatmamış olabilir ya da senin ki neden etken yatmıştır

Benim normalde dün almam lazımdı pazar diye yatmamıştı bugün alabilir miyim

Alabilirsiniz. Ödeme tarihi gelmeden erken çeken var mı biz onu soruyoruz. Tarihi gelenler çekebilir

Yaw erken çekebilirsiniz tekrar sordum sistemde gecikme var diyor sizede yatar acele etmeyin 11 12 gibi çekin

Kardeşim yanlış anlama güvensizlik gibi olmasın teyid amaçlı soruyorum başka erken çeken var mı?

Şimdi ATM'den geliyorum. Benim maaşım yatmamış. Sekizinde çekiyordum. Herkes gününü beklicek galiba.

Yorumlara bakildiginda herkesin gununde alacagi gozukuyor

Üst Alt