Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 Temmuz 2022 aylıklarının ödenmesi!?

Yok arkadaşlar tekrar postahaneye geldim yok. Arkadaş bizimle ya alay etti ya da maaşının gününü bilmiyor

Olum ne alaysı 9 sunda maaş alıyom diyorum erken aldım atmden çektim

Sen hayla ne diyon gel makbuz var ınstadan mesaj at

Senin sözüne itimat ederek 2 sefer hemde yürüyerek postahaneye geldim. Demek bi tek sen aldın senin haricinde daha erken alana denk gelmedim

makbuzu burayada atabilirsin kişisel bilgilerini sil doğum tarihin ve bu gün çekilmiş dekontu at bakam inanalım amacın dalgaysa sadece günah kazanırsın beddua alırsın zor şartlarda yaşam mücadelesi veren bireylerle dalga geçmeyelim

bende sekizinde aliyorum simdi baktim atm'ye para yok

Bende 9 unda alıyorum baktım şimdi atm ye yatmamış

Abilerim , ablalarim , kardeşlerim
Bu ay ödeme çokluğundan bence maaşlar geç yatar , hala e devlette güncel değil benim ve ödeme günüm yarın .
Emekli ikramiyesi , zamlar felan derken ödemeler gecikir bu ay fikrimce ..

Sadece varsayım di , hayırlı olsun alanlara inşallah bizlerde yarın alırız günümüzde ..
Şimdi bı soru soracağım benim adres değişikliği nedeni ile 3 ayda durdurulmuş tu benden raporumun kopyasını istediler yeniden verdik onayladı şimdi yeniden devam ediyor yazio , geri dönüşüm alamadığım ayları alirmiyim ...
Birde önceki raporum 69 du, bu istedikleri raporum 80..

Arkadaşlar gününüz ayın kaçı idi bugün çektiniz onuda söyleyin

Henüz gününden önce çeken yok. Bi arkadaş çektiğini iddia ediyor ama inanma ben oyuna geldim iki sefer yürüyerek postahaneye gittim :)

Gecen ay herkes 5.de almisti herkes yazmisti aldik diye ben dahil bu Ay normale donmus Gorunen herkesin gununde cekicegi bu sicaklarda kendinizi yormayin arkadaslar gununuzu takip edin saglikli gunler

Bugün 0-5 ve 1-6 ile bitenler almış olması gerekir. Diğerleri alamaz da.. 0.5.1.6 alan varsa yazsın.. Onlar da almadıysa bir sorun var demektir.

Mhmtflzz

Hayır, muhtemelen alamazsın. Geriye dönük ödemeler sadece rapor yenilemede yapılıyor diye biliyorum. Keza, adres değişikliğini daha önceden bildirmediğin için muhtemelen aylığın kesildi veyahut o yüzden kesilmediyse bile zaten adres değiştiğinde aylık otomatik kesilir ve bildiğim kadarıyla yeniden bir gelir tespiti yapılır, memur eve gelir fotoğraflar çeker dosya açar ve dosyayı mütevelli heyetine gönderir, heyet görüşür ve aylığın onaylanır. Bana kalırsa muhtemelen geriye dönük ödeme alamazsın. Keza, geriye dönük ödeme almışsan zaten e-Devlet üzerinde "Son Ödeme Miktarı"nın hemen altında kaç TL alacağın yazmaktadır.

Bu arada artık %70 ve üzeri olan aylığa terfi etmişsiniz, yaklaşık olarak 300 TL daha fazla aylık alacaksınız. Ayrıca, size tavsiyem bu gibi durumları heyetle görüşmeniz. Yani, geri ödeme yapılacak mı diye bunu da daha önce sorarsınız bir daha aynı durum başınıza gelirse ki daha net bilgi edinebilmiş olursunuz bu sayede.

Arkadaşlar, herkes ödeme gününde parasını alabilecektir. ödeme gununuzden önce paranızı çekmeniz mümkün değil.
ödeme günü hafta sonuna gelenlerin ödemesi ise genel prensip olarak;
ödeme gunü cumartesiye gelenlerin Cuma gunu,
ödeme günü pazara gelenlerin pazartesi günü ödemesi yapılır.
Fakat bu durum PTT şubeleri tarafından farklı olarak uygulanabilir. cumartesi ve pazar olanların ödemesi pazartesi ya da cumadan ödeyebilirler. hafta sonu konusunda PTT şubeleri farklı uygulama yapabilir ama,
ödeme günü hafta içine gelenlerin ödemesi kesinlikle ödeme gunu ve sonrasında yapılır. öncesinde asla!

Mhmtflzz

e-devlette aylık durumun "devam ediyor" yazıyormuş. demek ki aylığın tekrar baglandı. ama bu demek değildir ki ödemen bu ay yapılacak. eger e-devlette ödeme miktarı yazmıyorsa (güncellenmemişse ödemeni bu ay alamazsın. agustosta alırsın.
aylık açılmış ama işlemlerin yetişmemiş yani. ama ödeme miktarı yazıyorsa durum değişir:)

adres değişikliği sebebi ile aylığın durdurulmuş. işlemlerin ardından aylığın tekrar baglanmış.
bu durumda aylığının durdurulduğu tarihten ilk ödemeni alacağın dönemin ay başına kadar sana toplu ödeme yapılacaktır.
rapor oranında değişiklik olmuş. %70 ve üzerine çıkmış oranın.
Bu durumda yeni raporunun kurum kayıtlarına geçtiği tarihi takip eden ilk ay başından itibaren aylığında yükseltme yapılacaktır.
bu tutarların hepsi hesaplanıp agustosta tarafına toplu ödenecektir.

Herkes gününde alacak pandemi öncesi nasılsa öyle olcak eken çektim diyene itibar etmeyiniz

Aydinlattiginiz için teşekkür ederim ..Devam ediyor yazıyor fakat miktar ve ödeme hazırdır durumu yok şuan ..
Kalem

O halde agustosta alacaksın ablası. boşuna PTT şubelerine gidip gidip kendini harap etme.

Bugün ayın 6'sı..0.5.1.6 alması gerek...
'günü' dediğiniz bugün..
Ama alan varsa da kimse yazmamış..

Benim doğum tarihimin sonu 1 bugün almam gerekiyordu ve ödememi aldım arkadaşlar kısaca herkes gününü beklesin.

Merhaba lar benim günüm ayın 6 sında ve aldim Kalem abla ben raporumu yukseltebilmeyi çok istiyorum bu mumkunmu esansıyel tremör hastasıyım yüzde 40 sürekli raporum var 2014 te almıştım çok arttı hastalığım gitsem rapor süremi degisirler diyede korkuyorum..lütfen bilgi vverirmisiniz bana

Ben dün ptt ye gittim maaşımın eve geleceğini söylediler bu saate kadar gelen olmadı bekliyorum

denizakdemir
Banada pandemiden dolayi eve geliyordu bugun pttye gidip kendim cektim hatta sordum artik evlere dagitim olmuyucak denildi tabi sehir ve bolge bolge degisebiliyor heralde

Benim ödemem gunum bugundu az önce cektim maasimi

Üst Alt