Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2021 EKPSS/Kura Tercih Kılavuzu Açıklandı!

MusaT.

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
3
Bekleyen herkese hayırlı olsun arkadaşlar, tercih listesi açıklandı. Tercih konusunda tecrübeli arkadaşlar biz ilk defa tercih yapacak olanlara bir tavsiyede bulunacaksa severek okurum. Lisans puanım 87.02 ön lisans da ise Bilgisayar programcılığı mezunuyum. MEB VHKİ ve Bilgisayar İşletmeni kadrolarını yazmayı düşünüyorum.

Edit: Kılavuza şuradan ulaşabilirsiniz

MusaT.

Bıranş sıralaması? O halde siz 4001 kodlu yerleri tercih edeceksiniz.

E.HİLAL
Lisans bıranşım işletme sıralamam 61 fakat onun pek bir önemi yok o alandan alım yok. Memur, VHKI ve Bilgisayar işletmeni kadrolarını yazacağım.

bu kura ılkögretım mezunları ıcın degılmı ne lısansından bahsedıosunuz bende kuraya katıldım nasıl tercıh yapmamız lazım kı

rabia_55

Hem kura hem de sınav tercih listesi yayınlandığı için başlığı o şekilde attım, evet doğru kura yalnızca ilköğretim mezunları için. Ben EKPSS sonucuna göre olan tercih hakkında yorum yapıyorum.

Ben tercih yaparken dikkat etmedim, ama 2018 e-kpss puanı 4 yıl geçerli diye söyleniyordu, tercih yaptıktan sonra aklıma geldi hangi yılın puanı ile tercih yapacağımı seçmem gibi bir şey yoktu şu durumda hangi puan ile tercih yapmış oldum?

Ortaöğretim memur kadroları için kimler nereyi tercih etmek istiyor?

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8 gıda mühendisi/ziraat/balıkçılık/su ürünleri alıncak apayrı stres :D misal gıda müh 1. olan kişi belki ziraatte 8. sırada ortak kadro kötü olmuş allahtan atandık kurtulduk

S.a Beyler 2020 EKPSS Kura'ya Kaç Kişi Başvuru Yapmış Buna Nerden Bakabilirim ?

bu kadar imam hatipli alımı mı olur el insaf ya

İmam hatip müezzin kayyim arkadaslara hayirli olsun

Arkadaşlar cümleten s.a . Ben Lisans mezunuyum aynı zamanda muhasebe finans öğretmenliğinden formasyonum var. Kura tercihlerine girdiğimde ekran açılıyor. Ben kura sisteminin ilkokul için olduğunu biliyordum. Başvuru yapabiliyor muyum? Yoksa düşündüğüm gibi yapamıyor muyum? Şimdiden teşekkürler

Bir cok YÜKSEK PUANLI yine açıkta kalacak.

Buna BENDE dahilim.

LİSANS için diyorum.

PUANLAR 85 Puandan aşağı oynamaz.

Tahmini düşüncem.

Millet açıkta kalmamak için TERCİH yapacaktır.

% 100 adım gibi Eminim

Kadrolar çok , çok AZ

Zor çok zor

Örnek vereyim 1 kişilik KADRO tercih eden olunca

O KADRO çoktan dolar.

Çünkü 95 PUANLI biri yazsa o KADRO hemen dolar.

LİSANS için diyorum

2018 puanının ge etli olmasi için bir şey isaretleyecek miyiz otomatik yüksek puanlı olanı mi alıyor yoksa nedit

Selam öğretmenlik tercihlerini beklemeyip atanırsan kullandığın puanı bir daha kullanamazsın.

Ortaöğretimden 88 puanla hizmetli memur demeden her yeri yazacağım
Bu saatten sonra bu ekonomiyle kolay kolay alım yapmazlar mecbur yazacağım her yeri

Önlisan sgk kocaeli tercih edecek olan var mı? Puan durumu nedir?

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2018 ekpss puanımı nasıl kullanacağım. Tercih yaparken 2018 puan mı 2020 mi diye çıkmıyor

Arkadaşlar üniversitesi ye atanirsa bu tercih yoluyla biz 4A mı oluyoruz 4B oluyoruz ne oluyoruz

arkadaşlar nükleer düzenleme kurumu ile ilgili bilgisi olan var mı

Arkadaşlar ben ortaöğretimden girdim sınava, düz lise mezunuyum. Tercih ekranında kodlar var, ben hangi kodlara başvurabiliyorum ? Bilen biri yardımcı olabilir mi rica etsem.

arkadaslar kura için tercih yapabilen var mı, benim bir yakınım var ve onun için tercih kodlarını sisteme girdiğimizde görmüyor bu kodları ..bişey çıkmıyor.

kar&yağmur
Memurlar Net tercih robotuna bir bakın derim

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt