Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2021 EKPSS/Kura Tercih Kılavuzu Açıklandı!

frtkorkmaz
Hangi bölümden sınava girdinse o bölümün kaduyla tercih yapabilirsin.

poyraz.
Öğretmen isen bence öğretmen atamasını bekle eğer puanın iyiyse. Yok memur olmak istiyorsan tercih yapabilirsin.

berkecolak
Kurumdan kuruma değişiyor.

Arkadaşlar vhki ile memurluk arasında çok bir fark var mı birde atandıktan sonra 2 veya 4 sene sonra sınava girip kendi bölümümden tercih verip gidebilir miyim

Tercih edecekler icin simdiden hayirli olsun .Bir engelli olarak verilen kadro ve kontejandan memnun degiliz,ama kimseninde umrunda degil zaten...

Yine olduğu gibi adamlarını listeye katmışlar hem alım düşük hem de koca koca listelere diyanet imam hatip katmışlar ya kardeşim o kadar imam hatip olur mu diğerleri liste dışı bırakıyorlar bide utanmadan çıkıp biz engelleri her yere yerleştirdik diyorlar yazıklar olsun boşuna tercih etmeyin çıkmayacak

Daha once hic sureli raporla kimse sinava girmedimi yani ya

kutup yıldızı
Atandığınız taktirde kurum zaten yeni rapor isteyecek. Ben de süreli raporla girdim.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tercih klavuzunu nerden indirebiliyoruz ve maliye lisans mezunuyum sadece 4001 koddan mi tercih yapabiliyorum

Arkadaşlar sizce 84 puan ile lisans seviyesinde düz memurluğa bu ilk atamada atanabilir miyim acaba?

Biliyorum onuda tercih klavuzunu bulamadım ve hangi kodu yazacam onu bilmiyorum

Serhathayal
Hangi bölümden mezunsun? Kodu yazmıyorsun. Hangi bölümden mezunsan o bölümünün koduyla akakalı tercih varsa seçiyorsun.

Lisans maliye ( herhangi bir lisans mezunu olan kod 4001 değilmi ) klavuza bakıyorum sadece ortaöğretim mezunu tercihi var

Oraya kadar bakabiliyorum zaten de orda sadece ortaöğretim mezunu tercihi var diye biliyorum

Bende aynı problemi yaşıyorum.lisans iktisat mezunuyum tercih robotunda ortaöğretim kadroları çıkıyor. Zaman daralıyor çözebilen varsa yardımcı olabilir mi.

@Ekul05
Seçmek istediğiniz kurumun kodunu PDF listeden seçip kopyalayın. Tercih sayfasına gelip kurum kodu alanına yapıştırın. Tab tuşuyla ileriye gittiğinizde seçilen kurumun bilgileri otomatik gelir. Bilgileri kontrol edip aynı şekilde diğer tercihe gidin.

Kurum kodu derken seçmek istediğiniz tercihi kastettim. O satırın en başındaki sayılar olması lazım. Şimdi PDF listeyi göremiyorum.

Telefondan giriyorum sadece ortaöğretim mezunu tercihi var başka hiçbirşey yok

Serhathayal

Bir bilgisayardan girseniz. Lisans tercih listesini indirip. Ya da şöyle yapın. Önce tercih edeceğiniz listeyi kurum kodları ile nitelik kodlarına dikkat ederek bir kağıda yazın. Sıralama yapıp tercih ekranından kod alanına girerek tercihi çağırın.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mecburen pc den girip deniyecez pc bulabilirsek şu kısıtlamasa zaten umut yokta yazmadık demeyelim

Maşallah Ön Lisans
3329 Nitelikle İMAM-HATİP ve MÜEZZİN-KAYYIM den geçilmiyor.
Bu ne böyle madem imam lazım DİN işlerine ayrı kadro açın yalandan kadroyu doldurmak için kullanıyorlar resmen.

Bu tercih atandık atandık bir daha zannetmiyorum kolay kolay alım yapsınlar
Ekonominin durumu belli seneye belki alırlar belki almazlar
Ortaöğretimden her yeri yazdım hizmetli diyip bakmadan hayırlısı olsun inşallah

berfin35

30'dan fazla tercih yapılabiliyor mu? Sorun bu mu doğru mu anladım?
Eğer buysa söyleyeyim ösym tercihlerinin tümünde (en azından benim gördüğüm) 30 tane tercih hakkı sunuyor sana. Üniversite de böyleydi, kpss de böyleydi vs.

merhaba arkadaşlar veri hazırlama kontrol işletmeni bölümünü okumak mı gerekli

eren06

Açılan kontenjanlarda nitelik kodları belirtilmiş zaten, eğer kontenjanın yanında sadece 4001 yazıyorsa üniversite mezunu olman yeterli bölüm fark etmez.

eren06

Herhangi bir lisans programından mezun olmanız yeterli, ancak bazı kurumların VHKİ kadrosu için bilgisayar sertifikası şartı var, sertifikanız yoksa o kurumları tercih etmeyin.

Çok acil arkadaşlar lisans maliye ( iktisat) mezunuyum ve bilgisayar sertifikam var veri hazırlama ve kontrol işletmeni yazabiliyorum değilmi

Üst Alt