Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2021 EKPSS/Kura Tercih Kılavuzu Açıklandı!

Arkadaşlar iyi geceler kuraya sadece ilk öğretim orta öğretim mezzunlarımı tercih ediyor önlisans lisans başvuru yapamaz mı sertifika olsa bile ve bu ekpss girmemiş bir arkadaşım bilgisi olan var mı acaba

Benimki umutsuz vaka ama yinede yapmadım dememek için tercih yapıyorum bıranş sıralaması 152 öğrenim durumu 5116

İnşallah atanırsınız. Ben 1500 genel sıralama ile ilk atamada atanabilir miyim acaba?

Yok mu bilgisi olan arkadaşlar kimisi yapar kimisi yapamaz yazmış

tapasya

hemşo kuraya sadece ilkögretim mezunu olanlar basvurabiliyor digerleri ekpss puanına göre tercih yapıyorlar ;)

siteye girmesek tercihleri kacırıoduk valla hiç görmemişiz son günde yetişdik

2001 yazan ortaogretim 3001 önlisans 4001 lisans bölümü mezunu olmak eğer seveceğiniz veri hazırlamada sadece bu bulunuyorsa ve sizin egtim duzeyi ona uygunsa başka özel şart istemiyorsa onu yazarsınız bölüm okumaya alakası yok @bunun için klavuza bakmalısınız eğer başka Bi şart varsa içeriğini öğrenmek için eğer egtim duzeyi iz uyuyorsa ve baka kodda yoksa yazabilirsiniz

tapasya
Kuraya ilkokul ve ortaokul mezunları katılır ortaogretim lise yani önlisans ve lisans egtim duzeyi olanlar sınava katılır kuraya katılamaz ilkokul ortaokul mezunları ise sınava giremez.

İçişleri Bakanlığı Taşra teşkilatı kadrosuna atanan Valilik veya Kaymakamlık bünyesinde mi çalışır?

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hkmpli

2018 puanın düşüktü o zaman rahat girersin o puanla ankara yaz bence o illerden en mantıklısı ankara

hayır bu tercihlerime atanamadığım takdirde internet atamasını kabul ediyorum yani herhangi bir kadroyu kabull ediyorum gibi bişey var mı

teşekkürler

druid

2018'de böyle bir sınav olduğundan bile bihaberdim, 2020 ile ilk kez EKPSS’ye girdim. Umuyorum da sondur :) Ankara'yı tercihlere yazdım ama istemiyorum açıkçası. Ankara’dan önce atanmak istediğim başka bir il var. Eğer bir sürpriz olmazsa istediğim tercih olacak. Sürpriz olursa, ki çok zor, ancak o zaman Ankara gelir.

ORTAÖĞRETİM 59,84296 Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 41002 bana sıra gelirmi hizmetli

Lütfen acil cevap verin
2018 puanımı kullanmak istiyorum bunun için ayrı bir işaretleme yapacak miyim yoksa sistem otomatik yüksek puanı mi alıyor

Diğer sorum
Meslek lisesi elektrik mezunuyum kendi alanım nrdit hangi kod geçerli

hkmpli
Öğrenim düzeyini nedir?

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Birçok yerde araştırdım sorun değilmiş ama devlet memuru olarak atananlar kollarındaki dövmelerden problem yaşar mı? Kış neyse de yazın uzun kollu giymek zor.

2020 sıralamana baktın ve her şey güzel, tercihi yaptın ama 2018 yılından kalma senden yüksek puanlı önüne geçti. Böyle olacağını bilmiyordun çünkü 2020 sıralamana göre hareket ettin.
Bu mümkün mü?

Birşey soracağım şimdi benim 2018 de aynı öğrenim düzeyinden girdigim sınava 2020 dede aynı düzeyde girdim 2018 deki sonucum daha iyyiydi onun için ben tercih yaparken 2018 puanıyla tercih yapmak istiyordum fakat ben tercihimi yaparken 2018 mi yoksa 2020 ilemi yapacaksın diye hiç tercih etme kısmı falan çıkmadı sanırım onlar hangisi daha yüksekse o puanı ve sıralamaya göre alım yapıyorlar otomatik degilmi? Bilgisi olan var mı acaba.

Puanı daha yüksek olan değil de son girilen sınavda olan puanı gösteriyor gibi. Herkeste böyle mi?

tercihi kaçırdım. gerçi benim bölümden 2 kişi almışlar. 3021 veteriner teknikeri. ben 31 yada 32.kişiydim sanırım. acaba şansım varmıydı sanırım hiçbir zaman öğrenemicem.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kevser er

Otomatik olarak puanı yüksek olan sınavın geçerli sayılıyor fakat sıralama neye göre belirleniyor onu bilmiyorum.

hkmpli

ben ankaradayım önermemin sebebi merkez teşkilatı ankara diğerlerinde ilçede görevlendirme olabilir. Muğla felan ulaşım sıkıntı

Üst Alt