Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2021 EKPSS/Kura Tercih Kılavuzu Açıklandı!

Ben 18 yaşındayım ve engelli olarak eğitimime (ünide) devam ediyorum. Dolayısıyla askerlik ile ilgili herhangi bir işlemim olmadı. Tercih yapabiliyorum değil mi, sıkıntı olmasın sorayım da? (kılavuzda askerlik şartı yazıyor onun için soruyourum.)

Arkadaşlar ben ortaöğretimden girdim sınava, düz lise mezunuyum. Tercih ekranında kodlar var, ben hangi kodlara başvurabiliyorum ? Bilen biri yardımcı olabilir mi rica etsem ??

Orta öğretim tercih kodları sıralamasına bakayım dedim toplamda 9 sayfa 5 sayfası diyanet ne iş yapar bu diyanet yav.

Violet
Kadrolu evet 637 sanırım. Açıklamada yazması lazım sözleşmeliletin

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tato78

390706322 Bk. 4177, 7365 EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / SOSYAL ÇALIŞMACI / ORDU / MERKEZ / Taşra / SH / 7

yazıyor. bir de 657 demek istediniz değil mi 637 yazıyor da yorumunuzda

druid

Kılavuz beklenildiği gibi tatmin edici değil ama Bakanlığın yıllar sonra kadro açması güzel oldu. Neyse ben ilimi seçtimi pusudayım 😄

Tercih ekranında kodlar var, ben hangi kodlara başvurabiliyorum ?
Düz memurluk ve hizmetli yazabilirsin veri kontrol işletmenin yazabilyormusun onu bilmiyorum ama büyük ihtimal onuda yazabiliyorsun ama onu bi arastır yani sağlık memuru vs böyle alan isteyen birkaç yer hariç heryerin yazabilirsin

Meslek lisesi elektrik mezunuyum
kendi bölümümdeb görebileceğim bir.kadro var mi

Merhaba biyoloji mezunuyum ama biyolog alımı yok, 4001 ve 6225 ile başvurmalı mıyım? Kararsız kaldım.

Kadro sayisi fazla yapilsaydi baya iyi olabilirdi.malesef yigilma cok sinavda.hergecen yil sinava giren sayisi artiyor ama atama azaliyor.gercekten zor işimiz.

arkadaşlar ben ortaokul mezunuyum kura için tercih yapamıyorum uyarı çıkıyor ama eğitim durumunda lise okuyor yazıyor
l2yVRW.png

Bu tam bir risk. Kimse sana vçbu konuda yardımcı olamaz. Kararı kendin vermelisin

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hangi kararı verecem abim tercih ekranı çıkmıyor uyarı veriyor

Ekpss arkadaşlar lütfen cevap verir misiniz?

Merhaba arkadaşlar. Lisans İşletme mezunuyum. Aynı zamanda muhasebe finans öğretmenliği formasyonum var. Kura tercihleri için girdiğimde ekran açılıyor ve tercih yapabiliyorum. Ben ‘ kura’nın ilk ve ortaokul için olduğunu biliyordum. Bu durumda tercih yapabilir miyim?yaparsam hangi nitelik koduyla yapabilirim? Şimdiden teşekkürler.

Yapabilirsin. Hangi bölümden sınava girdinse o bölümden tercih yaparsın.

Teşekkürler hocam hangi nitelik koduyla tercih yapabilirim acaba?

Nitelik kodu kadronun istediği şartları belirtir. Onun solundaki 6-7 haneli kodu tercih listesine gireceksiniz

tornado64

Bir çok memurluk görünüyor ama lisans mezunuyum bazılarında 2001 yazıyor bazılarında 4001 o 2001 yazanı yazabiliyor muyum acaba? Yani tüm düz memurlukları yazabilir miyim? (Çok yordum hakkınızı helal edin)

4001 lisans mezunları için
3001 önlisans yani 2 yıllık üniversite mezunları
2001 lise mezunları
Düz memurluk için sınava bu kodlardan en son hangi öğrenime sahipseniz ona göre tercih yapabilirsiniz

Süreli raporlarda süreç nsl ilerliyor acaba.diyelimki rapor süresi bitmeden başvuru yapıldı ekpss ye girildi.rapor süresi tercihlerde bitti.bu durumda ne baz alınır?

Atandıktan sonra yenilemeniz gerekebilir. Daha bilgili arkadaşlar yanıtlar umarım

Uzatma yapıyorlar kendiliğinden şuan devlet.resmiyetde hastanelere rapor için gidilmiyor çıkartmıyolar zaten şuan sanırım...

Herkese hayırlı günler dilerim ilk defa ekpps ye girdim lisans maliyeden puan 72 branş sıralaması 152 herhangi bir umut var mı ve hangi kodu tercih edeceğimi bilmiyorum andınlatırsanız çok sevinirim 05384010123 özelden de yazabilirsiniz kafam çok karışık

Merhaba Arkadaşlar devlet dairesinde memur pozisyonun şartları ve maaşı nedir acaba

Üst Alt