Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2021 Mayıs 2022 aylıklarının ödenmesi!?

Yunus45

Yasaklı Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
2022 mayıs ödemelerı ne zaman güncelenır

yarın belli olur heralde yada bazen edevlette kurum ödemelerinde gece yarısı yansıyo

tam kapanma var maaşları erken verirlermi?

Maaş günü geliyor tam kapanma var faturalar ödenecek nasıl olacak bakalım

Tam kapanma .?

Ptt maaş ödemesi nasıl olacak.?

Yeni bakan yardimci olacagni hic sanmiyorum ayin 17 sinde alir bence maasini

Yeni bakan bulunduğu mevkii için çok donamımsız. Maalesef ki tam kapanma konusunda bizlerin düşünüleceğini zannetmiyorum.

İndirimli fatura ayın 1'nde ptt den ödeniyor, tam kapanma olunca nasıl ödeyebiliriz.

Ay sonu halen güncellenmedı maaşlar nıye acaba

Nasil olcak ayliklar nasil gidip cekcez yasak var bilgisi olan

2022 aylikkari yarin yani carsamba gunu guncellenir buyuk ihtimalle.ama erk3n vermezler herkez gununde alir.yani gunu gelenin ayligini memurlar araciligiyla evlere getircekler buyuk ihtimalle

Yarina kaldı artk o degilde nasl cekcez parayi yasak var

Bizim eve yakın ortak ATM var ben oradan çe kiyorum tabi kesinti yapılıyor

Iyi de nasil gitcez ptt ye yasak var ceza yemeliyimi sonra semtinden cıkamasin diyo tayip nasil yapcaz

Ptt açık olan saatlerde çıkarsın fatura yatırırsın ve aylığını ister içerden ister ATM den çekersin. Gidemeyecek olsan bankalar ve ptt yani kamu açık olmazdı

merhaba ben 5 martta başvurdum e devlette devam ediyor yazıyor. henüz ödeme almadım. bu mayıs ayında ben de mi çekicem? kaç aylık çekicem?

bi de bana hala ptt maaş kartı gelmedi. pttye gittim mesajla kod gelicek dedi. o kodla gelip alın kartı dedi ama hala mesaj yok. ptt kartımı nasıl alıcam?

Nasıl 10:00-17:00 arası markete alışverişe gidebiliyorsan aynı şekilde ptt ve bankalar serbest. Tabii ki sana en yakın PTT ve banka
kedikoysunlaryoluna
Güncellenince belli olur ne kadar alacağın kartı da ptt kendi verecek

Üst Alt