Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2021 Mayıs 2022 aylıklarının ödenmesi!?

İsmail7363 kardeşim eve yada muhtara gelmedi bende bu gün ptt ye giderek maaşımı çektim e devlette konutta ödeme yazıyordu kaç gündür bekliyordum yarın son gün diye ptt ye bir sorayım dedim gittim çektim hesaplara yatırmamaları çok saçma olmuş yine ptt ye gidiyoruz kimliğimizle çekiyoruz

Normalde yardım durumu yazıyordu şu an yok sizde de öyle mi?

mehmet101

Ben ptt yi aradım daha hesaba yatmamış diyor vakıfı aradım pandemiden dolayı gecikmeler oldu cumaya kadar hesabınıza bakın diyor

Bilgilendirdigin sağol kardeşim ama ptt çağrı merkezini aradım hesaba para yatmamış dediler

Bu nasıl karmaşıktır böyle PTT kurumlarında paranızı herhangi şubelerde gidip çekin diyor sanki PTT şubelerinde salgın yok mu şubelerde hepsi iç içe salgını yaratmaktan başka işe yaramaz rezillik diz boyu insanları öldürmek için mi yapıyorlar hesap kartımız olduğu taktirde neyin şubesi bu ya ayın 10`u oldu para hesaba geçmedi tıkmışlar bizi içeri ne para yok pul yok hadi 1100 Liraya geçtim normal maaş yok ortada bu nasıl düzen faturalarımız geldi Bayram geldi para yok ortada e devleti karma çorban etmişler

Ebru101

Ödeme başlangıç ile son ödeme tarihleri arasında herhangi bir PTT şubesine kimliğiniz ile giderek paranızı alabilirsiniz.
Şöyle bir şey yazıyor

2022 maaş merkezi ödeme yazıyomu ödemeyi yapan kurum

Jokersiz45
Aynısı bendedr yazıyor boşuna yorulma ptt ye yatmamış arada sırada arıyorum

Ebru101

Ben gitmedim yarın gitmeyi düşünüyorum ama fazladan kalabalık var insanları ne sokmuyorlar bir görsen koyun sürüsü gibi gitsen o ortamın içinde virüs kapacağız niyetim yok genelde hesap bankına yatsa daha rahat olacak yatmıyor o zaman neden PTT kurumlarında bunu yazıyorlar senin ki de yatmadı

Jokersiz45

Bari gidersen bakarmısın nasıl süreç işliyor bilgi verirsen sevinirim bende ona göre gideyim

İstersen gitmeden ptt müşteri hizmetini ara sor yatmışmı diyerek yoksa boşuna kendini riske atma kalabalık ortamda

Ebru101

Gidersem tabi ki bilgi veririm ama bakacağım yasakta var gidemiyoruz E devlette güncellemiş zaten

Dün gece güncellendi e devlet ama bugun aradıgımda yatmamış kurumla görüşün diyor arıyom adamlar cumaya kadar yatar diyor benim anlamadım her ay 5 de karta yatan para bu ay neden daha yatmadı 1.100 almadık diyemi

Bursalı2021

Yattı ne oldu hem geç yattı hem de yalan attılar dediler 1.100 Lira başvuru etmeden herkese vereceğiz nerde 1.100 lira bu zenginlere verdiler engellilere vermediler emeklilere bile yatmıştır engellileri insan yerine koymuyorlar en büyük ihtiyaçı olanlara engelliler engelli olan bir birey bir yerde çalışamıyor bir geliri yok tek o maaşa bağlı bu nasıl düzen nasıl ülke düzeni yerinde olan adama 1.100 veriyor bize vermiyor hakkımı helal etmiyorum Allah varsa hakkımızı yedirmez ki sanmıyorum kötüler hırsızlar yalakalık edenler daha iyi yaşıyor

Ebru101 nerede yatmis ben simdi ptt den geldim
Yatmamis ama 1. Fazdan ve 2. Fazdan alanlar almiyor geri kalan lara veriyorlar benim tandigim kac kisi varsa 3 sever aldilar arkadasin dedigi gibi bende hakimi helal etmiyorum bir laf ya keser doner sap doner bir gun gelir hesap doner

Surugen
Normal maaşımız yeni yattı 😂bunu aldıgımıza şükrediyorum şuan normalde 5 inde yatıyo 1.100 ihtiyacı olana veriliyor adamın evi arabası var onlara veriliyor biz kimizki😡😡

Ebru101 Ben dedimya ebru kezer doner sap doner birgun gelir hesap doner devlet engelileri insan yerine koymuyoki insanlar koysun

Üst Alt