Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2021 Mayıs 2022 aylıklarının ödenmesi!?

Arkadaşlar 1100 tl alan varmı ? Engellilere verilecek mi ? 144 arayan varmı alan olursa yazsın lütfen

Aynen ben de 144 Arayıp sordum geçen sene 15 haziran'dan önce yardım alanlara tekrar verilmiyor 15 haziran'dan sonra alanlara verildi 144'ün söylediği bu

ilk daha bakan'ın açıklamasını okuduğumda,
buraya da yazmıştım;
son fazda; "ihtiyacım var" şeklinde başvurup alanlara verecekler 1100Tl anladım bakan'ın açıklamasından diye yazınca ,
ismi lazım değil birileri arkasından "aklınız mı kıt" kafanız hiç mi çalışmıyor,
bakan şunu dedi bunu dedi ,bizde alacağız vs vs..

şimdi ben bu ismi lazım olmayan arkadaşların topunu buradan selamlıyorum!!!

Arkadaşlar az önce ptt den polisle geldiler maaşımı teslim ettiler 1100 yardim yok dün komşuya getirmişler 1100 lira için sosyal yardim demişler ev kadını engelli değil anlamadim

Sevgili benim gibi 2022 aylığı alıp bu 1100 TL'lik yardımdan yararlanamayan arkadaşlar, size duyurumdur;
SYDV, Ramazan Ayı münasebetiyle nakdi yardım dağıtımına başlamıştır. SYDV'ye bu aya özel aktarılan 183 milyon TL'lik ek kaynak sayesinde, bağlı olduğunuz il/ilçe SYDV'na telefon ile veyahut yüz yüze başvurmanız hâlinde, PTT veyahut Ziraat Bankası hesabınıza 300 TL'lik gıda yardımı ivedilikle yatırılmaktadır. İlgilenen arkadaşların bir an önce başvurmasını tavsiye etmekteyim. Aile bireylerimizden birine gelen mesaj; https://i.hizliresim.com/mf69jj.jpg

benim maaşı eve getirmişler aradılar ildışındaydım karta yatırmalarını söyledim 2 gündür yatmadı ptt hesabım boş yine başkaların hesabından repo faliyetleri

2022maaşı durum görünmüyör baglanıp baglanmadıgını nasıl ögrenirim

Sarisin1992

Yazdığım şekilde, bulunduğunuz SYDV'na başvurmanız gerekiyor durumunuzu açıklayın 300 TL gıda yardımı varmış onu almak istiyorum deyin yardımcı olurlar.

haydar33

Genel sağlık sigortası tescil ve prim borçları bolumunde tescil tarihi yazar.60/c(3) 2022 65 yas yazarsa bağlanmıştır.

E devletin sosyal vardım bölümünde durum kismi kaldırılmış oyuzden o kısmı bos gözüküyor .
Bir kac gün sonra duzelir orada yazar. reddedildi/ feshedildi veya devam ediyor.
devam ediyor yazarsa gss tescil ve prim kısmında 60c3 2022 yazar baglandi demektir.

Son düzenleme:
edevlet sosyal yardım bölumunde durum kısmı kaldırılmış herkesde aynı durum varmı yoksa bizdemi acil cvp

Elektrik ödemesinden faydalanan var mı ptt de bir şey gözükmüyor

İsmail7363

Onları beklersen çok beklersin.
Ben dün muhtarı aradım 500 tane zarf var sırayla dağıtıyorum dedi..
Gittim kendim aldım..
Kimliğinle gönderirsen, bir yakının da alabilir..

Her zaman ptt kartımıza yatan maaşı eve getirdiler evde yoktum şimdi 3 gündür bekliyorum karta yatacak diye artık 1100 tl yardımıda geçtik maaşımızı alsak mağdur olan hep bizmi olacağız

Maaşları eve muhtarlar getiriyor..
Beklemeyin binlerce kişi var..
Gidin ya da kimliğinizi verip, yakınınızı gönderin alsın..
Evde beklerseniz sıra gelmez.

Üst Alt